Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.368 recente reviews uit 4 bronnen.

Netjes op tijd bezorgd!

Hele goede service Vriendelijke mensen Prijs/kwaliteit verhouding goed

Snel, betrouwbaar en vriendelijk

Zeer tevreden over de wasmachine en over de bezorging.

De enige webshop die echt een lach op je gezicht kan toveren na het ontvangen van een pakket.

Goede snelle service, en handige weetjes specifiek voor mijn aankoop.

Het product laat een afstandsbediening zien in een zeer beperkt manual maar die zit er niet bij. Een beschrijving van hoe het menu bediend moet worden ontbreekt ook.

Doen wat ze beloven.

Makkelijke navigatie op de website en de Levering is geweldig. Lekker snel en netjes op tijd met vriendelijke bezorger. Niks op aan te merken :)

Snelle levering, dagje later dan gevraagd maar we zijn keurig op de hoogte gehouden

We konden rustig rondkijken en werden goed geholpen toen we onze keus gemaakt hadden. Prima service

Mijn ervaring is tot zover prima met Coolblue. Afgelopen weekend 11/11 had ik een Xbox console via de app apart laten liggen en 12/11 in Den Haag opgehaald. Bij de deur werd ik vriendelijk begroet en doorverwezen naar de service en ophaal punt. Daar werd mijn naam opgeroepen en de bestelling erbij gehaald. Na betalen ontving ik direct de aankoop bon via de e mail, wat ik zelf als ideaal beschouw. Zag ook dat er verse koffie in de winkel werd aangeboden voor de klanten, iets waar je bij mij mee punten scoort :D. Waar wel over nagedacht kan worden is bij het service en ophaal punt als de woon en contact gegevens worden gevraagd(zal iets met garantie of bestellingen zijn) Kon het duidelijk horen van de klanten naast mij en zulke dingen wil je niet horen. Zeker niet als er mensen met verkeerde ideeën staan. Verder kan ik geen aandachtspunten bedenken, wil Coolblue wel nog bedanken voor de service. Een fijne avond!

Snel geleverd, vakkundig geïnstalleerd (tv)

Snelle juiste levering

Coolblue is top als het om service gaat. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je pakket, en ze bezorgen netjes.

Uitermate tevreden. Over zowel bestelde laptop, de begeleidende info en de snelle, keurig op tijd geregelde bezorging! Prima dus.

De verkoper in de winkels Den Haag had meer interesse in zijn klokje dan in de verkoop van de TV. Ik heb dit als hinderlijk ervaren. De aflevering door Post NL verbaasde ons. Terwijl de reclames van uw onderneming anders doen voorstellen. De afhandeling via mail is prima. Met vriendelijke groet.

Uitstekend snelle levering

Goed en snel en duurzaam geleverde met de bakfiets. verbeterpuntje: er was me een factuur beloofd per mail, las ik in de bevestigingsmail, maar die heb ik nooit ontvangen. Daarom zelf maar even gedownload vanuit mijn account.

Veel keuze, handige website. Bezorging op de fiets (sneu voor de bezorger indien het regent maar wel goed voor het milieu)!

Snelle aflevering, bij afhalen ietwat rommelige service

Snel en soepel bestellen en eventueel retourneren

Correcte ontvangst, goede organisatie, uitstekend advies en prettige nazorg.

Prettige website en vlotte levering.

Goede en snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding

Goede website, met breed assortiment, vergelijkings mogelijkheid, redelijke prijzen, snelle service ook levering op zondag!

Alles goed geregeld informatie op site is goed te zien product info ,kan makkelijk alles uitzoeken wel en niet op tv wilt hebben welk merk je voorkeur heeft. Bezorg service is uitstekend goed op de hoogte gehouden wanneer ze langs komen via mail sms bellen keurig gewoon

Snel en netjes geleverd.

Coolblue heeft een zeer ruim aanbod en een website met uitgebreide informatie over producten en tips om ze te gebruiken. De medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen met een keuze of vragen te beantwoorden over producten en mogelijkheden.

Uitstekende bereikbaarheid van de helpdesk als ik wat meer te weten wil komen over een product dat ik wil kopen, en daar meteen toe over wil gaan! Snelle bezorging is ook een pluspunt!