Er zijn 29.503 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Makkelijk te bestellen en altijd voorradig en de dag erna in huis. Top!

Ik heb savonds printer besteld en op de tweede dag heb ik het thuis bezorgd gehad. De medewerker was heel aardig. Succes met uw bedrijf toegewenst Prettig weekeind

Mijn eerste smart tv ik heb niet veel geld vanwege wayoung en kon nooit eens een smart tv kopen en dan vind je zo'n goeie en goedkope op Coolblue en hij is echt Super! Ik kan er alles mee wat ik wou en zelfs nog meer! Coolblue is volgens mij de enige webwinkel waar je het zo snel van krijgt geleverd Als ik ooit nog eens wat nieuws mag kopen doe ik dat zeker bij Coolblue! Heeft veel producten soms duur maar ook veel voor de minima!

Externe HD besteld. Goede info tijdens selectie, snel geleverd.

Super smartlock en snel geleverd

Alles exact volgens afspraak

Ik wilde de ipad pro met pen (deal) bestellen maar die was tijdelijk uitverkocht en ophalen in rotterdam kon niet. Klantenservice was vriendelijk en kreeg een mail toen ie weer beschikbaar was. Dat was fijn. Ophalen gong snel en ‘schoon in deze tijden. Kreeg wel, terwijl ik in de rij stond een mail dat de bestelling niet compleet was? Maar aan de kassa weer wel?

Super vriendelijke bezorgster top

Prettig dat er tips gegeven worden hoe de oude telefoon makkelijk omgezet kan worden naar de nieuwe.

Duidelijk en snel

Had tablet hoes besteld maar bleek verkeerde voormaat, krijg als het goed is nu de juiste maat opgestuurd

Coolblue is een geweldige zaak die niet moeilijk doet als er wat is met een aangekocht product. Bijvoorbeeld dat na anderhalf jaar mijn sporthorloge kapot ging kreeg gewoon gelijk een nieuwe mee in de winkel. Je kan tot elf uur s’avonds de helpdesk bellen altijd gewoon bereikbaar. Dus een geweldige zaak Coolblue.

Wel snelle levering, maar geen factuur in doos en product werkt (nog) niet.

Ben enorm enthousiast over de servicegerichte aanpak en klantvriendelijkheid. Bovendien kun je 24/7 terecht met vragen over nieuw aan te schaffen producten of bij vragen over pas gekochte producten. Ga zo door! Chapeau!

Snel en snel geleverd.

Goede bezorging en goede producten!

Ik bestel regelmatig bij Coolblue en ben nog nooit teleurgesteld, zeker een aanrader!

Alles dat ik tot nu toe ooit besteld heb bij CoolBlue is snel en netjes geleverd. Ook hou ik van de humor die jullie gebruiken in opmerkingen en reacties.

Als optelsom van vorige bestellingen blijkt steeds bij zowel levering als afhandeling de dienstverlening perfect. Ook productinfo en productadviezen helpen uit vele mogelijkheden een juiste keus te maken. Top!

Wat een goed concept!

Altijd eerlijk advies in de winkel en daarmee winnen ze het van veel andere winkels.

Ik was niet voorbereid maar de bezorger vroeg of ik nog iets retour had bv. lege batterijen. En ze was niet zo gehaast.

Duidelijke webshop en uitstekende informatie over de levering. Ook zeer milieu vriendelijke levering.

Snelle levering geen gedoe!

Snelle levering en prima prijs

Blij dat het snel werd geleverd met een super aardige bezorger

Prima eerste ervaring'!

Goede artikelen. Goede uitleg van de producten om te kiezen wat je wil

‘s avonds besteld en de volgende ochtend keurig afgeleverd. Chauffeur was erg vriendelijk en gaf een goede uitleg over het, indien gewenst, retourneren en de garantieregeling. Daar wordt je blij van.

Perfect verlopen in alle opizchten