Er zijn 29.517 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Zeer vriendelijk geholpen. Hier proberen ze je geen onnodige extra's aan te smeren. Gewoon service zoals je het verwacht. Mooie winkel en makkelijk online gereserveerd. Weer erg blij!

Snelle levering, op tijd en goede service

Vrijdag besteld , op zaterdag geleverd Ik ontvang een mail dat de bezorger onderweg is. Kort daarop wederom een mail, met de bezorger is over 5 minuten bij u. Het was geen 5 maar 10 minuten. HELEMAAL GEWELDIG . ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Komen na wat ze zeggen. ook de tijd wanneer het geleverd word klopt. en zeker handig dat ze een kwartier van tevoren nog bericht sturen .

Goede ervaringen met Coolblue. Duidelijke website en producten snel geleverd.

Snelle levering goed product alles in orde

Gelukkig weer zoals we gewend zijn. (Nadat het een paar maanden geleden helemaal mis ging met de levering van onze wasmachine en droger) Tv besteld vrijdagavond laat, en zaterdagochtend alweer binnen! Top!

Vandaag besteld morgen in huis zonder gezeik top zo!

Snelle levering tegen aantrekkelijke prijs

Betrouwbaar. Alles gaat zoals wordt voorgesteld.

Ben heel blij met mijn telefoon. En zo snel in huis. Zal zeker nog eens bij jullie bestellen!

Alles verliep top - bestellen, info krijgen, bezorgen. Eerder ook al beste ervaringen. Klasse zaak

Supervriendelijke bezorging en heldere communicatie!

Overzichtelijke site met goed advies. Goede service tijdens en na een bestelling.

Goede service en: medewerker inderdaad met een glimlach!

Het nadeel is dat wanneer je iets besteld hebt dat ze je, na een heerlijk tasje koffie en artikelcontrole gedaan te hebben, ze je verder niet begeleiden, noch vragen of het artikel wel naar de zin is. Ze je alleen laten staan zonder nog om te kijken en je niet naar behoeve begeleid bent, dan druip je stilletjes de winkel uit. Die koffie maakt dit niet helemaal niet goed!

Super toffe winkel

Goede webshop. Snelle verzending. Leuk personeel

Gastvrije ontvangst in de winkel. Vriendelijk geholpen. Meegedacht en meegedaan om een hengsel voor de (zware) aankoop te improviseren.

Heel fijn dat je gecontacteerd wordt als je niet thuis bent bij aflevering! Super service!

Ik had een mooie (en best dure) koffiemachine gekocht die na 3 maanden niet meer werkte. Dus, na overleg met Coolblue, de machine opgestuurd ter reparatie. Na 4 weken kwam de machine terug met de opmerking dat er geen storing gevonden was. Ik heb de machine weer in gebruik genomen, maar de storing was nog gewoon aanwezig en ik heb de machine weer ter reparatie retourgestuurd. Na weer 4 weken kwam de machine terug met dezelfde mededeling. Ook nu werkte het apparaat niet. Uiteindelijk na veel mitsen en maren de machine naar de lokale coolblue gebracht en een nieuwe machine (dezelfde) meegekregen. Deze werkt tot op heden nog maar ik hou mijn hart vast als hij een storing zou krijgen.

Makkelijk op de website een keuze maken, bestellen en betalen. De volgende dag keurig op tijd bezorgd.

Ik zag een super goede aanbieding. Maar doordat onze dochter plots ziek werd, duurde het even voor ik de aankoop in de app kon afronden. Intussen was de prijs verhoogd. Dit via Messenger aangegeven. Werd super netjes opgelost en 2 dagen later het product in huis.

Top goed geregeld

Coolblue is bij mijn bestellingen altijd betrouwbaar gebleken.

Goede online shopervaring en ruime keus aan verzendmogelijkheden. Tevens is het verzendproces ook lekker snel.

Snelle en betrouwbare levering. Klantenservice snel bereikbaar en goed en vriendelijk te woord gestaan. Ben een trouwe klant voor zowel privรฉ als kantoorartikelen.

Zeer klantgericht en gebruiksvriendelijk

Goed aanbod van producten, snelle levering, vriendelijk personeel in de winkel. Echt een aanrader.!

Snelle verzending en snelle verwerking bij retour