Bezorging was niet conform afspraak en in 2 delen
Prima service. Telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijke mensen
Supersnelle levering ondanks de drukke decembermaand
Supersnel voor een super goede prijs
Heel fijn dat mijn bestelling met 24 uur in huis was.
Goede makkelijke app, goede service , snel op de post gezet thanks dames en heren! :)
Zeer slecht nu een paar keer wat besteld altijd later dan ze zeggen laatst weer wat besteld zou de volgende dag geleverd worden worden is er nog niet dus nu anders op moeten lossen Dus kan weer retour Nooit weer
Snel, goed en voldoet aan beschrijving
Doet gewoon wat het moet doen
Snel geleverd goed geholpen bij de klanten service
Ik vond het echt leuk: een goede beschrijving van de goederen, promotionele aanbiedingen, snelheid van levering))) Ik raad deze winkel ten zeerste aan Мені дуже сподобалося: гарний опис товару, акційні пропозиції, швидкість доставки))) Дуже раджу цю крамницю.
Fijne communicatie en bijzonder vriendelijk personeel tijdens de aflevering
Altijd bestel ik mijn electronica bij CoolBlue. De beschrijvingen zijn helder en de product info is top. Ik baseer vaak mijn keuzes op de "coolblue's keuze" input. Werkt iedere keer weer. Werkelijk alles voor een glimlach
Product gekocht, werd een dag later bezorgd ivm Black Friday drukte. Begrijpelijk.
Als je 's avonds koffie wilt drinken en het apparaat begeeft het dan is een bestelling snel gedaan en de volgende morgen wordt er een nieuw apparaat bezorgd. Geweldige service en weer koffie.
Alles volgens afspraak.
Goede duidelijke service, veel aanbod, en je kunt vergelijken
Ja helemaal super goed geholpen en mooi op tijd binnen dank je wel Blij met de spel Dus super
Wel met Coolblue, niet met PostNL. Na 4 dagen is pakje nog niet binnen.
Duidelijke omschrijving bij de producten en snelle levering.
Snelle service Correcte bezorger. Goede uitleg
Heel snelle levering. Het apparaat was goed verpakt en kwam in goede staat aan.
Gigantische goed ervaring in de winkel in Arnhem, je word netjes nok de deur al geholpen, je vult ff in wat je zoekt of dat je hulp gebruikt en kijk aan, je gaat naar de afdeling en er komt een keurige jonge man. Deze geeft prima uitleg over wat je wil kopen en de verschillen tussen de ene apparaat en het andere, zowel op programma's al prijzen en verdere info. Daarna keurig betaald moest wel om een bon vragen, die moest men uitprinten, maar je kreeg deze ook via je email, maar had toch een bon dat ik betaald had. Enige min punt is dat men niet vertelde dat deze niet via eigentransport werd gedaan. Want zou men via DHL hebben bezorgd had ik de aankoop geannuleerd. Maar nu werd it door postnl gedaan, kreeg alleen geen telefoontje, maar was wel allemaal te volgen via de track and trace code dus al met al alles netjes en correct ontvangen en geholpen
Coolblue verstuurd snel, een groot assortiment en veel voorraad!
Bestellen, betalen en klaar. Gewoon wachten tot het de volgende dag bezorgd wordt.
Gehele bestel- en afleverproces te volgen.
Was keurig op tijd geleverd. En het is fijn dat er vlak voor de tijd even gebeld wordt
Snelle en correcte levering
Door transport schade heb ik mijn tv niet kunnen ontvangen. Dat daar netjes over gebeld werd perfect. De nasleep daarvan was erg beroerd. De tv is niet meer op voorraad en ze konden niet zeggen wanneer deze weer op voorraad kwam. Ik zou mijn geld terug krijgen en als de tv weer op voorraad was zou ik hem opnieuw kunnen bestellen, alleen heb ik de tv in de aanbieding gekocht en ik moet hierdoor dus 200€ meer betalen door alle rompslomp. Niet heel erg netjes en vooral geen service met een glimlach.
Bestelling eenvoudig online geplaatst i.v.m. een kortingsbon. Ik kocht een telefoon en een screenprotector, die ik gelijk daarna bij de winkel in Leeuwarden op kon halen. Screenprotector werd hartstikke netjes door de winkelmedewerker op het scherm geplakt.