Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.389 recente reviews uit 4 bronnen.

Zeer tevreden met alles: website, aanbod, snelheid van levering etc.

Product is netjes op tijd afgeleverd zoals ik gewend ben van Coolblue.

Goede communicatie en snel bezorgd!

Geweldig! Zaterdagavond om 23.30 uur besteld, zondag kon ik al aan de slag met mijn camera's. Top!

Top service! Makkelijk om een nieuwe bezorgdag te kiezen en snelle levering.

Snelle levering en goede kwaliteit product

Duidelijke beschrijving, je kunt producten goed vergelijken op de website, veel reviews, snelle levering met goede communicatie wanneer het geleverd wordt binnen een tijdsvak van een uur.

Snel bezorgd , netjes

Supersnelle levering en support

Gewoon goed hoor

Altijd goede service van Coolblue. Of je nou online een product besteld en het mega snel geleverd wordt of je in de winkel je bestelde product afhaalt en ze je persoonlijk advies geven en je helpen om het beste (aanvullende) product uit te kiezen! Enorm tevreden vaste klant!

Tja. Makkelijk kiezen, snelle verzending én je wordt op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Geweldig toch?

Prima produkt, snelle levering, goede service

Goede service en fijne producten

Snelle levering. Alleen jammer dat bezorging echt einde van de avond is. Kan ook niet kiezen voor dagleverinf

Als altijd, snel en met een glimlach:-)

De pakjes komen op tijd bij de klanten. Wij zijn te vreden met cool blue.

Bijzonder in deze tijd, dat ik iets bestel 's-nachts 5 min. voor 12 en dat het 's-ochtends om half 11 bezorgd wordt. Mijn complimenten voor Coolblue en Post.nl

Alles ging goed tot nu toe,moet tv echter nog uitpakken

Goede webwinkel waar ook veel advies wordt gegeven op bijv. YouTube. Ook fijn dat ze artikelen hebben die afgeprijsd zijn om ze een 2e leven te geven die eerder terug zijn gebracht of iets mankeert.

Supersnel en altijd erg vriendelijk. Prijzen zijn altijd wel iets hoger dan gemiddeld, maar daar krijg je wel goede service voor terug.

Super snelle levering, en duurzaam verpakt en met de fiets bezorgd! Top!

Onze online bestelde producten werden exact conform afspraak geleverd (zondag). Verder is het heel prettig dat je regelmatig op de hoogte wordt gehouden over het levertraject . Enige nadelige was dat een uur eerder werd bezorgd dan aangegeven.😊

Prettige website met goede vergelijkingsmateriaal en beschrijvingen. Levering van producten op een snelle en goede manier.

Stijltang besteld voor de verjaardag van mijn zus. Super leuke stijltang, heel snel binnen (op zaterdag besteld en op zondag gratis geleverd). Ook nog eens met korting (kon ‘m negens goedkoper vinden). Heel blij met deze service! Complimenten!

Zeer overzichtelijke website en eenvoudig te bestellen

Goede service, altijd snel geleverd!

Helaas was de bestelling iets later thuis dan aanvankelijk aangegeven maar in deze drukke tijden is dat begrijpelijk. Verder dik voor elkaar!

Perfect verlopen en van de bezorging wordt je écht blij!

Goed service en mooie spullen