Deze pagina is samengesteld na analyse van 79.997 recente reviews uit 4 bronnen.

Vanmorgen gaf ik al mijn mening over de service. vanmiddag werd mij gevraagd of ik een minuutje had (nee dus) en nu wilt U nog weten of ik blij ben (minder dan vanmorgen). Ik ben uiteraard ontroerd door zoveel belangstelling voor mijn mening, maar kan het ietsje minder?

Van vakantiegeld Tado systeem met montage besteld. Allereerst werd niet het hele bedrag afgerekend maar mocht ik wel een datum uitkiezen om te bezorgen. Ik kon het restbedrag niet betalen dus ging er vanuit dat dit contant was aan de monteur. Op de dag zelf niets geleverd. Gebeld en nieuw moment (2 weken later!) Ingeplanned. Weer niet op komen dagen. Nu 'gaan ze het uitzoeken' maar niets van ze gehoord. Montage niet doen bij Coolblue!

Via de coolblue-app een nieuwe iPad besteld. Duidelijk beschreven informatie in de app. De volgende dag werd de iPad met een 'glimlach' geleverd door een coolblue eigen koerier. Vooraf werd er een tijdsblok gecommuniceerd en binnen het tijdblok kwam er realtime informatie over de exacte levertijd door. Top gedaan!

Snelle levering beste prijs!

Ik kocht een tweedekans tv met ophangbeugel (totaal 1150 euro) en zou de volgende ochtend geleverd worden. Die ochtend werden de beugels geleverd maar de bezorger had geen tv bij zich, er zou iets misgegaan zijn bij de distributie. Mij werd verzocht om de klantenservice te bellen. Deze was erg druk, na een half uur gewacht te hebben werd de verbinding verbroken. Hierna opnieuw gebeld en had na 1 uur eindelijk iemand aan de lijn. De medewerkster gaf aan dat er inderdaad iets mis was gegaan en dat ik de volgende dag mijn tv zou ontvangen. We zaten nu de zaterdag avond zonder tv. Die avond kreeg ik een mail dat de tweedekans tv inmiddels niet meer beschikbaar is en dat mijn geld wordt teruggestort binnen 3 werkdagen. Het verschil tussen een nieuwe en tweedekans was ongeveer 100 euro. Ik heb opnieuw de klantenservice gebeld en ging er eigenlijk vanuit dat zij mij dan de volgende dag alsnog mijn tv zouden sturen maar dan een nieuwe. Tot mijn grote verbazing werd mij verteld dat ik dan het verschil moet betalen en dan pas konden ze de volgende dag leveren. Aangegeven dat zij een fout hebben gemaakt en in de tussentijd de tweedekans hebben verkocht aan iemand anders. Had geen nut, ik moest eerst de 100 euro betalen. Na veel aandringen is er overlegd en bij gods gratie waren ze bereid om het verschil te delen, van 50 euro dus. Ongelofelijk voor een grote naam als CoolBlue. Voor mij de laatste keer.

Zeer tevreden over de snelle levering en service!

Altijd tevreden over coolblue, duidelijke website met super snelle service!

Artikel wordt snel verzonden

Supermooie Le Creuset pan gekocht tegen een scherpere prijs dan waar ook. Levering stipt en razendsnel. Meer dan tevreden!

Goede product informatie op de website. Snelle levering. Product ontvangen zoals gewenst en in goede staat.

Goede kwaliteit netjes geleverd

Onze stofzuiger had problemen. Een goede oplossing en fijne service

Hele snelle nette service. Goede uitleg nog over het apparaat. Oude apparaat netjes meegenomen. Netjes gebeld op voorhand! Top service

Suunto 9 Peak gekocht. Snel geleverd, maar het bleek toch een wat kleiner horloge dan ik gewend ben (Garmin Fenix 5X Plus). Suunto 9 Baro Titanium Charcoal Grey besteld en Peak geretourneerd. Supersnel afgehandeld! Top!

Helemaal blij mee, van af het begin bij het bestellen tot aan de levering

Makkelijke bestelprocedure en snelle levering. ook als artikel niet op voorraad is krijg je direct bericht als het artikel wel leverbaar is.

Bestellen bij Coolblue is altijd een feestje :) leveringen duidelijk, voorraad klopt. Top, ga zo door.

We hebben meerdere apparaten besteld op verschillende dagen en tijdstippen en elke keer op tijd geleverd ondanks (corona )

Ik heb twee bestellingen bij coolblue gedaan, deze waren beide keren de volgende dag thuis bezorgd! Voor meer informatie ben ik klantvriendelijk telefonisch te woord gestaan.

Snelle service en prettig, hulpvaardig personeel.

Ik heb alleen maar goede ervaringen gehad met Cool Blue. Ook bij retouren/reparaties ben ik altijd super geholpen.

Net een Philips stofzuiger gekocht op basis van de beschrijving. Hij komt hier volledig mee overeen dus goede koop!

Prima geholpen en fijne mensen die de tv bezorgden dus een goede service

Ze maken het waar. Vandaag besteld morgen in huis.

Afgelopen dinsdag, nieuwe wasmachine bezorgt.met de afspraak oude machine meenemen, zijn nu een week verder staat de oude wasmachine nog steeds in me tuin te wachten.

Ik heb vaak bij Coolblue besteld, ze zijn altijd op tijd, hebben een top service en producten zijn ook top! Ik kijk voor al mijn nieuwe aankopen altijd eerst of ze bij Coolblue beschikbaar zijn πŸ˜„πŸ‘πŸ»

Er was een betaling vermist van bijna €500,- Ondanks dat de klantenservice niet altijd direct het antwoord heeft op je vraag eindigt het gesprek toch altijd met een gevoel van vertrouwen. Vertrouwen in β€˜dat het allemaal goed komt’

Ik heb gekozen voor de goedkoopste van de 2 geteste stofzuigers van de Consumentenbond. Achteraf vond ik de zuigkracht niet enorm, had wel een sterkere verwacht. Verder tevreden, doet zijn werk goed in huis. Veel hulpstukken. Goede koop.

Wasmachine besteld. Hierbij werd aangegeven dat voor 23:59 besteld de volgende dag geleverd zou worden. Zonder opgave van reden werd dit een dag later.

Snel en accuraat