Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.373 recente reviews uit 4 bronnen.

Goed snel betrouwbaar, niet altijd de goedkoopste

Goede service en ik krijg altijd alles wat ik bestel op tijd.

Snelle levering en betrouwbaar

Goede sevice en voor mij altijd optijd.

Product ‘s avonds besteld en de volgende dag voor 15.00uur geleverd, hier heb ik echt waardering en bewondering voor.

Snelle levering , dag erna al in huis. Top! Het product is netjes verpakt. Ik bestel zeer zeker vaker bij jullie.

Als iets uitverkocht is bij coolbleu dan van de website halen of anders een verwachte levertijd neerzetten

Goede klantenservice maar slechte bezorging

Super goeie draadloze toetsenbord, typt heerlijk, soepel en stil. Zeer tevreden.

Snelle levering, duidelijke communicatie met de klant. Gebruiksvriendelijke site, erg overzichtelijk.

Snelle levering, goede prijzen.

Gemakkelijk, cadeautjes leveringen op een ander adres zijn wel moeilijk.

Snelle levering na bestelling.

Ik ben goed geholpen door de klantenservice en me pakket is snel geleverd

Snelle levering zo vlak voor oud en nieuw. Fijn product, die snoerloze stofzuiger.

Goeie service en altijd vriendelijk

Ze hebben de kennis, ze zijn klantvriendelijk, en ze hebben wat je zoekt.

Vriendelijke bezorgers, snelle levering, goede kwaliteit. Hier kunnen veel webshops van leren!

Snel bezorgd en duidelijke omschrijving bij het product

Snelle en duidelijke service

Het is elke keer weer prima geregeld. Spullen die ik heb besteld staan altijd klaar, meestal eerder dan aangegeven. De mensen in de winkel hebben verstand van zaken en zijn zeer servicegericht. Communicatie via e-mail is helder en behulpzaam. Jaap

Snelle service en een duidelijke site. Ben erg tevreden met mijn aankoop en de service die Coolblue bied.

Prima webshop, snelle levering , groot aanbod van een breed scala aan producten. .

Altijd goede service en vriendelijk personeel

Top top top

Fijn bedrijf Snelle levering van de gekochte producten. Zeer tevreden.

Duidelijke site, goede prijs, supersnelle levering!

Fijne website, werkt makkelijk en logisch. Betaling werkt eenvoudig, levering was snel. Enige punt voor mij ter verbetering is een iets ruimer assortiment

Perfect bestaat niet en er moet aandacht blijven voor verbetering, dus daarom maak ik er een 9 van. Coolblue doet wat ze beloofd (alles voor de glimlach), de keuze is prima en de prijs is eerlijk. Benieuwd naar de toekomst, andere grote retail spelers focussen op "groei" ten koste van de algehele service en kwaliteit.

Niet op het afgesproken moment bezorgd, maar pas 3 dagen later. Geen reden waarom het later wordt, alleen een 'Sorry, gaat niet lukken' mailtje. Je moet niet op je site zetten dat de wasmachine de volgende dag bezorgd wordt als je het niet waar kan maken. Echt totaal waardeloos. Geen glimlach hier.