Deze pagina is samengesteld na analyse van 80.184 recente reviews uit 4 bronnen.

‘s Avonds besteld en de volgende ochtend in goede orde ontvangen.

Na 2 maal een video deurbel te hebben geprobeerd (3x is scheepsrecht) viel onze keus op de Eufy. Toch even goed kijken of deze wel zou voldoen aan onze eisen en dat zag er goed uit. Pff best een hoop geld, maar kom op je moet toch iets geks doen in deze rare tijd. Bedankt Coolblue voor deze tip, want dit is een product naar onze wensen. Zeer heldere camera beelden en zeer gemakkelijk te installeren. En bijzonder snel geleverd!

Helemaal goed. Goed vergelijk mogelijk tussen de verschillende producten. Voor- en nadelen zijn aangegeven wat de keuze vereenvoudigd. Snel geleverd.

Super service. Alles liep zoals beloofd.

Onlangs een nieuw espressomachine gekocht,super blij mee en snelle levering. Enig tijd geleden ( toen het nog kon) in de winkel een laptop aangeschaft en we werden er heel goed geholpen,ook de uitleg en de voor en tegens heel duidelijk verteld.De verkoper nam alle tijd en was zeer vriendelijk. Vrienden en familie die ook bekend zijn met coolblue delen dezelfde mening.

Niks negatiefs over te zeggen. Alle informatie van tevoren klopte en zo hoort het ook.

Op de website is veel informatie te vinden over de juiste keuze voor een laptop. Ik twijfelde nog een beetje over mijn keuze en na een telefoontje met de klantenservice heb ik een fijne laptop besteld. Super!

Ik heb er een nieuwe telefoon besteld. De online service waarbij je telefoons kunt vergelijken en de zelf gemaakte filmpjes met uitleg over de telefoon zijn erg handig! M'n aankoop rond 19.00 uur 's avonds besteld en de volgende dag netjes geleverd. Klein puntje van kritiek is dat er een aantal vingen afdrukken op mijn nieuwe telefoon zaten, verder super tevreden met m'n aankoop.

Ik heb bij Coolblue een koffiezetapparaat gekocht. Het is een verjaardagscadeau en geef als afleveradres het adres van de jarige op. Het is belangrijk de levering te volgen zodat ik de jarige tijdig kan informeren over het tijdstip van levering. Ik realiseer mij op zondagavond pas dat ik geen bevestiging heb ontvangen en bedenk dat ik waarschijnlijk een typefout in mijn e-mailadres heb gemaakt. Gelukkig is Coolblue in het weekend èn 's avonds bereikbaar en kan de klantenservicemedewerker de fout herstellen. De jarige staat op tijd klaar om het pakket in ontvangst te nemen en is bijzonder blij met het mooie koffiezetapparaat!

Betrouwbaar en snel. Helaas niet de goedkoopste.

Tv beugel besteld, zelfs met de drukte ivm Corona de volgende dag binnen!

Goede prijs, makkelijk besteld, snel geleverd

Snel het product gevonden wat ik zocht, snel geleverd en ook nog eens tegen de goedkoopste prijs. Zeer tevreden over jullie service!

Top snel besteld en altijd leuk om het uit te pakken!

Ik heb een LG tv besteld. De betaling ging super goede omschrijving en volgende dag in huis! Wat wil je nog meer! Ik kreeg een tijdvak van een uur zodat ik wist wanneer die tussen welke tijd kwam! Top geregeld!

Het bestelde product is snel en efficient geleverd en voldoet qua geluid zeker aan de verwachting. Het enige probleem is dat er nauwelijks een handleiding zit bij de UBL box.

Zeer snelle levering. Goed dat CoolBlue "tweedekans" producten aanbied voor minder. Het zou zonde zijn als deze geretourneerde producten nog in perfecte staat gewoon weggegooid worden.

Op aanraden van buurvrouw deze gekocht. Lekkere warme koffie! Op zondag besteld, op maandag in huis.

Volledig tevreden service

Hetbwas er precies een dag later erg snel. Top op de hoogte kwa levering.

Super blij werkt perfect geen problemen alleen zat geen pinnetje bij voor de rest prima perfect toeste

Zoals altijd een fijne ervaring, snel en correct met heldere communicatie over product en levering.

Great service and smiley faces!

Ik heb alleen nog maar perfecte ervaringen met coolblue gehad, er wordt geweldig advies gegeven en alles komt optijd en netjes aan. Pakketjes zijn mooi ingepakt en je krijgt altijd de hulp die je nodig hebt. Bijna al mijn apparaten zijn op advies van coolblue bij de coolblue gekocht.

Klantvriendelijkheid, professionaliteit, snel, duidelijk, overzichtelijk en rond uit top! Allemaal begrippen die bij dit bedrijf horen. Erg tevreden, keep it up guys ??

Snelle levering. Blij mee ?

Altijd goede kwaliteit gekregen en als ik problemen had hielpen ze mij. Het zijn goede prijzen en alles is het waard.

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Goed ingepakt. En het product klopt met omschrijving.

Snel, komen op afspraak. Echt een aanrader!

Dankdankdank voor mijn fantastische camera + lens! Ik ga helemaal die lockdown doorkomen dankzij jullie, thanks!