Coolblue doet bijna alles goed zo is de service altijd goed en is het zoeken naar een product met behulp van filters geweldig waardoor je zo goed als altijd het juiste product vindt.
Ondanks de gladde wegen snelle levering en heel vriendelijke bezorgers
Als vanouds. Gewoon vertrouwd goed
Handig zoeken via de website, makkelijk bestellen en binnen 4 dagen netjes bezorgd.
Opnieuw ben ik weggeblazen bij een nieuwe order bij Coolblue. Dit keer kochten we een Eufy deurbel en drie bijbehorende camera's. Niet alleen was het een topaanbieding voor een hele scherpe prijs (die ik nergens anders ben tegengekomen), maar ook de levering was wederom exact op tijd. Hoe ze het iedere keer voor elkaar krijgen weet ik niet, maar Coolblue blijft mij er iedere keer positief mee verrassen. Of het nu hun aanbiedingen zijn, de mensen die het afleveren of de service achteraf als er iets fout is gegaan, het maakt allemaal niet uit. Coolblue is voor mij een van de weinige webwinkels waar de dingen zijn zoals ze moeten zijn: goede waar en uitstekende service krijgen voor je geld! Daarom mag Coolblue bij mijn volgende bestelling gerust mijn nieuwe deurbel komen uitproberen.
Ging in het begin even iets mis met de verzending maar werd in no time opgelost Bezorgers waren ook zeer vriendelijk en correct
Zeer tevreden, makkelijk te bestellen, snelle levering en een vriendelijke bezorger! ??
Mooie selectie, super service!
We bestellen al ruim 15 jaar bij Coolblue en we zijn nog steeds dik tevreden. Nooit problemen gehad. Ook als er iets kapot gaat is de service erg goed. Ik snap dat je alleen een mening wilt delen als er iets fout gaat. Maar ik vind dat ze ook verdienen te horen als het goed gaat.
Best mooi dat je een mailing krijgt over tevredenheid, terwijl je je bestelde artikelen nog niet ontvangen hebt. Al 5 dagen wordt de leverdatum opgeschoven, maar volgens de track en trace heeft PostNL nog niks ontvangen. Mail naar de klantenservice gestuurd maar (nog) geen reactie. Betreffende Ordernummer: 51289343
Tv met soundbar gekocht. Tv voldoet prima, soundbar is niets voor mijn oren. Dus die gaat retour. Probleem - monteurs van coolblue hebben de dozen meegenomen, dus kan niets terugzenden in de originele dozen. Dus klant zoek jij het maar lekker uit, want ook de winkel mag ik niet bezoeken. Vandaar ja en nee
Had bij bol.com een fornuis besteld maar kreeg na 4 dagen wachten bericht dat ze deze niet konden leveren. Toen bij Coolblue gekeken. Het zelfde fornuis konden ze gelijk leveren. Dag erna binnen en alles goed geregeld. Top bedrijf
Service van Coolblue is geweldig. Heel fijn dat ze een kwartier van tevoren een sms sturen om te zeggen dat ze komen en als je niet thuis bent bellen ze je op.
Het wekt echt top verbind snel met je apparaat Zitten lekker in je oren Goed geluid Laad goed en snel op
Van af vrijdag al aan het wachten op bestelling
Ik heb een printer besteld en Cool bleu hield exact bij hoe en wanneer die werd afgeleverd en dat klopte exact De info op de website over het product klopte, was duidelijk en zorgvuldig samengesteld. De ondersteuning bij het installeren was duidelijk en prettig.
Bijna altijd zeer tevreden, eerder altijd. Bij het afhalen stonden we zeker een kwartier te blauwbekken in de koude wind, dat was minder. Het duurde ook allemaal heel lang.
Productomschrijvingen zijn erg goed, inclusief productvideo's. Ook de vermelding van vergelijkbare producten is een meerwaarde.
Zeer snelle levering en betrouwbaar. Prijs ls wel wat aan de hoge kant tov de echte prijsvechters.
Alles netjes naar verwachting mogen ontvangen. Leuke benadering per mail en opmerkingen. Het zijnde kleine dingen die het hem doen.
Laatst bestelde ik een blender. Deze was de volgende dag al binnen. Na drie dagen ging de blender helaas kapot. Zonder enige problemen kon ik de blender retourneren en ontving ik direct een nieuwe. Ook al eens een koelkast gekocht bij CoolBlue. Werd de volgende dag geleverd, geïnstalleerd én m’n oude koelkast werd meegenomen. Echt top!
Keurig op de afgesproken tijd en aangesloten. Goede service en uitleg erbij . Kortom dikke 10!
Ik had een externe harde schijf besteld. Met een levering binnen 24 uur. Ik zou de bestelling ophalen bij de winkel in Den Haag. Vlak voordat ik de bestelling ging ophalen werd ik gebeld met de mededeling dat de levering er toch niet zou zijn. Er werd verwacht dat de schijf er morgen zou zijn. Per mail zou dat bevestigd worden. Gelukkig belde en mailde ze dat ik toch al vandaag terecht kon. Mooi staaltje slecht nieuws goed brengen en toch je best doen om een teleurstelling te voorkomen
Bestelling geplaatst, goede communicatie, snelle en nette levering en product werkt perfect zoals beschreven.
Bestelling gedaan bij cool bleu waar direct aangegeven werd dat er vertraging kan ontstaan door de sneeuw. Maar tot mijn verbazing kwam het een dag eerder dan aangegeven, heerlijke verrassing
De volgende dag geleverd en door vakmensen geïnstalleerd en opgehangen. Uitstekend!
Lekker simpel bestellen. Snel geleverd ondanks het winterse weer.
Makkelijk online bestellen en snelle levering.
Alles werk altijd goed en als er problemen zijn laten ze het tijdig weten
De gekochte camera is perfect. Had wel wat zorgvuldiger verpakt kunnen worden. De aanvullende aanbevolen set bevat een tas waar de camera niet in past. Klantenservice kwam ik telefonisch niet doorheen. Email hierover is nog niet beantwoord. Op retourformulier moet je een specifiek vervangend product aangeven. Waarvan ik niet weet wat het moet zijn. Ik had juist voor de aanbevolen aanvullende set gekozen omdat ik er vanuit ging dat dit de juiste spullen zouden zijn. Dus een passende tas. hopelijk gaat cool blue dit nog oplossen.