Er zijn 29.499 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Prima Applelaptop voor een zeer aantrekkelijke prijs! Alles stond binnen een dag keurig klaar. Ook eerder al een Miele wasautomaat gekocht ,die uiteraard moest worden afgeleverd en aangesloten, ook dat was dik in orde.

Diverse aankopen gedaan zoals bv vaatwasser van AEG. Duidelijke informatie op de website over de producten. Snelle aflevering en installatie ( met een glimlach). Niet de goedkoopste maar voor kwaliteit mag je best wat over hebben.

Gewoon tevreden, groetjes Jaap

Ik heb 2 dingen besteld en 1 is er wel de volgende dag geleverd en het andere is na 3 dagen en 0 informatie nog steeds niet binnen. en van het Track&Trace wordt ik ook niks wijzer.

Zeer tevreden over Coolblue en mijn nieuw Kobo Libra h20 e-reader. Snel bezorgd op de dag dat zij van tevoren aangaven. Daarnaast werkt de kobo goed, mooi formaat voor in je hand en ziet er goed uit!

Het lukt Cool Blue om af te rekenen met de webwinkel als kille en anonieme verkoopmachine. Het is makkelijk om persoonlijk contact te krijgen, en dit contact loopt informeel én professioneel. Cool Blue is een fijn bedrijf. Niet onbelangrijk: zelfs in de de decembertijd wordt er keurig op tijd geleverd.

Moest telefonisch bestellen aangezien ik nog een tegoed had open staan. Moest wel erg lang wachten maar als je dan eindelijk een medewerker aan de lijn hebt loopt alles soepel vriendelijk en snel.

Top service, netjes en snel geleverd erg blij mee. Zeker weer doen in de toekomst!

Desktop, monitor en toetsenbord besteld. Goede prijs voor fantastisch product. Jammer dat eerst de desktop werd geleverd en een dag later de rest. Terwijl volgens de online shop alles op voorraad was. Maar ja, de volgende dag keurig geleverd. Coolblue blijft mijn winkel voor elektronica. ?

Vlotte levering zonder gedoe.

Je blijft continu op de hoogte van je bestelling. Er werd aan de deur nog even snel gecontroleerd of je bestelling op de juiste plek is geleverd

Nu is het natuurlijk makkelijk blij te zijn met coolblue aangezien coolblue mijn werkgever is! Ik vindt het weer top geregeld met de bestelling vandaag besteld morgen in huis hoe top is dat!

Bij Coolblue word je niet alleen geholpen met een glimlach, maar wil je dus ook graag inkopen doen met een glimlach. Goede service en witgoed wordt keurig op zijn plek gezet.

Bestelling gelijk de volgende dag geleverd door vriendelijke jongeman op de fiets. Netjes verpakt in een stevige kartonnen zak ipv doos, veel makkelijker bij het oud papier :-)

Wij hadden een tablet besteld,super snel geleverd,binnen een dag bezorgd,en ook nog met de fiets bezorgd ,Super uiters tevreden

Eerste ervaring in de winkel in groningen, goed geholpen en goed geadviseerd daardoor een goede laptop gekocht. Acer nitro. Later via de webschop nog een gourmetset/wokset gekocht goed en snel geleverd.

Super fijne winkel! Vriendelijke medewerkers die je zo goed mogelijk helpen. Wanneer er iets niet goed is wordt daar gelijk wat aan gedaan!

Scherpe prijzen, eenvoudige bestellen, snelle levering en in het verleden werd ook niet moeilijk gedaan bij retour van een defect product net buiten de garantie.

Snel geleverd top service

Ik had spullen besteld bij Coolblue en meteen kreeg ik reactie dat het was gelukt! Ik kreeg kort daarna een track and trace code. Toen kreeg ik het de volgende ochtend al in huis. Daar was ik heel blij mee en daarom deze review!

Moest een nieuw koffiezetapparaat hebben de volgende dag had ik hem al in gebruik

Snel geleverd goed verpakt en prijs kwaliteit

Levering vlgs afspraak. Tevreden met het geleverde deel

Geleverd volgens afspraak, ondanks drukte door Black Friday

Goede uitleg en waren keurig op tijd op tijd. Alleen track en trace was een beetje onduidelijk.

's avonds besteld, volgende dag in huis. Dat is wat je wil als je op het laatste moment nog een cadeau voor je vriendin d'r verjaardag moet hebben.

Geweldige stofzuiger, Dyson v10 absolute. Wat een artikel. Kamer pas gezogen met oude stofzuiger. Direct na ontvangst vande Dyson de kamer weer gezogen. Ongelooflijk zoveel stof er werd opgezogen.

Een superbedrijf met extreem goede en leuke service. Duidelijk en overzichtelijk en goede nazorg.

Coolblue recensies helpen bij je keuze, levertijd wordt meteen nauwkeurig aangegeven.

Koop vaker bij coolblue Snel, duidelijk en Goed geprijsd