Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.389 recente reviews uit 4 bronnen.

Erg tevreden, soms zijn de kosten beetje aan de hoge kant!

Snelle levering: savond rond 8 wat besteld, was de volgende dag al binnen!

Goed geholpen, vriendelijke medewerkers

Het product was al gebruikt en nog vies. Heb geprobeerd met de klantenservice te bellen maar na 15 min had ik geen zin meer om te wachten. Omdat ik het product die dag nodig had heb ik het niet terug gestuurd gezien het product duidelijk gebruikt maar niet defect was. Toch nare nasmaak om volle prijs voor een gebruikt product te moeten betalen.

Coolblue werkt snel en zorgt ervoor dat je altijd tevreden bent! Nu er een winkel geopend is in mijn woonplaats is het al helemaal makkelijk om iets te bestellen en supersnel op te halen in de winkel.

Supersnel bezorgd met fiets, klasse

Levering is snel maar product valt wel wat tegen. Vreemd dat een dag later het product ook ineens goedkoper is.

Altijd snelle levering en hele goede service

Prima producten, netjes verpakt en zeer nette en vrolijke bezorgers! Ga zo door en tot de volgende bestelling!

Makkelijk gevonden wat ik zocht, bestellen ging heel makkelijk, net als betalen. Ook een snelle nette aflevering. Zeer tevereden.

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Prima geregeld, bestellen ging goed en bezorger op fiets kwam op afgesproken tijd. product is volgens afspraak

Zaterdagavond Fitbit charge4 besteld, zondagmiddag keurig op de beloofde tijd per fiets geleverd, fantastisch!

Twee keer verkeerd apparaat ontvangen. Op mijn factuur staat goede apparaat en tuis ontvang ik élke keer verkeerd.

Snelle levering goede producten.

Makkelijk bestelproces, soepel verloop. De bezorger was stiekem een uur vroeger dan het eerder aangegeven uur, maar doordat Coolblue een kwartier van tevoren een SMSje stuurt was dat geen probleem.

Alles ging soepel

Leuke producten en vee om uit te kiezen. de product specificaties zijn duidelijk op een rij gezet waardoor het goed te vergelijken is en je niet in de handleiding hoeft te gaan zoeken. leuke acties ook. zeker aan te raden website!

Maandag besteld zou dinsdag komen nu nog niets ontvangen. Misschien vrijdag maar daar ook nog niets van vernomen. Wel betaald.

Snelle levering als je wat besteld! Wel eens een probleem gehad met een defect artikel maar dat wordt supersnel en naar alle tevredenheid opgelost!👍 Ga zo door, Coolblue

Fijne ervaring! Goed op de hoogte gehouden voor de levering! Super handig! Bestelling was goed verpakt, bezorger was vriendelijk! Klein verbeterpuntje is toch de voorraad, veel dingen stonden op tijdelijk niet beschikbaar.

Van het zoeken op de website tot en met de aflevering: Perfect

2de kans telefoon zag er goed uit, snelle levering en product funcioneert naar behoren.

Netjes en snel!

Snelle levering en ja….met een glimlach.

Super service en ze geven goed advies als je er niet uit komt. Als ik wat wil aanschaffen ga ik eerst naar coolblue

Prima service, vlotte levering.

Ik heb ontzettend veel dingen gekocht bij Coolblue, van mobiele telefoons, netwerk spullen, mobiele telefoons, Tv's. Niet alleen vanwege de prijs, maar ook vanwege de blije gemotiveerde medewerkers en bezorgers! Altijd bereid om te helpen en staan open voor een praatje. Retourneren doen ze niet moeilijk over en je hebt meestal wat langere garantie dan bij andere winkels.

Klantvriendelijk en deskundig!

Vlot en snel geleverd.