Ik heb een Philips tv gekocht bij Coolblue,waar ik zeer tevreden mee ben op de site staat een duidelijke info over de tv ook met zijn plus en min punten die door Coolblue aangemerkt zijn op kwaliteit Eddie
Het bestellen ging eenvoudig en de volgende dag al binnen, echt ideaal.
Ik ben al jaren klant bij Coolblue en ben met name tevreden over de snelle levering en de geboden service. De klantenservice is via diverse kanalen bereikbaar en er wordt snel gereageerd. Problemen met producten zijn snel en naar tevredenheid opgelost. De app en website zijn overzichtelijk waardoor je snel het gewenste product kunt vinden. Ook de productfilmpjes helpen om een goede aankoopbeslissing te kunnen nemen. Coolblue is niet altijd de goedkoopste qua prijs, maar de zekerheid van een goede service maakt dat ruimschoots goed.
Snelle bezorging, goede communicatie, ik ben helemaal tevreden.
Prima levering, en netjes de volgende dag in huis.
De Coolbluers droegen de vrieskast voor bijna 2 tientjes extra over de drempel met een glimlach. Die kon je goed zien want ze vonden een mondkapje dragen bij navraag niet nodig.
Bestelproces: Top Doorlooptijd order: 10 Leverbevestiging: Prima Levertijd: Sneller kan niet Airfryer: Direct schoongemaakt en uitgeprobeerd 9
De levering is snel en je weet wanneer je ze kunt verwachten. Verpakking is ook gewoon netjes en voldoende stevig waar dat nodig is.
Zowel telefonische support als support aan de deur goed geregeld.
Klantvriendelijk. Wat erg goed is, is de manier waarop hulp wordt geboden bij het zoeken en de uitleg hoé je tot een keuze kan komen. Dat gebeurt in Jip- en Janneke taal. Héél handig.
Makkelijk besteld en snel geleverd
Professioneel en Service gericht
Duidelijke informatie op de site. Snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding.
Product online gevonden, en gezien de afneembare bakplaten en het merk Solis ging onze voorkeur hier naar uit. Bij kijken, kijken, vergelijken vond ik, enigszins te verwachten, bij Coolblue de beste prijs. Naast dat deze aanbieder de goedkoopste is/was werd de aankoop ook de volgende dag geleverd. Helemaal top! Coolblue, it’s all about the customer, that means you!
Alles voor een glimlach is de slogan.right Tv wordt via post nl bezorgd dus geen mogelijkheid om de oude in te leveren. Is het ook nog het verkeerde product. Moest ik nog 30 min rijden om te ruilen. Kom ik bij de klantenservice word er doodleuk gezegd. Product is goed alleen de afbeeldingen op de doos en de website zijn fout. Eerst gaan ze op hun gemak de website aanpassen om vervolgens te zeggen dat er geen oplossing is. Na een uur zonder tv en met een mondelinge toezegging dat ik mn geld terug krijg naar huis. en nu maar afwachten of mn €400 idd terug komt. Uur vrij genomen, uur daar gestaan en een uur gereden.u snapt wel bestellen bij coolblue is voor herhaling vatbaar.NOT
No nonsense en doen wat ze beloven
Na de aankoop heb ik heel vlot het pakketje ontvangen. Ben er zeer tevreden mee.
Had een smartwatch die retour moest, heel goed geholpen in 1e instantie aan de balie (in Utrecht) vervolgens daarna via whatsapp. Uiteindelijk retour gestuurd en een nieuwe geleverd gekregen. Geweldige service!
Het is altijd een feestje om via Coolblue te bestellen. Goede vergelijkingsmogelijkheden en makkelijk filteren op je iegen wensen. Zelfs iets noodzakelijks als een stofzuiger wordt iets om naar uit te kijken na de druk op de bestelknop. Altijd op de hoogte van de status van je bestelling, op een duidelijke en prettige manier. Top.
Ik was bij winkel geweest dichterbij omdat ik graag een vriezer wilde die ik in het echt vooraf had gezien. Deze winkel had een GROTE korting op de vriezer die ik wilde. Helaas was hij net uitverkocht en er was niks mogelijk qua bestellen of het exemplaar mee te nemen die in de winkel stond. Toen ik vervolgens deze zelfde vriezer op internet zocht had Coolblue deze ook ZONDER korting maar de gewone prijs was even hoog! Ook werd hij gratis thuisbezorgd! Top! dankjewel Coolblue, kom maar snel met een winkel in Friesland!
Super service van Coolblue!
Coolblue had erg snelle service vrijdagmiddag de nieuwe iphone besteld en deze was er zaterdagmiddag! Enige minpuntje, ik zou een kwartier van te voren een smsje krijgen, deze heb ik niet ontvangen.
Heel lange wachttijd aan de telefoon
Wat een fijne mat om mijn dagelijkse oefeningen op uit te voeren, zacht en niet glad!
Snelle levering, precies wat ik wilde
Snelle levering. Duidelijke en inzichtelijke voorwaarden. Goeie service en afhandeling
Wasmachine besteld. Netjes op de agesproken dag en tijdstip geleverd.? Niets op aan te merken.
Gewoon wat je als consument wil : bestellen geïnformeerd worden, en binnen beloofde termijn afgeleverd krijgen Ik kan jullie verzekeren dat is bij veel leveranciers geen uitgemaakte zaak. Gelukkig bij jullie pico bello in orde.
Binnen een dag afgeleverd, op de 2e etage gezet en aangesloten (wasmachine)!
Ha dmet spoed een geheugenkaart nodig, was laat in de avond. Prima geregeld bij coolblue