Deze pagina is samengesteld na analyse van 79.949 recente reviews uit 4 bronnen.

Werd snel geleverd

Het werd tijd voor een nieuwe laptop voor mijn studie, alleen doordat ik de laptop voor meerdere dingen wil gebruiken was het lastig om de best geschikte laptop te vinden. Nadat ik online heb rondgekeken en langs diverse winkels ben geweest kwam ik nog steeds niet tot een geschikte laptop, doordat iedere keer een andere soort laptop werd aangeraden en er hier best veel verschillen tussen zaten. Daarom ben ik daarna maar is langs een Coolblue winkel gegaan. Ik werd hier direct vriendelijk ontvangen en al snel geholpen. Samen met de medewerker die mij hielp zijn we op zoek gegaan naar de best passende de laptop. Hij gaf duidelijk aan wat de voor en nadelen waren van de laptops die uit de selectie kwamen. En daardoor bleef er uiteindelijk nog een over die ik vervolgens heb besteld. Door de hulp van de Coolblue medewerker ben ik tot een laptop gekomen waar ik heel erg blij mee ben!😃

Makkelijke website, snel bestellen en geleverd

De laptop die ik wilde was direct leverbaar en de volgende dag was die al in huis! Alles compleet en een mooie laptop. Geen klachten en zou coolblue zeker aanraden als je de garantie wilt dat je je product snel en goed binnenkrijgt.

Top service altijd bij coolblue! Pakketjes worden altijd optijd geleverd en bij problemen wordt je goed geholpen door de medewerkers.

De wasdroger is snel en goed geleverd en aangesloten. Heel vriendelijke bezorgers, die het apparaat netjes en goed hebben neergezet en aangesloten.

Ik was op zoek naar een Weber q1200 deze heb ik op meerdere sites zien staan maar bij Coolblue stond er een bij de tweede kans producten en deze ging daar door voor een goede prijs weg Ik heb hierover nog met de klantenservice gebeld waar ik overigens een leuk gesprek mee heb gehad over mijn voornemende aankoop en vervolgens heb ik hem ook besteld. hij is de dag er na rond 11 uur geleverd zonder krassen of beschadiging. kort om ik ben zeer tevreden

Breed aanbod producten, goede prijzen, snelle verzending en vriendelijke, behulpzame service. Altijd blij met mijn bestellingen bij CoolBlue

Goed verpakt, duidelijke communicatie, op tijd en op de fiets 😁

Inmiddels de nodige bestellingen geplaatst, altijd netjes bezorgd binnen de 'afgesproken' bezorgtijd. Vriendelijke bezorgers en komen in sommige gevallen netjes op de fiets.

Een tweedekans koelkast besteld, mankeert niks aan, werkt top en toch een stuk goedkoper dan nieuw! Top!

Snel en goede service

Was machine en droger naar 3e verdieping gesjouwd en oude van daar mee gemomen. goed gezet en aangesloten. helemaal goed

‘s avonds laat een grasmaaier besteld en de volgende dag al in huis. En dat voor een van de laagste prijzen.

De hulp van Coolblue bij het kiezen van de juiste papiervernietiger heeft mij goed geholpen.

Bestellen is erg makkelijk en voordat je naar de supermarkt geweest bent staat de vriezer al in de garage. Duidelijke site, goede service, duidelijke communicatie en een goed product.

De product die ik besteld heb, is netjes geleverd en ook snel, meteen de dag na de bestelling had ik mijn bestelling binnen. TOP

Op tijd geleverd goed ge levert geen schade

Je krijgt wat je besteld, duidelijke mails datum/tijd levering, supergoed verpakt en snel geleverd.

Ik heb een laptop gekocht voor een mooie prijs. Laptop is heel netjes op tijd geleverd en alles beloftes zijn na gekomen. Ik heb ook mijn 1 jaar antivirussoftware ontvangen:)

Fijne winkel, kundige verkoper. Laptop al online uitgezocht, maar nog wel aantal vragen, die goed beantwoord zijn. We hadden al vaker hier electronica gekocht en waren toen ook zeer tevreden.

Snelle levering en altijd optijd volgens afspraak, gewoon een top bedrijf. Waar wel meer van mogen zijn

Snelle levering en goede prijzen

Dyson V8 stofzuiger gekocht. Prima apparaat Snelle levering. Dik tevreden

Alles op tijd en vriendelijk!

Bij iedere bestelling valt op dat: 1. De prijs van producten altijd reëel is 2. Informatie over het product volop beschikbaar is 3. De administratieve afhandeling zeer efficiënt werkt 4. De producten vaak binnen 24 uur geleverd worden 5. De klantenservice deskundige medewerkers heeft

Eenvoudig te bestellen en doet wat het belooft Spullen worden goed verpakt zodat alles in goede staat ontvangen wordt. Aanrader!

In de winkel ben ik goed geholpen met inhoudelijke informatie. Omdat het om een best grote aanschaf ging, kreeg ik alle tijd er even over na te denken zonder dat verkoopster opdringerig werd. Gewezen op 'tweedekansproducten'. Uiteindelijk daar ook later thuis voor gekozen.

Super snelle levering, top bedrijf

Wasmachine de volgende dag geleverd op precies de afgesproken tijd. Prima berichtgeving via de mail. Hilarisch de berichtgeving terwijl u wacht.