Er zijn 29.633 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Vriendelijk goede uitleg

Besteld en werd snel bezorgd. De bezorgers waren erg vriendelijk en gaven ook nog uitleg over de transportbouten in de wasmachine en hoe je de wasmachine het beste kan gebruiken zodat hij langer meegaat. Bezorgers waren we later dan het tijdsblok maar hebben netjes gebeld dat ze later waren en hoelang het nog ongeveer duurde. Al met al super tevreden over de service van Coolblue. Volgende aankoop zullen we zeker bij jullie doen.

Top geregeld en snel levering

Humor, duidelijke communicatie over bestelproces, vriendelijke bezorger

Altijd hetzelfde: altijd goed en klantvriendelijk

Snelle levering, mooi product

Zelfs met de fiets gebracht binnen de 24 uur, dat kunnen niet veel nadoen vandaag de dag.

Duidelijke website, snelle en accurate levering

Snel gevonden wat ik zocht en gewoon de volgende dag geleverd ondanks de drukte rond de feestdagen!

Uistekende service, snel contact en vlugge levering. Vraag over de prijs van product werd snel en adequaat opgepakt en opgelost.

Gemakkelijk kiezen, bestellen en een snelle levering. Ideaal!

De ene dag besteld, de volgende dag opgehaald. Alles liep op rolletjes

Helder en snel

Snelle levering en super dat het pakje met de fiets werd gebracht in plaats van met een busje!

Snelle service en fijn dat er handleidingen bij je product worden gestuurd die je nodig hebt. Bijvoorbeeld tips bij een nieuwe was/droog machine.

Duidelijke uitleg en vergelijk van producten op de website. Afspraken worden nagekomen.

Vrijwel direct na bestellen af te halen, eventuele uitleg over je product, en coulante service.

Perfect! Binnen 1 dag na bestelling geleverd door KPN

Zeer snelle en goed levering in drukke december maand

Makkelijk te bestellen, vlotte aflevering, goede communicatie.

Topbedrijf altijd super geholpen door iedereen

Altijd snelle levering en goede service

Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Het was een zwaar doos ze hebben het binnen in de gang gezet. Ze waren mooie op tijd.

Heldere communicatie en top service! Tevens nette prijzen.

Goede producten en snelle leveringen volgens afspraak

Ik koop regelmatig bij Coolblue, nog nooit problemen gehad. Levering gaat snel en goed, retourproces loopt vlekkeloos.

Heb mijn bestelling bij een winkel opgehaald. Was een hele aardige collega die me heeft geholpen en extra tips heeft gegeven. Makkelijk bereikbaar en snel en vlot compleet.

Leuk lekker fijn

Prima en snel.

Goede en snelle levering. Producten voldoen aan de kwaliteit die je er van verwacht.