Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.374 recente reviews uit 4 bronnen.

1 bestelling verdeeld over 2 pakketten, welke op verschillende dagen werden bezorgd. Dat bevreemde mij wel. Verder alles prima.

Prima prijs, snelle levering

Goed doorzoekbare website, groot assortiment, scherpe prijzen en mooie aanbiedingen. Snelle bezorging, duidelijke informatie via e-mails. Deed elk bedrijf het maar zo!

Goede afspraken. Snelle levering

Slechts 1 contact en dat was prima. Goed assortiment en snel geleverd.

Beschikbaarheid van artikelen. Tijdens lockdown op gaan halen in A'dam. Was regenachtig weer, lange rij met klanten. Paraplu verstrekt, kopje koffie aangeboden. Prima geregeld allemaal

Fijne shop. goede service en handig dat je direct kan afhalen in de winkel

Super snelle levertijd. Leuke doos. Alleen jammer dat ik niet wist dat de bezorger al om 7.45 op de stoep stond.

Hele goede service. Bestelling snel bezorgd. Vriendelijk personeel. Ik ben echt blij met Coolblue

Altijd super sneller bezorging en top kwaliteit

Alles goed geregeld. Vriendelijk personeel. Wachtrij wordt gelijk verkort door inzet van meer personeel. Ik kies altijd voor Coolblue vanwege de klantvriendelijkheid.

Goede communicatie. Goede aflevering

Super snelle levering. Ook afhalen top geregeld. Vriendelijk en snel geholpen 👍

Snelle levering en op voorraad

Snelle levering en oprijd. Giga keuze

Ik ben altijd heel netjes geholpen, zowel met het kopen van spullen als met reparaties.

Goede keuze en goede prijzen

Probleemloos besteld en keurig op de afgesproken tijd geleverd.

Lekker snel lekker goedkoop

Snelle fijne service

Snel geleverd, compleet alles in 1x geleverd

Goeie service! Snelle service en vriendelijke werknemers

Prima assortiment voor mooie prijzen en lekker snel af te halen met click & collect.

Vriendelijke medewerker, fijn geholpen en mijn bestelling zeer netjes ingepakt!

Het vragen van een review nog voordat het artikel geleverd is levert Cooblue een 3 op. Uitermate hinderlijk dit soort gebedel.

Duidelijke uitleg, goede service…zeer klantvriendelijk.!

Mooie producten, duidelijke beschrijving, goede klantenservice

Snelle levering (ophalen bij de winkel in Amsterdam) en … warme chocolademelk aangeboden gekregen om het wachten buiten in de koude wintertemperatuur wat aangenamer te maken. Was top!

Meer aanbod, leveren op beloofde tijd.

Alles top geregeld via de chat