Er zijn 29.636 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

De levering was snel. De webshop mooi en overzichtelijk kan niks verkeerds zeggen over coolblue

Prettig, persoonlijk contact en goed advies.

Supersnel en betrouwbaar

Bestelling niet ontvangen bleek niet op voorraad te zijn, terwijl op site anders vermeld stond. Na telefoontje zouden we teruggebeld worden, ook niet gebeurd. Erg teleurgesteld. Weten nu na 4 dagen nog niks!

Snelle correcte levering. Doen wat ze beloven

Zeer duidelijke website met voldoende informatie. Altijd top kwaliteit wat geleverd wordt. Levertijden zijn ook altijd zoals aangegeven.

Super duidelijk en overzichtelijk bij bestellen. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling en krijgt een tijdsblok van 1 uur. Dat is veel fijner dan meerdere uren thuis moeten wachten.

Jammer dat de dienstverlening van CB waar ze vroeger echt in uitblikte, minder is geworden. Het bestellen van een Amerikaanse koelkast en dan alleen een drempellevering aanbieden, is heel slecht. Hoe krijgt een gemiddeld persoon die alleen woont dit naar binnen? Ik begrijp volledig dat een installatieservice niet tot de mogelijkheden behoort, maar iets verder dan de drempel leveren zou er wel afkunnen bij een product van 1.200. Gelukkig waren de bezorgers zelf erg vriendelijk en is het goed gekomen.

Groot aantal opties en snelle bezorging

Prima service en supersnelle levering.

De geleverde artikelen zijn altijd goed. En als coolblue niet levert binnen de tijd wordt je ook goed gecompenseerd. Ik krijg dan gelijk een glimlach. De mensen die ik aan de lijn heb van de helpdesk zijn altijd extreem vriendelijk. Veel bedrijven kunnen daar wat van leren.

Te late levering en spullen over verschillende dagen geleverd waardoor ik er nog niets mee kon

Het product dat ik kocht had een prima prijs en werd daadwerkelijk de volgende dag geleverd. Prima geregeld!

Duidelijke website, genoeg informatie over product, snelle en goede levering.

Snelle levering en doen wat je beloofd Daar houd ik van! Zeer tevreden!

Goede producten en snelle verzendingen! Erg top.

Het is as snel geleverd

Uitgebreide info, zowel online als in de winkel. Reserveren en meteen ophalen werkte perfect. Ook nog eens 30 dagen uitproberen.

Als ik iets nodig heb of iets moet vervangen worden koop ik altijd bij Coolblu, wij zijn al jaren zeer tevreden met deze winkel,

Super aflevering lekker snel zoals gewoonlijk!

Snelle levering en goedkoopste online

Snelle levering, goede service.

Perfecte, snelle, service. Datum van levering aangehouden

Makkelijk bestellen en snel in huis.

Goede communicatie over een (vertraagde) levering

Deskundig geholpen, duidelijkheid in de vragen die ik had. gewoon wat je kan verwachten , die je bij andere aanbieders niet krijgt.

Super snelle bezorging, nette bezorgers, behulpzaam! Prima service

Goed producten vergelijken en duidelijke communicatie en keuzes mbt tot de levering

Zoals eigenlijk altijd is het bestellen en bezorgen top gegaan. Heldere communicatie, op tijd en zonder kleerscheuren. Het enige, en dat ligt niet per se aan Coolblue, is dat ik had verwacht dat de wifi boosters beide los konden staan van de modem. Nu staat er eentje middels een (meegeleverde) internetkabel gekoppeld en dat heeft weinig impact op het bereik naar het punt achter in de tuin gelukkig. Althans, dat is tot nu toe mijn ervaring :) Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Prettig, snel en duidelijk