Zeer goede service bij het ophalen van de bestelling
Ik heb een tweedekans product gekocht dat helaas niet naar behoren werkte. Erg vervelend, maar vervolgens ben ik wel heel goed geholpen door de klantenservice. Punten aftrek voor de verkoop van een defect tweedekans product (schijflezer van een ps5 werkte niet, wat naar mijn inzien gecheckt had moeten zijn na het retourneren), maar bonuspunten voor de goede afhandeling door de klantenservice.
Op Dinsdag online een bestelling gedaan. Én Keurig netjes op woensdag bezorgd. Top.
Kwam volledig de afspraken van verkoop na.
Gewoon goede internetpagina met veel informatie. Snel te bestellen en snel geleverd.
Correcte en zeer snelle levering en tip over gebruik van de koffiemachine
Goede website, duidelijke tekst en uitleg. Zelfs een video erbij. Je kunt kiezen wanneer je het product geleverd wiltt hebben. Dat is fantastisch
Snelle levering. Vooral goede communicatie over de bestelling en bezorging.
Coolblue deed alles goed, goede snelle service. PostNL leek echter voor vertraging te zorgen, door melding te maken dat de order een dag later dan afgesproken zou worden geleverd. Uiteindelijk is de levering conform afspraak geleverd. Bedankt
Goede informatieve website en snelle levering
Makkelijk bestellen en snelle levering.
Snelle levering. Erg blij met product.
Veel keus en snelle levering
Goede levering en communicatie.
Vriendelijk personeel, fijn service
Snelle levering en vriendelijke bezorger.
Bezorger(postnl) wilde oude apparaat niet meenemen, terwijl ik bij de bestelling de bevestiging heb gekregen (klantenservice) dat dit wel zou kunnen
Goed aanbod voor de producten
Hele snelle levering en fijne service! :)
Snelle aflevering en prettige info
Snelle levering en duidelijke communicatie
Goede service en goed ingelicht over de bezorging echt klasse en zo gemakkelijk en fijn thuis bezorgd echt top👍👍👍
Makkelijk besteld online, en kon het zo ophalen. Was snel aan de beurt.
Zie mezelf min of meer als vaste klant en wat ik ook bestel, iedere levering wordt correct geleverd en bezorgd. En snel, vaak de volgende dag. Ik ben dus een tevreden klant
Alles verliep vlekkenloos van bestelling tot levering, en je wordt door Coolblue goed geïnformeerd wanneer je wat op welk tijdstip mag verwachten.
Fijne winkelervaring. Wij bestellen veel. Vaak zijn de spullen voorradig en kunnen die in de winkel ophalen. Top!
Goede communicatie, goede bezorging!
Goede service, snelle levering en waarom geen 10? Over het algemeen is Coolblue net iets duurder dan andere bedrijven.
Super snelle bezorging en klantvriendelijk.
Alles was goed geregeld