Duidelijke beschrijving van het product, en snel geleverd
Vandaag besteld meteen dag daarna in huis! Top!
Apparaat had een defecte poort. Dit was makkelijk te retourneren, omdat het retourformulier in de app met deze mogelijkheid rekening hield en precies vertelde wat ik moest doen en kon verwachten
Bestelling is super snel klaargemaakt en verzonden! Inmiddels in goede staat ontvangen!
Ik had een telefoon besteld maar had de verkeerde aangeklikt (zonder hoesje erbij maar ik wou de pakketdeal) dus heb maar Coolblue gebeld. Vriendelijke medewerkster aan de telefoon en binnen een paar minuten was alles geregeld en de volgende dag meteen alles in huis ondanks de eerdere verkeerde bestelling dus binnen een dag opgelost.
Echt een geweldige site. Snelle service. Uitgebreid assortiment. Concurrerende prijzen. Diverse winkels / ophaalpunten.
Alles wat werd beloofd en aangegeven is ook waar gemaakt
Super snelle bezorging
Gewoon goede spullen en super service!
Bestelling gedaan, werd snel geleverd de volgende dag. Product voldoet aan beschrijving!
Snelle en nette levering en op de fiets! product netjes verpakt en zelfs in de stromende regen droog afgeleverd!
Goed afgehandeld en duidelijk aangegeven wat er met mijn wasmachine moest gebeuren.
Steeds keurig op tijd afgeleverd. En tevens op de hoogte gebracht tussentijds van de verzending. tot nu perfect! houden zo.
Heldere site en de reviews helpen bij het maken van de juiste keuze. Goeie info over alle produkten en snelle levering. Zeer tevreden.
Makkelijke en toegankelijke site, duidelijke omschrijving, goed geprijsd en snel geleverd
Coolblue is vriendelijk, behulpzaam en brengt de pakketjes gewoon op de fiets in een papieren verpakking 💚
Duidelijke communicatie. De bestelling was iets vertraagd maar dit was mede door de goede berichtgeving geen enkel probleem. Goede service en heldere taal.
Goeie informatie, goeie producten en snelle levering!
Zoals altijd supersnel geleverd. Met een glimlach. Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar qua service en levering valt er weinig te verbeteren. Blijf zo doorgaan!
Goede service en prima producten.
Snelle levering, goede prijs en goed product! We zijn er blij mee.
Fijne en snelle service!
Zaterdag besteld, zondag al in huis! Voor vragen direct vrolijke hulp ;) geen chagrijnige klantenservice die je eigenlijk helemaal niet wil helpen zoals bij sommige bedrijven! Top bedrijf Coolblue! Volgende aankoop zeker weer hier.
Zeer duidelijk. We konden goed en duidelijk vergelijken. Goede prijs en bezorgd zoals afgesproken .
Duidelijke uitleg en goed overzichtelijk
Oculus Quest 2 besteld op 26 november. Had wel verwacht dat levertijd wel wat langer zou zijn ivm de feestdagen maar vandaag (1 december) weer het bezorgmoment niet gehaald. PostNL gebeld waarom levering al 3x was uitgesteld maar ze konden me niet verder helpen. Coolblue daarna gebeld en die adviseerden nog te wachten tot 3 december en als ik het dan nog niet had ontvangen weer contact op te nemen. Maar een korte tijd later krijg ik bericht van Coolblue dat het pakket vandaag bezorgd zou worden en dat is zojuist ook gebeurd (18:30u). Volgens mij heeft jullie navraag iets getriggered bij PostNL 😉. Ik ben in ieder geval blij dat het toch nog voor pakjesavond geleverd is!
Is OK Doet het prima
Stipte levering door uiterst vriendelijke en behulpzame bezorger. Online besteld, dus geen ervaring met service in de winkel. Klein minpuntje: als volwassen klant erger ik mij groen en geel aan het ge-jij en ge-jou in e-mails etc. Maar verder tot dusver een dikke 8.
Snelle service, fijne website, vriendelijke bezorgers!
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden