Deze pagina is samengesteld na analyse van 80.232 recente reviews uit 4 bronnen.

Coolblue is en blijft een fijn bedrijf. Levering binnen een dag, terwijl ik het vrij laat de avond ervoor had besteld. Alles netjes in orde. Het product nog niet uitgeprobeerd, maar ik denk dat het helemaal in orde is!

Overzichtelijke presentatie op de site, bestellen zo gebeurd en de volgende dag een mooie doos met een ritssluiting! Nu nog even installeren.

Snel en makkelijk om te bestellen, goede details over het product en heel vriendelijke courier!

De communicatie rondom bezorging en de verpakking maakt me altijd aan het lachen! Well done!

Ik heb gekozen voor de tweede kans wasmachine en een droger. Zondags besteld en binnen 24 uur geleverd. De mannen van het transport zijn zeer vriendelijk kortom een topservice

Goede levering, snel ook! Producten zijn goed en komen onbeschadigd aan. Goede informatie op de site, mochten er problemen zijn wordt je netjes geholpen.

Goede service, snelle levering en vriendelijke klantenservice, bij klachten snelle en goede oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. Als je hier besteld, kun je er vanuit gaan dat je nooit voor verassingen komt te staan. Top!??

Zo makkelijk jullie website, en enorm respect hoe hard jullie werken in deze gekke Corona tijd. Waar vele bedrijven dagen doen over een levering, doet Coolblue alsnog de volgende dag (op zondag:-O!) leveren. Ik kon die zondag avond nog patatjes bakken in de philips Airfryer xxl en wat waren mijn kids (en man hihi) blij. Heel erg bedankt Coolblue voor jullie over de top service!

Moderne duidelijke info. Mooi dat de levering met de fiets wordt bezorgd.

Mijn ruim 2 jaar geleden bij Colblue stofzuiger vertoonde een mankement. Na overleg met klantenservice geretourneerd. En.binnen 24u reactie met toezegging volledige aanschafbedrag terug te storten. Super. Direct daags erna een andere (duurdere, haha) via Coolblue aangeschaft

Bestelde een voor mij een verkeerde printer. Deze teruggestuurd. Dat verliep allemaal perfect, ook het al betaalde bedrag werd heel snel teruggestort. Ook heb ik contact gehad met een medewerker van de klantenservice. Het gesprek verliep heel prettig. Geen moeite was te veel. De levering van een alternatieve printer verliep ook heel prettig. Reeds binnen ruim één dag had ik deze al binnen.

Laptop 2e kans op de afgesproken tijd en onder juiste condities afgeleverd.

Ruime keuze, makkelijk te vinden in de webshop, zaterdagavond 21:20u besteld en zondag 11:30u reeds geleverd! Wat wil je nog meer!

Ik bestel vaker bij Coolblue. De service is hier altijd goed. Zowel qua levering als prijs. Zeker een aanrader om bij te bestellen.

Goede service zoals altijd.Mooi en luxe apparaat.

Erg snel geleverd, zelfs op zondag. Netjes ingepakt met zo min mogelijk verpakking ronduit too

Kortsluiting in de oven. Wat eng. Omdat het al een ouwetje was heb ik zaterdagavond om 21.00 een nieuwe besteld. 's nachts zijn ze dus al aan het werk gegaan, want de volgende morgen om 10:30 stonden er 2 leuke jongens voor de deur. Top Service.

Duidelijk goedkoop makkelijk

Super, snel, zeer kundig

De garantie op mijn defecte elektrische tandenborstel werd snel en juist afgehandeld.

In de avond besteld rond 22 uur de andere dag bezorgd super

Nieuwe north face rugzak besteld, zeer tevreden met de prijs en levering

Keurig en zelfs op zondag bezorgd ?

Zaterdagavond een bestelling geplaatst en zondagmiddag deze in huis. Top levering

De Epson ET 5800all in one op zaterdagavond besteld, zondag vroeg in de middag geleverd. Uitstekende actie. Waarvoor dank.

Braadpan gekocht bij Coolblue met 5 jaar garantie, anti aanbaklaag laat naar 2 jaar los en krijg nu te horen dat dit niet onder garantie valt ivm verkeerd gebruik.Staat op de site van de fabrikant dat deze pannen uitermate geschikt zijn voor inductie.Waardeloze service.

2e kans product AEG L9FENS96, voor heel nette prijs en geen zichtbare beschadigingen. Keurig de dag erna bezorgd. Avond ervoor al tijdslot van een uur nauwkeurig en ze belde 1min voor aankomst keurig binnen het aangegeven tijdslot. Keurige bezorgers, netjes zonder stoten wasmachine geplaatst, aangesloten, getest en oude weer meegenomen. Top service.

Het bovenstaande is in mijn geval van toepassingen geweest.

Het wordt netjes en zeer snel geleverd, zelfs op zondag, super!

Snelle en super nette service. Netjes van te voren een sms bericht met precieze bezorgtijd. Ik ga vaker bestellen!