Deze pagina is samengesteld na analyse van 80.048 recente reviews uit 4 bronnen.

Airfreyer gekocht en dan specifiek de uitvoering voor bakken uitgekozen. In te tekst staat: met bijgeleverde bakvorm en cakevormpjes. Deze zaten er niet bij en kreeg te horen dat ik bij de leverancier moest zijn of alles zelf kon bestellen, met link naar de producten die er volgens hun site bij zouden zitten. Een beetje alsof je een slagroomtaart besteld maar een cake krijgt met een link waar je de slagroomspuit kunt aanschaffen!

Makkelijk bestellen Intussentijd goede informatie Snelle levering Prettig op zondag

Fijne hulp van een medewerker bij de keuze, precies product dat ik zocht!

Op tijd bezorgd en goed geïnformeerd

Snelle en nette bezorging. Tevens zeer te spreken over het bezorgen per fiets.

Verschillende producten besteld, altijd goede service mogen ontvangen. Maken hun beloftes waard!

Fijn dat je je bezorg moment zelf kunt kiezen. Retourneren bij problemen gaat heel prettig en zonder gezeur. Ik kreeg direct iemand aan de telefoon en die stond mij zeer vriendelijk te woord.

Snelle levering, netjes op de hoogte gehouden, aanrader.

Precies gekregen wat ik besteld had zonder gebreken, en binnen het aangegeven tijdvak. Veilig afgeleverd (ivm COVID).

Altijd overzichtelijk en scherp geprijsd. Bezorging super en vriendelijk!

Met enige tijdsdruk een laptop op de webshop besteld. Vervolgens keurig de dag erna het pakket ontvangen, echter met de verkeerde laptop erin. Door de beperkte tijd zelf de laptop moeten retourneren en in de winkel een nieuwe moeten kopen waarbij de oude niet meer op voorraad was en veel bij moeten betalen. Overigens zeer vriendelijk en efficient in de winkel geholpen, maar ze konden verder vrij weinig tegemoetkomen voor alle tijd die hiermee verloren is gegaan.

Mijn pakketje werd heel snel geleverd en ik was daar blij mee, maar het pakketje werd in de originele doos verzonden en niet in een aparte doos. Gelukkig was er geen schade, maar dat kon er wel zijn. Ook vond ik het persoonlijk wat irritant om elke keer een email te krijgen over waar mn bestelling is en dergelijke. Maar aan de andere kant is het ook toch wel weer fijn om het in te kunnen zien waar het is.

Jabra 85t in-ear online besteld en afgehaald bij een Coolblue winkel. De bestelling lag klaar en binnen 5 minuten er in en er uit. Vriendelijk te woorden gestaan prima geregeld ?

Robot stofzuiger besteld het product was heel snel verzonden en goede service top bedankt

Snel, betrouwbaar, schappelijke prijzen

Ondanks dat ik mijn product niet de volgende dag op kon halen. (dat lag aan post.nl) kreeg ik toch een glimlach op mijn gezicht bij het zien en openmaken van de doos.

Top winkel snelle levering

Prettige ervaring! Netjes geleverd zoals afgesproken en wat op de website stond. Keurig.

Een paar honderd euro armer, maar je krijgt waar je voor betaald binnen 24 uur daar kunnen whekamp, bol.com Bijenkorf en al die andere grote bedrijven nog heel wat van jullie leren

We had ordered for 4 things from Cool blue. We got everything at good price and very fast service. Keep up the good service

Alles klopt bij dit bedrijf. De bestelervaring is goed of je nu via de app of website besteld. De bezorging is snel en de communicatie rondom de bezorging is een voorbeeld voor andere bedrijven (per e-mail, sms). De medewerkers zijn altijd vriendelijk en mocht er toch iets niet goed gaan, dan lossen ze het boven verwachting op.

Snel en makkelijk! Veel keuze tegen concurrerende prijzen. Bij problemen wordt het snel en goed opgelost.

Perfect geleverd en heel fijn verpakt

Apple Watch besteld. Gewoon duidelijke site. Duidelijk communicatie en netjes op tijd geleverd. Een glimlach dus!

Luchtbevochtiger Philips gekocht. Snel en correc geleverd. Ik begreep niet goed hoe ik in aanmerking kon komen voor de extra gratis filter. Klantenservice gemaild en kreeg een heel vriendelijk en zeer uitgebreid antwoord terug. Niet alleen kort "op de produktpagina" maar een stapsgewijze uitleg waar en hoe in te vullen. Bedankt! Niet alleen voordat je iets besteld hulpvaardig maar ook na levering! Ik kan iedereen Coolblue aanbevelen.

Ik werd netjes geholpen het was al eerder gereserveerd eenmaal in de winkel stond mijn bestelling klaar heel snel geregeld met betaling bij de kassa ze waren super aardig ??

Hele snelle levering, erg tevreden!

Ik kan u Coolblue aanbevelen omdat ze een zeer scherpe prijs tegenover andere websites. En je korrekt informeren over de levering.

Bestel, komt snel, nie goed? Dat regelen ze wel! Alles wat coolbleu doet is goed, altijd een lach op je toet? Met vriendelijke groet??

Ik vind het erg makkelijk zoeken en vergelijken in de app van Coolblue. Ik ben erg blij met mijn nieuwe personenweegschaal die communiceert met mijn (bloeddrukmeter) App. Als ik weer eens iets nodig heb dan ga ik zeker eerst bij Coolblue zoeken. Wel jammer dat mijn bestelling niet met de bakfiets kwam. Dan was het feestje compleet geweest. Groetjes Petra