Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.370 recente reviews uit 4 bronnen.

De BlueBuilt screenprotector van de samsung s22 van jullie was wat tegenvallig. Omdat de bluebuilt screenprotector erg fragiel is en het na één keer vallen meteen brak. Tevens, lag op het heel dun laagje glas daaronder het plasitc wat vandaar er liet zorgen dat het glas brak, doordat dat de kinetische energie opnam van de val. De kwaliteit van jullie BlueBuilt die jullie zo erg prezen blijkt juist minig te zijn. De kwaliteit van de huismerk screenprotector van jullie zijn te vergelijken met het geen wat je voor paar cent uit china kunt kopen op webshops zoals Wish. Ook het bezorgen was wat minder de melding werd alleen vlak vooraf gegeven waardoor ik niet optijd iemand kon bereiken om het pakketje thuis voor me optelahen wegens mijn werk. Dit al in al zorgde voor een wat ontevrede ervaring.

Snel de juiste gevonden, snel geleverd

Snelle en goede service!

Snel geleverd, vriendelijke en handige jongens . Mooie koel vries combinatie. Veel ruimte. Mooi fel licht.

Goed in contact,op tijd. En de wasdroger droogt prima super!

Dezelfde dag nog op te halen in de winkel in Amsterdam tot 20:00. Prima geregeld!

Zeer snelle en correcte service, perfect afgeleverd

Ik bestel al zeker 5 á 6 jaar bij Coolblue en de service etc is echt helemaal top!

Werkelijk alles kan ik op jullie website vinden. En dan is de bezorging ook nog 's punctueel en aardig. Beter kan niet! Coolblue is voor mij hotblue!

Goede service en super snelle bezorging.

Bestellen ging lekker makkelijk, en de aflevering ook nog eens uitermate voorspoedig. Easy peasy, super!

Snel, vriendelijk en behulpzaam

Goede service, snelle levering

Uitstekende service. Mijn pakketje was kwijtgeraakt bij Post NL, maar ik kon direct in de winkel van Coolblue mijn bestelling alsnog afhalen. Ik ben uitstekend geholpen.

Prima service, vriendelijk ontvangst en bediening. Jammer dat niet alle cadeaubonnen gescand en verwerkt kunnen worden.

Als altijd vlot geleverd, alleen de laadkabel is van c naar c en ik verwachtte a naar c. Heb ik zeker gemist, misschien toch de snellader bestellen.

Geweldige service zoals altijd

Altijd snelle levering zoals beloofd

Snelle, goed levering

Ik ben super goed geholpen bij het ophalen van mijn product en de medewerkers die er rond liepen waren heel vriendelijk zeker een aanrader voor anderen mensen

Snel en correct geleverd. Goede communicatie.

Heel goede service, breed assortiment en snelle levering!

Goede service en prima prijs kwaliteit verhouding.

De bezorging was mooi op tijd en de medewerker deed het prima. hij behandelde mijn nieuwe printer voorzichtig, zoals ik dat ook zou doen.

Correct, snel en netjes bezorgd

Snelle levering, houden zich aan de afspraak. Makkelijk te bereiken

Snel en prima berichtgeving rond bestelling en aflevering

Super snell leverig, erg tevreden

Uitstekende info op website. Snelle en correcte afhandeling. Geen klachten. Wederom een goede ervaring

Wat mij betreft hebben ze het perfect gedaan, gekocht en snel bezorgt, alles werkt naar behoren.