Ik heb een korlkast online besteld. Ik vond de service goed, door mails goed op de hoogte gehouden. En de bezorgers waren ook super vriendelijk en behulpzaam. Zeer goed alles uitgelegd.
Geweldig op tijd
Eigenlijk ben ik altijd happy met Coolblue. Helaas gaat nu iets mis met de bezorging. Kreeg gisteren een e-mail met de mededeling dat vandaag zou worden bezorgd. Helaas, geen vervolg, geen belletje. Gedoe met de pakketbezorger dus.
Duidelijke afspraken die voor 100 % worden nagekomen!
Snelle en crrecte service
Snelle levering, leuke paketten!
Gewoon uitstekende service
Deskundige uitleg bij aankoop nieuwe smartphone. Overzetten alle interne gegevens was heel fijn.
Goede, snelle service. Ook duidelijk uitgelegd hoe de apparatuur te gebruiken.
Snelle service en doen niet moeilijk
Goede service en snelle levering
Goede prijzen en goede service. Ik ben zeer tevreden.
Coolblue heeft super goede service. Alles wordt snel geleverd. Zijn hele aardige medewerkers die aan de deur komen en het weer maakt ze niks uit.
Snel, klantvriendelijk, goeie productinformatie, en met een digitale glimlach
Goede prijs , duidelijke afspraak voor levering en goede service
Product snel geleverd en een vraag snel beantwoord.
Alles volgens afspraak , keurig op tijd!
Snelle ophaal service in Arnhem, goed geregeld. Review van het product ook in lijn met de verwachting!
Product (stofzuiger Miele) kwam beschadigd uit beschadigde verpakking. Per direct teruggestuurd. Tot op heden geen reactie meer van Coolblue ( 3 dagen geleden).
Ik heb veel pakketjes gekocht bij coolblue voor een goede prijs kwaliteit verhouding. en ik ben erg blij met de dingen die ik heb gekocht š coolblue š
Snelle en accurate levering Vriendelijke bezorging
Ik heb nog nooit zo een goed en netjes bedrijf meegemaakt! Ik zal voortaan hier me spullen kopen! De bezorging is ook super snel en netjes!
Dit was mijn eerste aankoop, en ik zal zeker in de toekomst meer gebruik maken van Coolblue. Prima services klantvriendelijke prijzen en volop keus.
Goede en snelle service en levering
Het is een fijne site met een ruim assortiment. De producten zijn vaak goed geprijsd en er is gratis bezorging. Ook retourneren is erg makkelijk en kosteloos, ook altijd fijn.
Goede keuze kunnen maken via de website. Makkelijk besteld Zeer vlot bezorgd
Maakt waar wat ze beloven
Snelle duidelijke levering
Perfect product en snelle levering.
Goede informatie voorafgaand aan de aflevering en leuke tips. Helaas is het belletje een kwartier voor aankomst niet gepleegd!