Delta reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 4.765 recente reviews uit 3 bronnen.

Zeer agressieve deurverkoop met helaas een zeer aannemelijk verhaal waar je gemakkelijk intrapt. Verkoper was rap van tong en zeer dwingend om zijn doel te bereiken.

Sinds april hebben we glasvezel, internet en tv. Sinds begin mei ervaar ik problemen, het internet valt uit, de tv geeft zwart beeld, Regelmatig hang ik (een uur of anderhalf) met Delta aan de telefoon, de medewerker is dan wel erg behulpzaam en probeert van alles. Echter wordt het probleem niet verholpen en telt ieder storing op nieuw en hebben zij 2-5 werkdagen om het te verhelpen. Er is geen mogelijkheid een meerdere te spreken, welke de storingen aan elkaar kan koppelen en kan zorgen dat dit voor eens en altijd wordt opgelost. Door middel van nieuwe apparatuur op te sturen, met een monteur. Daarnaast ben ik voor de klacht hierover verwezen naar het klachten formulier ,welke niet aanwezig is. Steeds wordt je naar de klantenservice doorverbonden (daar waar ik al regelmatig contact mee heb).

We kregen de indruk dat de administratie niet op orde is bij delta, wanneer je dan eindelijk iemand aan de telefoon krijgt kan die niets voor je doen en je wordt weer doorverbonden, toezeggingen zoals annuleren worden niet gehonoreerd en ze blijven rekeningen sturen zonder dat je een sim kaart hebt. Nooit aan beginnen

Wij hebben geen glasvezel van Delta en na onze ervaring gaan we dit ook nooit nemen, al kregen we er geld bij. In maart wordt onaangekondigd de stoep opengebroken door slecht nederlands sprekende figuren, de natuurstenen trap wordt tijdens de werkzaamheden aanzienlijk beschadigd. Er wordt zand van onze oprit geroofd (ons eigendom) om te gebruiken bij de werkzaamheden (halve big bag leeg). Als je daar iets van zegt krijg je een grote muil en hebben ze niets gedaan (die stereotypes komen toch ergens vandaan.). De stoep ziet eruit alsof er een bataljon tanks overheen is gereden. In ieder geval van de schade aan de trap melding gemaakt bij Delta, die je vervolgens van het kastje naar de muur gaat sturen. We zijn inmiddels 2 maanden verder en eindelijk heeft de onderaannemer ons een mail gestuurd waarin hij ontkent überhaupt in de straat te zijn geweest. Steek die glasvezel waar de zon niet schijnt.

Zeldzaam slecht bedrijf, ik probeer sinds november 2023 een bedrijfscontract over te nemen ivm bedrijfsopvolging, nu begin juni 2024 nog steeds niet gelukt. Beloven alles, maar doen niks. Op mails wordt niet gereageerd, telefonisch sta je minimaal 30 minuten in de wacht en heb je nog niks.

Meeste slechte bedrijf ooit! Neem geen mobiel of glasvezel. Hapert en de klantenservice is onbeschoft en onbehulpzaam. Amateurs. Dikke vette 1*. Zit helaas vast aan 2-jarig contract. Houden zich ook niet aan contract voorwaarden.

Sinds 1 april bij Delta, ben ingegaan op aanbieding van 35 € voor 2 jaar. Na anderhalve maand krijg ik bericht dat ze niet uit kosten komen. En het wordt nu 58,50 €. In de voorwaarden staat dat ze dit mogen wijzigen, en dat klant de gelegenheid krijgt om kosteloos over te stappen. Vind dit rare gang van zaken. Daarnaast valt de qualitet van ontvangst erg tegen. Zie dat ze hier en daar nog steeds stunten met aanbiedingen?

Reeds 2½ jaar aan het wachten op de aansluiting. Elke keer hebben ze een ander smoesje dat ze niet kunnen of willen komen. Waardeloos bedrijf. Echt triest dit. Tevens hoor je niks van hun. Je moet overal zelf achterheen rennen.

Beloven veel, zijn in de praktijk niet deskundig.

Pure misleiding, je moet internetkabels hebben aangelegd voor ze verbinding kunnen maken

Monteur komt alles aansluiten en bij het uitpakken zegt die dat de modem kapot is. deze monteur geregeld dat zijn collega dag later zou komen met nieuwe modem. de zelfde avond wordt ik gebeld dat de monteur morgen rond 12uur bij mij thuis komt, niks en niemand geweest. ben 3uur aan het bellen geweest en in de zeik genomen door de TD, het is nu woensdag met lang weekend ivm feestdag en krijg dus dinsdag antwoord waar neer de monteur gaat komen of afspraak in te plannen. gewoon om te janken die afdeling.

Voorgelogen door verkoper. Geen Netflix geen Videoland. Ik kan ze ook niet streamen. Wat een kwalitatief uitermate teleurstellend bedrijf. Vreselijk. We moeten maar een chromecast kopen dan kan het wel. Wat heb ik spijt als …… 1 klein lichtpuntje ik hoef maar een jaar te wachten. 🤬

Ga naar een info waar mooie beloftes gedaan worden om maar te verkopen. Met als resultaat dat ze je iets proberen aan te smeren wat ze niet kunnen waarmaken

Uitstekende service! Internet plots down. Ticket geopend. Plots werkte het weer. Een technicus bood diensten aan. “Het lijkt weer te werken”. “Bel over een uur weer, dan weetbik meer”. Dat gebeurde. Klasse. Schril contrast met Ziggo….

In september 2022 glasvezel aangevraagd. Na de bevestigingsmail "Welkom bij Delta" is het volledig stil geworden, buiten de mail "Een medewerker van onze aannemer neemt snel contact met je op om een afspraak te maken en samen te bepalen waar de glasvezelaansluiting in je woning geplaatst kan worden." Op mails wordt niet gereageerd. Bij contact met Delta wil men doorverwijzen naar deltafibernetwerk. Punt is dat ik een overeenkomst heb met Delta en niet met hun onderaannemers. Men snapt er werkelijk niets van en is niet in staat tot communiceren, behalve herhalen dat ze me een ander nummer willen geven. Hopeloze onderneming.

Lang op overstap zitten te wachten naar overstap naar Delta. Op hun eigen website geven ze aan vanafq2 2023 dat dit mogelijk is. Dit is werd uiteindelijk q2 2024. Overstap volledig ingevuld en geactiveerd. Kreeg alleen geen bevestiging op mail. Na bellen blijkt er niets bekend te zijn van mijn inschrijving. Maar zou worden uitgezocht en terug gebeld. Dit gebeurd niet. Daarna nog 2x gebeld en doorgeschakeld en nogmaals doorgeschakeld geworden en ongelegen 57 minuten in de wacht gehangen. Ten slotte telefonisch opnieuw doorgegeven en geregeld. Krijg er gratis monteur bij voor t ongemak. Daarna afspraak gemaakt met externe monteur. Maar die kan niet op de opgegeven datum, maar pas 2 weken later. Aangegeven dat het niet dan niet nodig is en ik dit dan zelf wel doe. Instructies staan op hun website en bij t toegestuurde materiaal. Maar volgens hun moet dit vanwege garantie via een monteur gebeuren. Vervolgens stopt mijn oude provider met signaal uitzenden op mijn glasvezel. Ik bellen met De

Wij hebben sinds kort delta internet en tv februari 2023 dus net een paar maanden En nu in mei al waardeloos internet en gewoon geen tv mogelijk door het waardeloze internet Online gamen kan ook niet Inloggen op xbox live onmogelijk Dus de xbox is nu ook een waardeloos apparaat geworden Enkel af en toe werkt netflix via een google chromecast de film wordt dan ingeladen via de smartphone op de chromecast gelukkig werkt er nog iets Tv kijken is al waardeloos door de mega hoeveelheid verrotte inhoudsloze reklame blokken. dus tv keken we toch al nooit meer Volgend jaar gauw nlziet erop smijten dus nooit meer reklame en uiteraard een andere provider Nooit meer delta Zelfs kpn via koper aansluiting was zoveel beter dan deze schijt Uploaden van deze ervaring lukt niet eens dus via de 4g gedaan kpn klote zooi

Pas op . Geen glasvezel. Wacht andehalf jaar. Ben er klaar mee . Moet nu een half jaar betalen. Wat een oplichten

Vrijdagavond 21_4 ging de tv om 8 uur op zwart, gebeld naar Delta, na een half uur in de wacht gestaan te hebben kreeg ik een "deskundige" aan de lijn en die vertelde mij precies wat ik moest, wat ook op de website staat, dat had ik ook al gedaan, maar goed op advies van de man, die handelingen weer gedaan, uiteraard ook zonder resultaat, naar later bleek was het een storing in de hele regio, schijnbaar was dat bij de klantendienst van Delta nog niet bekend? Je wordt aan het lijntje gehouden of voorgelogen. Het weekend zonder tv en tot zondagmorgen zonder internet, zo gauw als mogelijk gaat dit bedrijf de deur uit!

Mijn moeder van 85, waar ik zelf een aantal praktische zaken voor regel, heeft zich om laten praten door iemand van Delta om over te stappen vanuit Ziggo. De installatie was niet vlekkeloos en binnen 2 maanden 2 storingen waarvan de laatste nog niet is verholpen en inmiddels dag 10 is ingegaan.

Heel het weekend al storing, wordt van kastje naar de muur gestuurd. Wel betalen voor 1gb verbinding maar werkt meer niet dan wel. Ook buren zelfde ervaring laten je in de kou zitten. Waardeloos bedrijf!

Zouden de overstap regelen. Blijkt dat het niet mogelijk was omdat mijn huidige abonnement nog 3 maanden doorliep. In plaats van mij dit te melden en/of het nieuwe abonnement 3 maanden later in te laten gaan, hebben ze niks laten weten en het nieuwe contract meteen in laten gaan. Hierdoor uit de bedenktijd gelopen. Nu dus 3 maanden dubbele lasten. Niet heel erg maar alles behalve netjes. Ook de klantenservice vond het raar maar wilde/kon niks betekenen.

Nu 8 maanden klant. Van dag 1 gaat er alles mis. Zeer slechte klantenservice, nou service mag er niet achter staan! het abo geld is van een vreemde rekening afgeschreven, wat ook totaal niet op mijn nummer lijkt, daar ben ik in maart achter gekomen, door erge ziekte was het mij nog niet opgevallen, op contract staat mijn rekeningnummer. Geld is teruggestort naar die persoon, nu heb ik coulance gevraagd, en dat is volgens hun alleen, 60 euro extra betalen op mijn huidige abo kosten per maand. Ik kan dat niet, ik blijf, maar bellen en bied aan het van mijn vakantie geld te betalen, ik heb het gewoon weg niet!, niets geen enkel normaal contact mogelijk. Nu dreigen ze met afsluiten. Het verhaal is te lang. Ik ben zo door diverse mensen gewaarschuwd voor delta internet, helaas heb ik niet geluisterd. Ik heb ook al van dag 1 slecht ontvangst, veel en vaak weg en uitval. Ja 15 euro coulance gehad voor 8 maanden ellende, want dat is het.

Delta heeft mooie beloften wat betreft b.v. tv ik kijk meestal met ondertiteling die is nu verdwenen ,bij de coaxkabel was die nog wel aanwezig,bij bepaalde zenders delta roept nu dat in de zender zit lk voel me nu bedonderd BEDONDERD

Inmiddels 4(!) volle dagen zonder internet, tv etc. Geen updates vanuit delta. Helemaal niks. Moeten constant zelf bellen voor informatie en krijgen vervolgens een standaard riedeltje te horen. Delta, doe hier iets mee of we stappen over!

Zeer opdringerig en zelfs brutaal Accepteren geen nee zelfs niet als je meerdere malen nee zegt Het hele dorp heeft deze ervaring

Vanaf oktober 2022 heeft mijn ex-partner een 3 jarig lucratieve energiecontract wat op mijn naam staat nu voor de 3e keer beëindigd bij Delta energie om daarmee energietoeslagen binnen te harken. Ondanks dat Delta energie na veel telefoontjes, correspondentie en contract notities hebben zij niets geleerd van de afgelopen 2 opzeggingen die na weken geharrewar uiteindelijk werden teruggedraaid. Schandalig dat ik als klant (voor de 3e keer) wordt opgezadeld met kosten wegens vervroegde beëindiging en gemis van de energietoeslagen door toedoen van een incompetente organisatie en hardleers blijven dat het opzeggen van een energiecontract door derden een onrechtmatige daad is en NOOIT zonder instemming van de contractant mag plaatsvinden. Advies: ga nooit in zee met deze incompetente energie organisatie!

Op 20 april 2021 bestelformulier ingevuld en opgestuurd voor aansluiting. Tot op vandaag totaal niets gehoord. Vandaag ten einde raad gechat met een medewerker. Hij wist me niks meer te melden dan dat het nog wel even zou kunnen duren. Hij raadde me aan telefonisch contact op te nemen met Delta Netwerk. zij konden me ook niets meer te vertellen dan dat nog niet bekend is wanneer mijn aansluiting te verwachten is. Ik woon in Workum, een deel van de stad is al aangesloten. Het is wel bekend : gaatje graven, kabel erin, gaatje dichtgooien. Tot zover kan ik het nog volgen. Inmiddels ben ik 2 jaar verder. Ik ben blij dat ik zelf contact heb opgenomen want anders had ik nog langer moeten wachten. Nog niets opgeschoten, dus. Communicatie? hoezo communicatie? Ik mag hopen dat het glasvezelsignaal sneller is dan de tijd die nodig is voor de aanleg. Als ik de ervaringen lees, heb ik daar niet zoveel vertrouwen in. Kastje-naar-de-muur, dode mus enz. beoordeling 1 ster maximaal.

Er zou een gratis glasvezelaansluiting aangelegd worden als je een abonnement nam. We zijn nu bijna twee jaar verder en er is nog steeds niets De aanleg is uitbesteed aan Volkerd Wessels met als gevolg, geen afspraken kunnen maken, vernielingen en diefstal De aansluiting is uitbesteed aan Guidion met als gevolg, geen afspraken kunnen maken En nu een brief dat ze gewoon het abonnement gaan activeren, dus geld gaan afschrijven, terwijl we nog steeds niets hebben! Antwoord van de klantenservice dat het zeker belangrijk is dat je goed nadenkt voor je ergens een abonnement afsluit Ze geven dus zelf toe dat ze mensen belazeren! Ga hier niet mee in zee, nooit!

We kregen vandaag een hele opdringerige brief, terwijl we niks met hun hebben afgesproken, en er werd niet gevraagd of we een glasvezelaansluiting wilden, het was gewoon een mededeling. Ze hadden zelfs ook al een datum geprikt, er werd nog wel gezegd dat de afspraak nog door ons bevestigd moet worden, ik heb de brief hier neergezet: https://files.zutphen.nu/scan0197.jpg Dit is natuurlijk geen manier van zaken doen.

Meer Delta reviews