Deze pagina is samengesteld na analyse van 79.996 recente reviews uit 4 bronnen.

Op zoek naar een nieuwe draadloze muis was ik goed geholpen met ‘de keuze van Coolblue, en een demo-filmpje. Ben heel tevreden met zowel het product als de snelle levering.

Super snelle levering. En goede omschrijving van product maken keuze stres minder stress baar. Ik zou jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Na levering wasmachine en droger, waar deuk in bleek te zitten, weer meegenomen en volgende dag nieuwe top vriendelijke medewerkers

Snelle en correcte levering. Prima

Ze doen wat ze beloven

Coolblue komt z'n afspraken ALTIJD na. Levert op tijd, als het kan per fietskoerier en milieubewust. Geen bizar grote dozen, duidelijke communicatie en geweldige klantenservice. Top-bedrijf!

Bestellen ging makkelijk en je werd goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. De uitleg bij de wasmachine was ook helemaal duidelijk.

Nou het was plug and play werkt geweldig

Is een ereader duurzaam? In ieder geval scheelt het papier (bomen) en wordt het door Coolblue ook nog eens op de fiets bezorgd. Dat voelt in ieder geval beter dan een setje boeken, bezorgd met een stinkende PostNL-bus. De ereader en de bezorging maken je in ieder geval een beetje blij!

Een product was niet voorradig maar toch heel snel een andere kleur bezorgd gekregen! Natuurlijk in overleg ;)!

Ze maken waar wat ze in hun reclames beloven.

Levering kon wat beter, doos was ietwat beschadigd. Maar wel heel tevreden met het product.

Tot nu toe Zeer Tevreden!

Bij installeren/wijzigen nwe Laptop instellingen. Dikke 10!

Door hun eigen bezorgdienst heb je je artikelen zelfs op zondag al in huis. Goede en vriendelijke klantenservice!

Wat een service. Coolblue doet wat ze beloofd Snel en efficiënt En ook de bezorgers zijn keurig en vriendelijk. Ben fan geworden

Netjes verpakt en snel geleverd

Coolblue doet weer wat ze beloven. Ruime keus duidelijkheid en snel in huis. Misschien niet de allergoedkoopste maar wel de beste webwinkel

Gemakkelijk besteld en de volgende dag in huis. Netjes op de hoogte gehouden van de status.

Prima en snelle levering

Makkelijke site, eenvoudig te bestellen, snelle levering, nette prijzen

Gewoon super snel zoals beloofd voor een eerlijke prijs

Ik heb al veel bestellingen gedaan bij Coolblue. Daarbij zijn 3 producten binnen garantie stuk gegaan. Dat kan gebeuren maar het gaat er om hoe een leverancier hier mee om gaat. Bij Coolblue ben ik daarbij 3x perfect geholpen en eerlijk behandeld (2x vervangingen onder garantie en 1x vergelijkbaar product). Dat geeft een goed gevoel bij een volgende bestelling.

De gekochte producten werden een dag later dan afgesproken bezorgd; we zijn dus onnodig thuis gebleven voor de bezorging.

Super snelle levering!

Op zaterdag avond nieuwe e-readers besteld en op zondag middag had ik ze in huis. Super service!

Dit is onze 3e De Longhi. De vorige is 10 jaar meegegaan. Fijn apparaat. Makkelijk te bedienen

Snelle levering. Helaas een beschadigd artikel ontvangen maar deze wordt binnen 3 dagen vervangen. Service is top.

Bezorging keurig en op tijd verlopen, een aanrader!

Fijne service, ook als er een keer wat mis gaat.