Deze pagina is samengesteld na analyse van 80.231 recente reviews uit 4 bronnen.

Uitstekende ervaring met bestellen en afleveren

De 12e zou geleverd worden werd pas de 13e!

Jullie zijn toppers met een blauw hart! Ga vooral zo door. Wel hadden jullie een verkeerd hoesje aangeraden, maar hoe jullie het hebben opgelost kan niemand er iets van zeggen!

Keurig volgens afspraak en keurige service van de chauffeur + bijrijder. Zal zeker meer via coolblue gaan bestellen

Mijn eigen printer gaf de geest, ik kan niet zonder en daarom met spoed eentje besteld bij Coolblue snel geregeld en op verzoek in de avond geleverd super bedankt alsnog.

Ondanks Corona toch vrij snel geleverd!?? Maandagavond besteld en woensdagavond in huis!??????

Alles top geregeld! Van het bestelproces tot het op de hoogte houden van de status van de bestelling tot de bezorging aan toe. Heel cool dat het (ook) zo kan :)).

Snelle afhandeling en optijd ingelicht.

Snelle levering, conform afspraak, van een mooi product.

Bestelling snel geleverd

Ik stuurde ongeveer 1,5 maand geleden mijn koptelefoon op om te herstellen met als boodschap dat die nog perfect werkt. Er miste enkel een schroefje in de behuizing en dacht dit nog snel vervangen te kunnen hebben binnen garantie. Ondertussen hebben jullie deze kwijt gedaan en krijg ik een tegemoetkoming van 190euro. Alleen heb in hier wel 350 euro voor betaald! Mijn koptelefoon werkte nog perfect!

Onlangs weer eens iets besteld bij Coolblue. Alles klopte. Het apparaat (lichtlamp) functioneert naar wens, de levering volgens afspraak en uitstekende communicatie. Ik vind het ook mooi dat het met de fiets wordt bezorgd!

Website leidt je door een keuze menu om de juiste keuze te maken voor geheugen upgrade van een IMac Voorafgaand aan de levering een mail gekregen omtrent de installatie van het geheugen en na levering geïnstalleerd volgens beschreven procedure. Zeer tevreden over de toegevoegde waarde van Coolblue.

Snelle, goede levering

Super snelle levering (zeker in deze drukke tijden) waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden van de status. Als bonus een hee enthousiaste vriendelijke fietskoerier die echt contact maakt (ipv gehaast te zijn en bijna al weg rent bij deur openen - zoals ik momenteel veel ervaar bij andere partijen.)

Op zondag had ik besteld, maandagmiddag werd het product geleverd. Info op site klopt met werkelijkheid, en in goede verpakking.

Het aanbod op Coolblue is groot, informatie over het product is duidelijk en volledig, en de levering gebeurt snel!

Top metertje, netjes de volgende dag al vroeg binnen gekregen. Altijd blij met prijs/kwaliteit bij cool blue. Toppers werken er, stuk voor stuk.

Keurig op tijd waren de mannen er, en ook netjes even aangekondigd dat zij er aan kwamen. Keurig geïnstalleerd en de oude wasdroger mee genomen.

Mijn pakket was snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Verder ook heel blij met het product.

Goede service, Kiezen welke dag dan krijg je nog mail met een tijds indicatie en je wordt nog gebeld een kwartier voor ze er zijn. Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam Top service

Inderdaad op tijd gekregen

CoolBlue zorgt voor een prima levering en heeft bovendien een heel duidelijke website. Het door ons bestelde product blijkt helaas defect. De klantenservice heeft echter zeer adequaat geacteerd, door snel na te gaan of het te verhelpen zou zijn. Vervolgens werd meteen het retour formulier gemaild om het defecte exemplaar te ruilen. Het is onze eerste bestelling bij CoolBlue. Wij zijn zeer tevreden en hebben het volste vertrouwen in een verdere goede afhandeling.

Cool Blue heeft een simpele, maar informatieve site. de levering is perfect volgens afspraak. De communicatie is helder en heeft een leuke toon

Het Uitzoeken van een computer was zo geregeld. De volgende dag hadden we hem al. De klantenservice heeft ons goed geholpen toen het aansluiten niet lukte. Blij met de aankoop

Onze HP printer vertoonde kuren , en ik zocht naar een vergelijkbare nieuwe HP printer . Gevonden bij Coolblue met een aantrekkelijke prijs . Alles wat is beloofd is nagekomen! De levering exact op de vooraf aangegeven juiste tijd . Ook de mail van Coolblue nadat ik de printer had ontvangen met instructie's over hoe te installeren vond ik super handig! Mijn Complimenten .

Snelle service een milieuvriendelijke fietsbestelling. Goede track en trace, soms een beetje 'overdone' met updates. En heel goede producten tegen een schappelijke prijs natuurlijk.

Fijne website, leuke en duidelijke berichten over bezorging. Snel en helder.

Goede service alles netjes en snel geleverd

In de avond laat besteld op zondag en maandag om 14:00 kon ik mijn pakket ophalen. En dit allemaal voor elkaar gekregen in deze zware tijden. Top geregeld