Deze pagina is samengesteld na analyse van 79.996 recente reviews uit 4 bronnen.

Overzichtelijke site. Heel tevreden.

Vrijdag avond besteld en zaterdag kon mijn zoontje al Netflix kijken, gamen enz enz. Helemaal top

Zeer te vreden

Teleurstellende ervaring met Coolblue. Op zaterdag een koelkast besteld die zondag geleverd zou worden. In eerste instantie tussen 17.00 en 18.00 uur. Maar dat werd al snel iets later. Uiteindelijk zou hij tussen 17.50-18.50 uur komen. Op 19.40 uur de klantenservice gebeld welke aangaf dat ze nog wel konden komen voor 22.00 uur. Maar dit was niet het geval. De volgende dag daarom met de klantenservice gebeld. En wat een SERVICE! Hier gaven ze aan niks voor mij te kunnen doen omdat niet bekend was waar de koelkast was. Hij was niet retour gemeld in het depot en daarom konden ze mij niet helpen. En de bestelling annuleren? Ook dat was niet mogelijk. Eerst moest de koelkast terecht zijn. Dus ook geen geld terug voorlopig. Na een hele dag hiermee bezig te zijn geweest, en de juiste medewerker te hebben gesproken, is het eindelijk gelukt om de bestelling te annuleren en krijg ik binnen 3 dagen mijn geld terug. Hoewel ik hier jarenlang zowel privé als zakelijk goederen heb besteld, was dit zo lelijk dat het voor mij echt de laatste keer is geweest. Wat een waardeloze ervaring.

Mijn vrienden ik hebben net een nieuw huis gekocht en omdat we in een korte tijd veel nieuwe spullen nodig hadden was Coolblue van alle online winkels de snelste die alles kon komen leveren en installeren. Het was fijnste aan Coolblue was dat eerst thuis zelf alles konden opzoeken op de website en later naar de shop konden voor meer informatie. Zeker met de grote aankopen die wij gingen doen was het voor ons belangrijk om net even die extra aandacht te krijgen zodat al onze vragen beantwoord kunnen worden. Toen onze spullen geleverd werden waren de bezorgers erg vriendelijk en hadden alles snel geinstalleerd. En dat allemaal in maar 3 dagen tijd.

De website is actueel en Coolblue zorgt altijd op de afgesproken dag voor de levering

Op tijd en netjes geleverd

We zijn tevreden over het nieuwe product! Werkt goed en voldoet aan de verwachtingen. Alleen is, in tegenstelling tot door jullie aangegeven, het oude product niet mee retour genomen.

Vriendelijk personeel die duidelijk uitleg geven. Snelle reparatie. Winkel ziet er ook schoon, netjes en verzorgd uit.

Geen loze praatjes maar prima producten voor een goede prijs en snel geleverd. Helemaal blij mee :-)

Zeer tevreden met de hoeveelheid producten en de prijs kwaliteit verhoudingen een dikke aanrader

Makkelijk, eenvoudig, duidelijk bestelling te plaatsen en een zeeeeer snelle super levering. ‘s avonds 23.00 uur besteld en om 11.00 uur in de ochtend geleverd.

Eergisteren de nieuwe Lg UHD 43UP77006 tv te hebben ontvangen gelijk willen uitproberen natuurlijk bleek dat ie de externe apparatuur niet pakte op de HDMI aansluiting van de tv. Dag erna maar contact opgenomen met de klantenservice van Coolblue en werden gelijk goed geholpen. Probleem uitgelegd en werd al meteen gezegd dat we hem retour konden doen en een nieuwe tv ervoor in de plaats komt. Nog bedankt René van Coolblue.

Laagdrempelig en duidelijk

Letterlijk alles voor een glimlach

In mijn ervaring blijft Coolblue de beste (web) winkel op het punt van gemak en service, ze staan altijd voor je gereed, vriendelijk en behulpzaam. je mag vaak zelfs artikelen uitproberen in de winkel of thuis. het enige waar ze nog iets aan kunnen doen zijn de prijzen, die zaak vaak elders nog wel iets lager. maarja, mocht het artikel niet bevallen of is er iets mis mee dan zit je het beste bij Coolblue

Laptop sleeves gekocht. Specificaties en maatvoering duidelijk. Goede kwaliteit en super snel in huis.

Super correcte communicatie vanaf het moment dat je een bestelling plaats tot het moment dat het bezorgd is.

Gemist bij product

Snelle service/bezorging en goede omschrijving van het product. Aanrader!

Ik heb nu al vaak bij Coolblue verschillende elektronische apparaten besteld en ik heb eigenlijk nog nooit 1 klacht gehad over bezorgsnelheid of over schade bij verzending. Toen er een artikel kapot bleek te zijn was de service ook geweldig en kreeg ik toen het artikel ontvangen was bij Coolblue meteen een nieuwe terug gestuurd. Kortom: Coolblue doet echt ALLES om er voor te zorgen dat je een glimlach op je gezicht krijgt!

Indien service & gemak van groot belang is, winkel ik altijd bij Coolblue

Alles zoals afgesproken .mooi op tijd en .goed verpakt!

Ik zocht, bestelde voor de scherpste prijs en kon het de volgende dag in gebruik nemen! Kon hier natuurlijk een heel verhaal neerpennen, maar denk dat iedereen de eerste regels zelf maar moet ervaren. A straight 9 voor Coolblue ( een 10 zou er te dik bovenop liggen 🤣)

Veel keus, snelle levering, goede prijs.

Waar ik absoluut niet tevreden over ben is de enorme grote doos met lucht die gebruikt wordt voor de verzending van een klein pakketje

Duidelijk, makkelijk en snel; met Coolblue red je je wel!

Duidelijke website, eerlijke prijsstelling, diverse prijsklassen dus voor ieder wat wils en snelle service

Bestelde artikel is snel en keurig geleverd, echt zoals we het gewend zijn van Coolblue!

Coolblue levert snel en je wordt vaak verrast met iets grappigs of door een extra service. Ik word er altijd blij van.