Snel en goed geleverd. Het wachtfilmpje blijft te leuk. Ik hou van de schrijf- en beeldstijl; simpel en dichtbij. En nog even een mail met tips voor installatie. Ik geef het een dikke 10!
Ongelofelijk snelle levering. Zaterdagvond vanuit bed om 23.00 een oled televisie besteld. Zondagmiddag om 13.00 in huis. Hoe is het mogelijk.
Snel en op tijd
snel besteld, snel geleverd en zo hoort het ook !!!!!!
Komt afspraak na . Goede service. Zelfs bezorging op zondag kosteloos👍
Snel besteld en wederom supersnelle levering!
Top service, fijne website en goede deskundige klantenservice. Alles snel geleverd.
via thuiswerkwinkel KLM een toetsenbord besteld, maar die was niet naar tevredenhei. Naar winkel gegaan om om te ruilen, maar dat kon niet. terug geven wel en dan een nieuwe online bestellen. Jammer voor het milieu.Bovendien is het aanbod in de thuiswerk erg beperkt en een draadloos , verlicht toetsenbord niet te krijgen. of op voorraad.
Top, fijne, gezellige bezorger en idem voor de klantenservice die ik voor een vraag had gebeld!. Waren allebei toppertjes!
TV eind 2021 gekocht die een vlekje kreeg in het scherm. Reparatiedienst duurde erg lang. Werkende TV stuk achterachterlaten net voor Kerst. Zelf overal achteraan moeten bellen met als uitkomst bijbetalen voor een nieuwe tv en uit coulance krijg je een bedrag terug. Tv wordt ik doos neergezet geen service. Dit was echt een hele vervelende ervaring voor een trouwe Coolblue klant.
Ik heb een redelijk groot en zwaar pakket besteld, en dat natuurlijk expres bij mij in de buurt laten bezorgen. Ik krijg een mail dat het pakket op de * door mij aangegegeven* locatie bezorgd is, maar het blijkt dat het aan de andere kant van de stad ligt. Ik heb gebeld met CoolBlue om te komen tot een oplossing - dit is immers niet de service waar ik voor betaald heb. Ik kreeg te horen dat CoolBlue niet met een busje het product naar mij kon brengen, maar dat ik zelf een busje moet regelen om dit te doen. Dit vind ik waardeloos en effectief levert CoolBlue hiermee niet de service waar ik voor betaald heb. Alles voor een glimlach - yeah right.
prima geregeld
Tevreden, maar heel lullig ik wilde hem bestellen even voor twaalf uur op de avond voor black friday, toen ging de site uit de lucht, toen de site weer online kwam na pakweg 15 minuten, was de iPad ineens 70 euro duurder, een week gewacht maar er veranderde niets, besteld en wat schertst mijn verbazing toen ik hem besteld had was hij ineens weer 40 euro goedkoper 2 dagen erna, balen!
Hoefde niet heel lang te wachten en werd vriendelijk geholpen
Goede service vriendelijke mensen toppers
Snelle verzending van prima 2e kansproducten. Een klacht voor de verzender. Dankzij postNL ging het pakket zwerven en kwam later aan dan gepland.
The staff member was exceptionally friendly, making my visit to the store a pleasant experience. It is always reassuring to be assisted by someone who is both engaged and knowledgeable. Employees like this encourage me to choose Coolblue over other retailers. Rating: 10/10
Helaas in eerste instantie geen correcte afwerking proces na bestelling...betaling reeds verricht maar vervolg van proces stond "on hold", na telefonisch contact medewerker correctie uitgevoerd en een dag later heeft levering alsnog plaatsgevonden.
Makkelijk bestellen, snelle levering en snel de rekening perfect!
Het bestellen ging super simpel, de aflevering van de koelkast was perfect. Duidelijke tijdsblokken en de bezorger was erg vriendelijk en correct.
Mooi , snel geleverd
In de winkel waren 6 verkopers. 1 klant werd geholpen. De andere verkopers deden hun eigen ding….? Het was donderdagochtend, slechts 1 klant in de winkel. Jammer dat het personeel je dan zo lang laat wachten.
Fijn geholpen tijdens telefoongesprek. Goede service, snelle afhandeling en alles klopt!
netjes geregeld
Prima zoals altijd
Coolblue is het bedrijf waar mijn voorkeur altijd naartoe gaat met bestellen, echter heb ik hier deze week een beetje spijt van. We hebben een bestelling geplaatst onder het mom van, voor … besteld is de volgende dag geleverd. Jammer genoeg bleek dit niet te kunnen aangezien het tijdslot vol was, de eerste teleurstelling. Gelukkig kon hij de dag erop geleverd worden (was het idee) hier heb ik speciaal vrij voor genomen. Jammer genoeg bleken er onderweg problemen te zijn waardoor dit niet doorging, desondanks dat jij er bijna zou zijn, maar dit kan gebeuren, de tweede teleurstelling. Hij zou opnieuw ingepland worden de dag erop. Jammer genoeg was wederom het tijdslot vol, weer een extra dag wachten, de derde teleurstelling want hij is gekocht met een reden natuurlijk. Hij wordt uiteindelijk, als het goed is, vandaag geleverd, ook hier de vrij voor genomen alleen dit maal de hele dag in verband met de levertijd (kan gebeuren maar wel vervelend). Inmiddels 1,5 dag vrij moeten nemen waar ik enorm van baal, 4 dagen verder en hopelijk komt dan straks toch de droger eindelijk. Ik hoop dat de volgende bestelling weer goed gaat aangezien ik deze week enorm baal van Coolblue.
Zeer snelle levering. Keurig verpakt.
Makkelijk bestellen en snel bezorgd
De communicatie rond de levering is super.
Heel snel en correct behandeld met een foutje wat ik gemaakt had. Superblij met mijn aankoop