Er zijn 29.506 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Zaterdagmiddag besteld en zondag al in huis! :)

Goede aanbiedingen, goede service voor bezorgen.Wordt geregeld op de hoogte gehouden over afleveringstijdstip.

Goede service

Snelle levering van de juiste producten met een goeie omschrijving op de site.

Volgende dag al bezorgd door 2 aardige jonge mannen.

ging allemaal prima en apparaat werkt goed, ook goed online kunnen registreren bij leverancier

Qua vervanging product binnen garantietermijn is alles vlot en soepel verlopen. Binnen 3 dagen nieuw product ontvangen.

snel, goed, duidelijk

Erg tevreden! Vanaf het moment van bestellen tot en met de bezorging prima. Goed op de hoogte gehouden over het tijdstip waarop de droger bezorgd zou worden. Zeer vriendelijke en behulpzame Cool Blue bezorger.

Mooi op tijd bezorgd

Met Coolblue haal je zekerheid en service in huis, TOP

Normaal wel maar mijn laatste bestelling zou vrijdag geleverd worden maar staat nog steeds als aangemeld bij DHL. Geen idee wanneer het wel komt.

Loop niet echt weg van de winkelinrichting zelf, maar het personeel was super vriendelijk en behulpzaam.

Op de genoemde tijd geleverd. En goed verpakt.

Refurbished Iphone werkt niet naar behoren.

Besteld met avondlevering en dat gebeurde dus keurig netjes.

Goede informatie, correcte verzending en eventueel is aanvullende handleiding beschikbaar.

Kapotte inductieplaat geleverd. Veel moeite moeten doen om de klantenservice te bereiken. Klantenservice handelt op basis van een script en luistert niet naar de klant en verhaal

Gewoon doen wat het zegt te gaan doen. Een oprecht advies om bij de Hema een goedkoper geschikt SD kaartje te kopen komt onverwacht maar voelt goed aan. Jullie hadden ook een super SD kaartje van Coolblue voor een dubbele prijs kunnen aanbevelen wat overkill is voor het gekochte apparaat.

Service van de mensen die het bestelde brengen is top. Levering en service coolblue is ronduit slecht. Vrijdag besteld, dan bericht dat zaterdag vol zit. Levering zondag koelkast was beschadigd. Goed gezien door degene die bracht. Maandag nieuwe levering. Dagen zonder koelkast gezeten en de tegemoetkoming van Coolblue is een tegoed bon van €20 bij volgende bestelling. Achter mijn extra kosten voor weekend levering moet ik zelf nog aan.

Leuk modern hip bedrijf met goede producten en duidelijke heldere productinformatie

Het product was online uitverkocht, maar ik kreeg meteen een mail toen het weer op voorraad was.Daarna had ik het snel in huis, voor dezelfde mooie actieprijs .Daarna nog handige tips gekregen via de mail.

We zijn fantastisch geholpen,meneer heeft echt de tijd genomen om het goed uit te leggen. En komen zeker weer terug voor ee volgende aankoop

Altijd een goede, snelle en betrouwbare service

Op tijd geleverd, goede prijs voor het product

Zeer goed geholpen

Alles prima gegaan. Alleen jammer dat de prijsvermelding niet helemaal klopte. Actieaanbieding was voor 175 euro. In de winkelmand was dit ineens 181 euro. Prijzen verschillen dus van dag tot dag en worden niet op tijd verwerkt. Toch, ondanks dit kleine prijsverschil, besteld en geleverd naar tevredenheid!

Vanaf bestellen tot levering, helemaal goed! Alles klopt gewoon, levertijd, je word gebeld als ze in de buurt zijn en gewoonweg aardige medewerkers!

Correct en goed geholpen bij mijn aankoop in de winkel.

Helaas past de soundbar niet goed onder de TV, nu moet ik m op gaan hangen. Verder was in de week na de aankoop de TV ca. €200,- goedkoper. Dat is toch jammer.