Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.389 recente reviews uit 4 bronnen.

Was op zoek naar een draadloze toetsenbord/muis combinatie. Prima exemplaar gevonden via Coolblue. Als tweedekans nog net wat voordeliger en de volgende dag in huis. Zoals altijd, top geregeld!

Blij met mijn mooie bureaustoel.

Wat ik bijzonder aan Coolblue vind is dat het om dingen gaat die je overal zou kunnen kopen. Dezelfde specs, vergelijkbare prijzen en toch is Coolblue mijn go to place -> - Tweede kans! Dit is toch briljant, en nog duurzaam ook.(althans zo voelt het) - Klantbeleving niet te vergelijken met andere bedrijven. Van het vergelijken op de website tot aan interactie/klant contact met eigen bezorg bakfietsen/busjes. Over alles in de interactie/klantbeleving is nagedacht en ik kan me echt niets bedenken wat anders zou kunnen.

Goed product, snelle levering (per fiets).

Coolblue is al jaren onze huisleverancier voor witgoed en electronica, met een orderhistorie die terug gaat naar de tijd dat het alleen nog smartphoneshop.nl was. Het leuke is dat nu onze kinderen uit huis gaan ze die gewoonte overgenomen hebben :) Houdt de superservice hoog CB, dat is wat je trouwe klanten oplevert, en nu de volgende generatie kopers :)

Gemakkelijk te bestellen via overzichtelijke site en een snelle en perfecte levering op tijd. Dus zeer aanbevelenswaardig 👍🏼

Goed product en snelle levering , Volgende keer wederom bij coolblue bestellen

Telefonische bereikbaarheid kan echt beter, voor de rest goede service

Tas besteld voor vr-bril volgende dag in huis geweldig,mijn kleinzoon was er zo blij mee zo kan hij zijn vr-bril beschermen en makkelijk meenemen.

Kwaliteit in de producten en de klantvriendelijkheid. Goeie mail begeleiding tijdens en na je aankoop. Alleen stoppen met die infantiele Sterreclames. Is een belediging voor je intelligentie.

Ik kocht een NIEUW strijkijzer, maar kreeg er eentje die overduidelijk al gebruikt was.

Altijd verhelderende productinformatie, snelle verzending en duidelijke communicatie over de bezorging. Superfijn!

Snelle bezorging, spontane bezorger. Niet de goedkoopste wel de beste.

Goed aankoop. Mooie tablet. Sterkte batterij. Werd snel geleverd.

Had een 9 kunnen zijn maar post.nl vond het nodig om door te rijden terwijl er mensen thuis waren. Moest dus nog een dag wachten om het pakket op te halen bij de supermarkt.

Paketje besteld, was de volgende dag binnen. Enige nadeel, er stond voor 1300 binnen en uiteindelijk was ie er om 1900. Maar dit ligt bij postnl

Goede service, ook bij retourneren

Snel bezorgd, vriendelijke service en een goed assortiment producten

Ik heb een koptelefoon besteld en deze de dag erna binnengekregen. Ging allemaal heel soepel, de site gaf veel informatie, geen problemen qua bezorging, etc. In het algemeen een prettige ervaring!

De avond ervoor besteld.de ochtend erna kreeg ik een mailtje, dat mijn bestelling klaarstond in de dichtsbijzijnde winkel. Snelle service en vriendelijk geholpen.

Alles volgens verwachting/afspraak

Makkelijk besteld en snel geleverd

Levering exact conform afspraak.

Grote keuze, makkelijk bestellen, snelle levering.

Snelle en goede levering

Een paar keer dingen gekocht en altijd keurig netjes op tijd geleverd! Prima prijs- kwaliteit verhouding.

In de avond besteld en volgende dag in huis. Meteen bevestiging en tussendoor netjes op de hoogte gehouden over waarborgen zending zich bevindt. Thanks Coolblue!

Top service Sel Vriendelijke bezorging

Prima service, met glimlach, maar ook voor meer Euros

Ik vond het een super levering kwamen gewoon op de fiets langs ook nog eens goed voor het milieu en was perfect op tijd