Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.387 recente reviews uit 4 bronnen.

Snelle levering. Prijs/ kwaliteit is oké

Super snelle levering. Goede informatie bij het product. De VR-bril is bedoeld als cadeau voor kerst dus kan er verder nog niet veel over zeggen. Behalve dat we deze al eens geprobeerd hebben en daar zeer enthousiast over waren!

Makkelijk, snel en een top service!

Snelle levering, goede prijzen. Enige nadeel is dat ik als vaste klant nooit een extra korting krijg, terwijl ik heb gezien dat dit in de Coolblue winkel in Amsterdam zuid wel wordt gegeven aan nieuwe producten (geen laatste items of demo modellen).

Een laptop besteld na de nodige informatie te hebben ontvangen van Coolblue, een ervaring met een grote glimlach!

Voor een 74 jarige is het met enig geduld (en dat heb ik) heel duidelijk hoe de gehele procedure verloopt. Uitzoeken, bestellen, ontvangen en installeren. Duidelijke menu’s en handleidingen.

Goede relevante info op de site en snelle levering

Duidelijke uitleg en snelle bezorgservice

Snel besteld en snel bezorgd

Fijne en snelle service. Fiets bezorgster kon mijn adres niet vinden en is op later moment nog een keer langs gekomen. Superfijn! Product helaas niet wat ik ervan verwacht had, maar retour proces is snel en makkelijk.

Heel blij met het spelletje en voor een mooie prijs

Groot assortiment, snelle verzending, je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Op het moment dat ik belde voor advies, was het waarschijnlijk erg druk. Maar toen ik eenmaal een medewerker aan de telefoon had was hij erg vriendelijk, behulpzaam en ik had het gevoel dat hij de tijd voor mij nam.

Scherpe prijs en snelle levering

Makkelijk besteld, goedkoper dan meeste en snel binnen.

Snelle levering, probleemloos in communicatie.

Snelle, goede service en levering

Artikel is scherp geprijsd. Wij zijn er blij mee!

Erg fijne service en zonder problemen mooie producten aangeschaft

Snelle en goede afhandeling

Zeer snelle levering

Spullen prima website duidelijk, alleen levering kan beter

Alles verliep zoals het noort.

Super fijne vlotte bestelling en levering ook super, volgende dag bezorgd is niet gelogen. Ook fijn dat je 15 min van te voren een sms krijgt zodat je weet dat de bezorger er aankomt en je niet de hele dag met een huisarest gevoel op het pakketje zit te wachten.

Je wordt goed holpen bij jullie winkel echt goede service. En de online bestelling word altijd de volgende dag geleverd. Ik ben gewoon tevreden 👍👍👍 ik zou zeggen ga zo door dan is elke klant tevreden.

Gemak en betrouwbaar

Overzichtelijke website, duidelijke klantenreviews en producten worden snel bezorgd. En heel mooi idee dat er tweedekansjes worden aangeboden.

Fijne webshop, goede duidelijke service en de levering is altijd prettig, snel en efficiënt!

Geen problemen met bestelling gehad en makkelijk te bestellen

Vlot en correct uitgevoerd.

Overzichtelijke website met goed advies met een glimlach:-)