Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.383 recente reviews uit 4 bronnen.

Snel zelfs op zondag en goede voorwaarden. Afspraken worden na gekomen

Zekerheid over voorradigheid, snelle levering en uitstekende communicatie rondom aflevering.

Goed geregeld en snelle communicatie

Voor 23.00 besteld en de volgende ochtend ligt het klaar in de winkel (Groningen). Wel vaak een paar tientjes duurder dan de concurrentie, maar geen gedoe bij retour of problemen. Goed gevoel bij coolblue.

Tijden kerst en Sinterklaas gewoon in 1 dag geregeld en zelfs op een zondag top service!

Voor mij doen ze alles goed. Ofwel, nog geen zaken tegen gekomen die tegenvallen. Goede prijs, snelle service, klantvriendelijk.

Vriendelijk en duidelijke uitleg.

Fantastische service, personeel die altijd voor de klant klaarstaat. Pakket snel en netjes bezorgd. Geen schade en fantastische klantenservice.

De wasmachine zou keurig geplaats worden, maar helaas. Ze hadden geen zin om hem waterpas te zetten. Ze hebben de waterpas er op gezet en er af gehaald. Een blinde had zelfs gezien dat ie scheef stond. Dus ik ben in mn eentje nog oeverloos bezig geweest om dit zware apparaat goed te krijgen. En daar betaal je dan € 20,- voor! 🤬

Altijd snelle levering en een assortiment van degelijke producten

Alles weer TIP-TOP geregeld

Klant gaat altijd voor tot nu toe

Goede service en vriendelijke bezorgers

Support snelle levering

Prima advies, zowel telefonisch als in de winkel. Duidelijke website en levering stipt volgens afspraak.

Fijne aanbevelingen in het assortiment, altijd net verpakt, snelle levering, en super goede klantenservice als je vragen of problemen hebt.

Top , goede service

Op tijd en goed geinformeerd over de bezorging

Supersnel geleverd ondanks de feestdagen drukte.

Vandaag besteld, morgen in huis zeker waargemaakt! Geen bezorgkosten. Duidelijke website met alle artikelen.

Overzichtelijke website, goede prijzen, super snelle levering en ook een goede service bij reparaties/garanties.

Snelle en correcte levering

Coolblue site werkt goed, is snel, en overzichtelijk. Voor de rest is de klantenservice op en top. Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad met Coolblue.

Helaas kan ik mijn factuur bestelling niet vinden, en zou ik bij aankoop van een nieuwe Macbook, drie maanden gratis apple tv krijgen.

Coolblue voldoet altijd volledig aan mijn verwachtingen. (Alleen de klantenservice was wat moeilijk bereikbaar, maargoed dit was ook begin december.)

Vriendelijke service. Snelle levering. Vele opties en laten duidelijk weten wanneer en hoe laat ze langskomen om te leveren!

Super vriendelijke bezorger! Top service

Bestellen via website gaat erg gemakkelijk goede product informatie. En fijn dat je reviews kunt lezen en daarna je beslissing nemen

Voor 22:00 besteld en dan ook echt de volgende dag bezorgd! Ook een goeie overzichtelijke site

De bezorgers hebben mijn koelkast super netjes en vlot naar binnen gebracht. Ze waren erg spontaan. Eigenlijk zouden ze hem tot de deur bezorgen maar ze hebben hem zelfs even op de plek gezet en uitleg gegeven. Kan niet beter wensen! Zeker aan te raden om hier iets te bestellen.