Deze pagina is samengesteld na analyse van 79.949 recente reviews uit 4 bronnen.

Service is altijd vriendelijk en eventuele vragen worden altijd snel behandeld en opgelost. Producten worden snel (en onbeschadigd) geleverd door eigen leveringen

Kleine tv besteld en deze werd de volgende dag geleverd Prima service dus

Was al een tijdje op zoek naar een iPad, naar een mooie aanbieding. Hele goede tweede kans gevonden. Bestellen was een makkie, volgende dag met de fiets gebracht πŸ‘πŸΌ En ook nog eens een jaar garantie.

Vandaag besteld morgen in huis klopt echt in dit geval

Coolblue heeft een groot assortiment zodat je de juiste keus kan maken. Daarnaast worden de producten snel geleverd. Je kan zelfs het moment kiezen wat jou het beste uitkomt.

Ik heb een TV besteld bij CoolBlue en vanaf het moment dat ik op de website landde tot de aflevering ging alles op een heel makkelijke, heldere en klantvriendelijke manier. TV was snel afgeleverd de volgende dag met een grote glimlach erbij. Super blij!

Goede producten, snelle levering en altijd de beste service. Niet altijd de goedkoopste, maar daar krijg je dan ook veel voor terug.

Snel en goed geleverd

Helder verhaal goede prijs

Na 14 minuten in de wacht te hebben gestaan, heb ik het opgegeven. Mail gestuurd, maar tot op heden nog geen enkele reactie op gehad! Jammer, mijn glimlach is op dit moment voor even verdwenen. Coolblue. reageer a.u.b. want het contact was positief.

Bestelling was binnen 24 in perfecte conditie per fiets bij mij afgeleverd. Goede zaak!

Tandenborstel die je een fijn mondgevoel en schone tanden bezorgd.

Top service Snelle levering

Gewoon een prettig bedrijf om zaken mee te doen voor allerhande computers voor ons kantoor

Coolblue heeft een supergoede service. Er zijn misschien iets goedkopere alternatieven maar die wegen niet op tegen de inruil-, garantie- en niet goed geld terug voorwaarden. Ik heb echt nog nooit gezeur meegemaakt bij deze wereld. Ook communicatie is prima. Het is misschien raar maar ik vind de verkopers misschien iets te aardig in de winkel. Ze helpen supergoed maar het is allemaal wel met een gescripte Amerikaanse lach. Ik word daar een beetje simpel van. Als ze ze gewoon normaal doen vind ik het ook prima.

Een tafelgrill besteld van het merk WMF; volgende dag al geleverd! Top!

Een opgeruimd huis en een opgeruimd humeur. Heerlijk die Aeg zakloze stofzuiger. Ik wist niet dat ik zoveel onzichtbaar stof in huis had. Bedankt Cool blue.

Fijn dat er beschikbaar heden zijn als tweedekans producten, scheelt toch net dat extra geld wat een product Γ©cht top maakt!

Super service, snel en betrouwbaar. Altijd snelle levering en duidelijk informatie over de levering. Producten worden veilig verpakt en erg vriendelijke klantenservice is er wel wat miss gegaan wat bij mijn bestellingen nog geen een keer voor is gekomen. Erg tevreden

Fijne mails die je overal van op de hoogte houden, snelle bezorging en een aardige bezorger πŸ‘πŸΌ

Vanaf het moment van bestellen tm de aflevering alles werkelijk top geregeld

Makkelijk bestellen. Keurige levering. Goede service en tips per e-mail.

Artikel is prima en de bezorging en prijs zijn in orde.

Goede service, top.

Goed duidelijke info over de laptop die ik gekocht heb. De service van cool bleu erg goed. De bezorging ook erg goed. Vriendelijke jonge man.

Overzichtelijke app, vriendelijke bezorgers

Niet de goedkoopste, maar vlotte levering en mail met extra aandachtspunten

Eindelijk na lang zoeken en vergelijken de tv van mijn dromen besteld en van begin af aan ging alles volgens planning. De tv werd zelfs iets eerder bezorgd en binnen mum van tijd stond mijn tv op zijn plaats en werkte helemaal perfect. Op al mijn vragen kreeg ik antwoord en niets was teveel. Alles bij elkaar een perfecte service die je tegenwoordig maar bij weinig winkels tegenkomt. Bedankt!

Goede service met afhandeling

Zoals voorgaande keren perfect