Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.368 recente reviews uit 4 bronnen.

Super toffe winkel

Goede webshop. Snelle verzending. Leuk personeel

Gastvrije ontvangst in de winkel. Vriendelijk geholpen. Meegedacht en meegedaan om een hengsel voor de (zware) aankoop te improviseren.

Heel fijn dat je gecontacteerd wordt als je niet thuis bent bij aflevering! Super service!

Ik had een mooie (en best dure) koffiemachine gekocht die na 3 maanden niet meer werkte. Dus, na overleg met Coolblue, de machine opgestuurd ter reparatie. Na 4 weken kwam de machine terug met de opmerking dat er geen storing gevonden was. Ik heb de machine weer in gebruik genomen, maar de storing was nog gewoon aanwezig en ik heb de machine weer ter reparatie retourgestuurd. Na weer 4 weken kwam de machine terug met dezelfde mededeling. Ook nu werkte het apparaat niet. Uiteindelijk na veel mitsen en maren de machine naar de lokale coolblue gebracht en een nieuwe machine (dezelfde) meegekregen. Deze werkt tot op heden nog maar ik hou mijn hart vast als hij een storing zou krijgen.

Makkelijk op de website een keuze maken, bestellen en betalen. De volgende dag keurig op tijd bezorgd.

Ik zag een super goede aanbieding. Maar doordat onze dochter plots ziek werd, duurde het even voor ik de aankoop in de app kon afronden. Intussen was de prijs verhoogd. Dit via Messenger aangegeven. Werd super netjes opgelost en 2 dagen later het product in huis.

Top goed geregeld

Coolblue is bij mijn bestellingen altijd betrouwbaar gebleken.

Goede online shopervaring en ruime keus aan verzendmogelijkheden. Tevens is het verzendproces ook lekker snel.

Snelle en betrouwbare levering. Klantenservice snel bereikbaar en goed en vriendelijk te woord gestaan. Ben een trouwe klant voor zowel privé als kantoorartikelen.

Zeer klantgericht en gebruiksvriendelijk

Goed aanbod van producten, snelle levering, vriendelijk personeel in de winkel. Echt een aanrader.!

Snelle verzending en snelle verwerking bij retour

Goede vergelijking-site, makkelijk bestellen en vlotte levering.

Netjes en goed verpakt en optijd geleverd , nette en vriendelijke bezorger ❗👍

Snelle levering, precies zoals geplant

Goede website! Heel snel geleverd! Zoals altijd trouwens.

Beste service in Nederland

Perfecte levering, goede prijs

Hele goeie service, gelijk de dag erna bezorgd, fijn dat je op de hoogte bent over je bestelling en blij met me aankoop :)!

Ben tevreden klant!

Snel en optijd bezorgd, dat is fijn als je daarop kunt rekenen.

Snelle levering met de fiets, vriendelijke bezorger, prima product!

Besteld en supersnelle en verantwoorde levering per fietskoerier.

Alles snel afgewerkt online besteld volgende dag met goede uitleg opgehaald in de winkel en werkt perfect

Keurig op tijd en naar verwachting!

Snelle levering, vandaag besteld en morgen in huis. Top.

Heb goed kontakt met hun en als er wat is dan kan ik ze makkelijk bereiken ook per whatssapp dat is wel fijn ik bestel er graag als ik wat nodig hebt

Super snel, toffe bezorgers, goede service Top!