Er zijn 29.633 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Coolblue komt afspraken na, bezorgen op 24 dec is bezorgen op 24 dec… ik miste een deel van de bestelling en ook dat wordt meteen nagestuurd!

Keer op keer prettige ervaringen. Duidelijke informatie en altijd snelle levering. Ook problemen worden professioneel en snel opgelost.

Coolblue staat voor snelle levering!

Goede site, veel aanbod, snelle afhandeling en snelle levering (door Post.nl). Product (een lederen tas) goed van kwaliteit en prijs.

Helaas wel wat duurder dan op andere plekken. Maar dat is de service meer dan waard!

Snelle levering en keurig op tijd

Snel geleverd, goede communicatie bezorging

Snelle en goede service. Ook nu met klik en collect goed geregeld!

Keurige bezorgers, netjes op tijd en de koelkast goed geplaatst.

Service op en top! Op 24 december in de rij gestaan in amsterdam om mijn bestelling af te halen. Kregen paraplu’s (ivm regen) en koffie tijdens het wachten.

Super snel geleverd ondanks de kerstdagen gewoon de volgende dag geleverd. Product netjes ontvangen en werkt fantastisch

Super snelle levering, heel fijn en het belangrijkste van de bestelling hebben we ontvangen. Echter hebben we niet alles wat we besteld hadden ontvangen.

Snelle levering, binnen 24 uur. En dat voor kerst , top

Goed op de hoogte gehouden wanneer het product binnen zou komen. En super snel verzonden! Heel blij mee

Goede voorlichting en service, snelle levering!

Altijd goede service! Blij mee

Alles klopt gewoon, zoals het hoort!

Goede service Overzichtelijke webshop. Goede informatie. Snelle levering.

Als een van de weinigen ipad op voorraad en zelfs vóór de drukke feestdagen snel geleverd! Bedankt!

Op de site is het makkelijk de producten te vinden en te bestellen, ook de 2e kans producten worden aangeboden en dat is mooi meegenomen.

Goede service en snelle bezorging.

Alles zoals afgesproken

Ze hadden goeie deal met iPhone en hoesje en oplader samen. Het werd heel snel geleverd (tijdens kerst). Dus dat was top! Wel werd mijn pakketje (iPhone 13) in de brievenbus geleverd wat ik een beetje gek vond en niet echt veilig. Gelukkig kwam ik er snel achter

Retour kwijtgeraakt bij Coolblue. Volgens track en trace is het aangekomen bij coolblue. Nu wacht ik al ruim een maand op mijn geld. 500 euro! De laatste tijd liep het al niet lekker bij coolblue , bestellingen te laat geleverd. Incompleet, beschadigd en nu dit! Voor mij nooit meer coolblue, genoeg alternatieven waarvan je wel een glimlach krijgt.

Prima product, netjes en onbeschadigd bezorgd. Helaas niet op de release datum geleverd wat zorgde voor een kleine domper. Was dit vooraf gecommuniceerd had ik bij een andere aanbieder gekocht. Conclusie: prima levering maar niet op de afgesproken dag.

Betrouwbaar keurig volgens afspraak

Het bestellen gaat altijd lekker vlot en de spullen zijn altijd zoals omschreven goed

Overzichtelijke site, goede filters, goede adviesfilmpjes.

Goede service Correcte levering Vriendelijke bezorgers

Goede service, leuke slogans en optijd bezorgd tijdens deze drukke dagen!