Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.357 recente reviews uit 4 bronnen.

Snelle en correcte afhandeling

Lekker makelijk besteld via internet en daarna opgehaald in de winkel. Bij de ingang mijn order nr laten zien waardoor ik werd doorgestuurd naar de afhaal balie. Was meteen aan de beurt lekker snel .

Supersnel geleverd met de bakfiets!

Vandaag besteld morgen in huis ging even niet op. Afgelopen zondag heb een AOC curved monitor besteld en deze is nog niet binnen. Ik krijg ook geen update over de levertijd. Normaal ben ik zeer tevreden met Coolblue maar nu even wat minder. Als levering door de feestdagen vertraagd is heb ik daar begrip voor, maar zet het bij de bestelling er dan ten minste bij.

Goede prijzen en ruime keuze

Bezorger heeft het echt goed gebracht.

De bezorging was netjes op tijd. Goede communicatie rondom de levering. Tevreden.

Pakket zou 28 dec. worden bezorgd. Heb het nu, 31 dec., 16.40 nog niet. Alle begrip voor (feestdagen)drukte, maar geef dat dan ook aan.

Top de vaatwasser geleverd op Zondag en eerder dan afgesproken

Website overzichtelijk, kan producten goed vergelijken, duidelijke foto's van product (heel belangrijk als je wil weten, welk element/naald op je pick-up zit) en makkelijk bestellen Afhalen in een winkel die op zondag open is helemaal ideaal

Snelle levering

Goede service

Heb mijn bestelling nog steeds niet binnen

Geen bijzonderheden. Gewoon goed!

Prima geregeld en geleverd!

prima op tijd bezorgd. vooraf uitleg stofzuigers duidelijk

Goede prijs, dag erna bezorgd en de kapotte tv direct meegenomen.

Snel geleverd

Nek speaker Theatre U van Sony besteld . Levering ging vlot en zoals toegezegd de volgende dag geleverd. Zeer tevreden over levering en de speaker. Speaker is geweldig, mooi Dolby Atmos geluid.

Alles correct op tijd en een prima bezorger

Wat gezegd wordt komen jullie na.

Ik heb een Denver TCL-212BT Blauw DAB-radio besteld en gekregen, maar DAB doet het niet. Dus, nee, ik ben niet tevreden.

wederom supersnel geleverd

's Avonds laat besteld op tweede kerstdag en de volgende dag al bezorgd

Zoals altijd professioneel en hartelijk ontvangen. Snelle service.

Topservice en dat met de kerstdagen

wel tevreden met CoolBlue, maar zeer ontevreden over het product. Het is voor mij onmogelijk om de installatie volledig uit te voeren. Ik heb de HP smart app geinstalleerd, maar daarin lees ik dat ik bij mijn printer dat ik de installatie nog moet afronden. Dat resulteert in een foutmelding UA_400_EB000U0422 en als ik daarbij ondersteuning aanvraag is een van de stappen doe wordt voorgesteld het terugzetten naar fabrieksinstellingen. Ik kan vinden waar ik dat moet doen, maar de app accepteert de 8-cijferige pincode (die ik in het apparaat heb gevonden en ook staat op het Printer Information report) niet. Ik weet zeker dat ik de juiste code heb ingevoerd (meerdere malen geprobeerd). Ik kan nu de installatie niet afronden en ook geen gebruik maken van HP instant Ink. En dat laatste was nu juist de reden dat ik (nadat ik enkele jaren van deze dienst gebruk had gemaakt op een HP Envy 4504) weer een printer uit de Envy serie had aangeschaft. Ik kan wel gewoon printen overigens op de nieuwe printer

Aardige service medewerkers bij de afhaalbalie

Gemakkelijk online bestellen en ondanks drukte bij de post de volgende dag al in huis. 👍

Zeer netjes en snel geleverd.