Er zijn 29.633 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Makkelijke site en super snelle levering, ook altijd goede uitleg over allerlei producten.

Makkelijk en snel

Goed geregeld en afgeleverd

Snel, correct en nette prijzen.

Goede informatie vooraf, op tijd geleverd, alles in orde!

Wat je ook zoekt bij Coolblue, het is altijd overzichtelijk met opzoeken. Wanneer je hebt gevonden wat je wilt, dan is het zo goed als altijd de volgende dag bezorgd en als er onverhoopt een defect is ben ik altijd netjes geholpen.

Goede bezorging, sneller dan aangegeven!

Snelle accurate levering

Goede service en snelheid!

Gewoon easy peasy! No probs te bestellen en op te halen. Goed op orde zo voor de lockdown!

2e kans producten altijd perfect en ideaal voor studenten die iets minder te besteden hebben

Duidelijke mooie overzichtelijke website en goede service

Makkelijk te bestellen en snel binnen.

Uitstekende vriezer, netjes tot in huis geleverd door vriendelijke personeel.

Snel en keurig verpakt en duidelijke e-mail.

Het artikel dat ik wilde bestellen was niet meer op voorraad, een paar dagen later kreeg ik een mail dat het er weer was zodat ik hem alsnog kon bestellen.

Erg goede service, duidelijke uitleg bij het product en een snelle levering. Super.

Altijd goed en op tijd.

Goed geluid en bereik. Prima sound voor een prima prijs

Bestelling verliep eenvoudig en de prijs was prima

Bestellen en afhalen werkt goed.

Alles is stevig verpakt. Verpakkingen zien top uit. Jammer genoeg wist ik niet dat ik 2 apparte pakjes zou krijgen. Is wel goed gekomen. 2x gereden

Snelle,vriendelijke, duidelijke service.

Na lang twijfelen, voor een nieuwe inbouw inductiekookplaat en oven bracht een tweede kansje mij over de streep, de beschrijving was zeer duidelijk, de levering was zeer goed, oude produten netjes meegenomen ,ze waren een uurtje te vroeg ik werd netjes door de chauffeur gebeld of dit een probleem was en kwam heel goed, de producten waren relatief simpel zelf in te bouwen als je een beetje verstand hebt van electra.al met al zeer tevreden met het resutaat .

Snelle levering, goede productomschrijving

Heel snel opgeleverd en alles in orde!

Niet altijd de goedkoopste, wel de beste. Pluspunten Website en afwikkeling bestselling

Goed product netjes op tijd geleverd.

Bestellen zonder zorgen, bezorgd met een glimlach!

Goede service een producten ook perfect.