Deze pagina is samengesteld na analyse van 79.996 recente reviews uit 4 bronnen.

Wederom een fijne ervaring bij Coolblue. Duidelijke website en makkelijk aankoop proces. Zeer snel geleverd.

Groot fan van CB, altijd al geweest; mega-voorraad en assortiment en supersnel geleverd!

Een hele beleefde, vriendelijke en leuke bezorger.

Ik vind het een heel prettige stofzuiger. Je zit niet met het snoer en dat je steeds die stofzuiger mee moet trekken. Bij de dyson stofzuiger zitten veel hulp stukken bij en dat is fijn. Ik ben er heel erg blij mee en tevreden.

Omschrijving van tweede kans spullen niet helemaal correct

Bij binnenkomst heel gastvrije ontvangst en een nummertje om de prachtige koffer in ontvangst te nemen. Na hem gezien te hebben mochten we hem nog even in bewaring geven totdat we uitgewinkeld waren. Ook nog even een koffie gescoord in de prachtige koele blauwe winkel.

Vlotte service, netjes verpakt, tot nu toe geen vervelende ervaring. Ga zo door!

Cool blue. niet de goedkoopste, we communicatief de beste. En je houden aan je woord. Kortom de beste klant reis.

Na ontvangst van onze nieuwe wasmachine blijkt dat er een slang niet goed is. Coolblue heeft dit naar volle tevredenheid opgelost en heeft ons over de voortgang op de hoogte gehouden. Ouderwetse service waar je je goed bij voelt.

Snel geleverd, product ziet er tot nu toe goed uit.

Google Nest speakertje besteld, werd snel en op de fiets geleverd!

Snelle goede service! Al eerder een aankoop gedaan waar ik niet helemaal tevreden mee was. Kwam door een vlek in het beeldscherm bij een laptop. Niet moeilijk en binnen de 30 dagen tevredenheidsgarantie terug kunnen brengen. Ik zal vaker een aankoop doen bij Coolblue! Favoriete winkel inmiddels!

Snelle en goede levering. Coolblue begint zo langzaam weer mijn vertrouwen terug te krijgen.

Coolblue heeft een ruime assortiment, uitgebreide informatie over de diverse producten, goede prijs-/ kwaliteitsverhouding en een uitstekende service!

Ik heb mijn bestelling na 24 uur thuis gekregen! Heel erg blij mee!

Goede service en behandeling

Ja kocht ik dus een stuur voor me console mij media markt, was die zooi niet eens compleet echt om te janken gwn. Gelukkig bestaat coolblue en kon ik hem meteen bij hen compleet bestellen. Volgende dag was hij binnen vriendelijke gozer aan de deur en pakket was compleet toppers!

Coolblue is al lang een van mijn vaste webshops voor alles wat te maken heeft met elektronica. Gaming-/computeraccessoires, smartphones maar ook witgoed en nog andere producten hebben wij als gezin hier vaker besteld. Levering is altijd top en de service ook. Vriendelijke mensen en je wordt altijd snel en goed geholpen. Ga zo door.

Geen problemen gehad

De juiste producten beschikbaar tegen een goede prijs en supersnel geleverd 🚀

Snelle levering, goede prijs en goede service.

Prettige ervaring met bezorg team van Coolblue, vriendelijke en professioneel

Vorige wasmachine na 5 jaar al stuk, maar daar kan coolblue niks aan doen. Nieuwe besteld en twee dagen later geleverd, vier trappen omhoog en de oude wasmachine weer vier trappen naar beneden. Top!

Coolblue heeft als je het mij vraagt de beste klantenservice van alle webshops waar ik op heb geshopt. Hele fijne en behulpzame site!

No nonsens voor elkaar daar , geen gezeur ze staan altijd zoals afgesproken voor je deur!

Oven was stuk en welke kies je dan? Coolblue's keuze leek ons de ideale oplossing. En inderdaad, de oven werd snel geleverd, de oude keurig meegenomen en de installatie was zoals aangegeven op de site inderdaad makkelijk zelf te doen. En het bakresultaat van de oven? Daar zijn we zeer tevreden mee!

Ipad (2020) gekocht via Coolblue. Informatie online was duidelijk, de vergelijk-functie om meerdere producten naast elkaar te vergelijken is heel handig, communicatie over levering was duidelijk, en product werd geleverd zoals aangekondigd. Hele proces verliep soepel en communicatie was goed.

Nog geen 24 uur later met mijn pakketje in mijn handen. Snel en cool, COOL BLUE!

Op maandag 26 juli j.l. kon ik mijn bestelling afhalen bij het filiaal aan het Oostplein te Rotterdam. Wat me opviel tijden het lange wachten (30 minuten), was dat er veel klanten waren met reparatie/ruilen, wat allemaal erg lang duurde per klant. Om de gang er in te houden adviseer ik jullie om de klanten met bestellingen eerder te bedienen. Die zijn namelijk snel klaar en dat bevordert de doorstroming. Dit is een gratis tip!

Bestelde opgehaald in de winkel, stond een dag later klaar en verkoper liep mee naar de auto. Goede service, snelle levering nog niet eerder zo meegemaakt. Coolblue verschilt hier duidelijk van andere online shops. Proficiat