Er zijn 29.502 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Pakket is de dag na de bestelling thuis afgeleverd. Pakket in goede staat ontvangen.

's Avonds besteld en de volgende dag al bezorgd. Supersnel en inclusief de gratis wireless charger.

Goede shop snel geleverd

Laptop gekocht en gelijk de volgende dag bezorgd. Helaas vond ik hem net te klein retourneren ging wat moeilijk omdat het item niet in mijn overzicht stond. Geprobeerd te bellen maar na 10min in de wacht opgehangen. Kon via de e-mail de laptop wel retourneren.

Ik heb een paar dagen moeten wachten tot de houder leverbaar was maar na bestelling was hij de volgende dag binnen en functioneert prima

Op 2 november 2020 heb ik een iPhone 11 aangeschaft. De prijs bij Coolblue was hetzelfde als die van apple, maar bij Coolblue leverde ze nog wel de oortjes en oplader. De levering van de bestelling was super snel. Ik had de bestelling in de avond besteld en de volgende dag was het aangekomen! Ik raad je aan om hier je producten te halen het is gemakkelijk en snel. Shengyu Wang

Bosch vaatwasser aangeschaft en geleverd op juiste datum en tijd (dinsdag). Monteurs waren niet in staat de machine goed te plaatsen. Rubber los, scheef en tordeerde door verschil in hoogte van poten. Klep ging niet open en dicht. Men moest plint afzagen, maar een deugdelijk zaag had men niet. Met excuses weg en een vervolgafspraak zou worden gemaakt. Na 2 x gebruiken (zonder plint) begon ding veel herrie te maken, dus niet meer gebruikt. Daarna zijn 4 afspraken niet nagekomen, waarvoor ik afspraken heb afgezegd. Met de meest uiteenlopende smoezen kwam met niet: zaag niet beschikbaar, stonden op verkeerde adres, de ingeplande monteurs konden deze klus niet aan, etc. Herhaalde malen aangegeven bij Coolblue dat mijn ernstig zieke man wordt ontslagen uit het ziekenhuis en geen drukte aankan. De machine moest dus echt voor donderdag geplaatst zijn (10 dagen na levering). Ik heb zelfs nog een goed scherpe zaag geregeld. Men komt niet met een oplossing en biedt 35 euro compensatie aan. Dit is niet met geld op te lossen! Nu zit ik 10 dagen later nog met een niet werkende machine en een oplossing bieden ze niet. Het is meer dan schandalig.

Magnetron besteld maar is kapot afgeleverd, glas van deur was kapot. Zelf afgeleverd bij een PostNL punt. Na 2 dagen bericht ontvangen van Coolblue dat er een vertraging is in de aflevering van een nieuwe magnetron. gaat nog een paar dagen duren dus de kreet vandaag besteld morgen afgeleverd klopt niet.

De site is zeer overzichtelijk met goede mogelijkheden tot het vergelijken van producten en zelfs aanradingen voor 2ehands producten. na de keuze is het afrekenen via de winkelwagen ook snel geregeld met vele verschillende betaal en bezorg opties. 10/10 zeer tevreden

Precies zoals beloofd, eerst een berichtje en een half uurtje later ging de bel, Prima

Wasmachine niet waterpas en poten niet vast gezet, dempingsmateriaal niet aangebracht. Daardoor ging de wasmachine aan de wandel. Voor de rest oke service.

Product niet kunnen bestellen, door fouten in de webshop. Klantenservice is niet te bereiken als je ze wilt bellen. Op twitter wordt je afgesnauwd als je om duidelijkheid vraagt. Ander product een paar maanden geleden gekocht, aftersales is heel onduidelijk. Ze verkopen je wat, en vervolgens zijn ze klaar met je. Dat dit de beste webshop is, is mij steeds meer een raadsel.

Komen afspraken na en altijd zeer betrouwbaar in tijdige leveringen.

Wij vinden de afhandeling van het te leveren producten altijd geweldig en keurige medewerkers zowel aan de telefoon als de bezorgers.

Zowel administratief en qua bezorging prima geregeld.

Gewoon goede en snelle levering, duidelijke communicatie en goede service met het telefoontje een kwartier van te voren.

Coolblue maakt hun belofte waar, in de avond besteld en de volgende dag geleverd! Dat kan niet iedereen waarmaken!

Wat zijn jullie een enthousiast team. Zo werken jullie en stralen jullie uit! Een hele sterke WHY

Keurig nette bezorgers.

Had nog nooit bij jullie besteld, maar dat is goed bevallen, s’avonds besteld en volgende dag al binnen . Echt een aanrader

Vriendelijke bezorgster kwam echt op de fiets. Dacht dat dat een grapje was!

Goed op de hoogte gehouden van levering, vriendelijke jongen en hij kwam op de fiets en heeft het adres gevonden. Knap gedaan.

Komt afspraken na, goede bezorgdiensten, heldere Website ?

Gebruik ik al jaren. Paar duizend euro al achter gelaten. Altijd op tijd, altijd tevreden.

Ik moest last minute nog snel een cadeautje hebben voor zondag (zaterdag avond toen alle winkels al dicht waren) de snelle bezorging heeft me een treinreis naar de stad en veel tijd bespaard! Zeker een aanrader. Ook hebben ze een groot assortiment.

Goede service en snelle levering

Zeer duidelijke website en zeer snelle levering.

Top gedaan, snelle levering, aardige koeriers die spullen tot in de schuur brengen.

Makkelijk bestellen en keurig verpakt en op tijd verzonden.

Telefoon besteld bij Coolblue Zoals gewoonlijk altijd keurig op tijd bij het afhaalpunt. Hoe doen ze dat zo perfect? De inhoud was de juiste en de telefoon was onbeschadigd .