Eerst kreeg ik een mail dat het pakket zaterdag 11-1 bezorgd was. Niks ontvangen dus waar of aan wie dan wel ? Deze waardevolle info wordt nergens vermeld. vervolgens na wat telefoontjes gaat 14-01 om 14.10 de bel vd intercom, ik druk open ....niks.... heeft de bezorger het pakket onderaan het portiek gedumpt en is gauw weggelopen. Ik ( invalide ) kon het pakket vervolgens zelf omhoog sjauwen. Niet eens een aankondiging dat mijn pakket onderweg is. Schande !!! Ik ben woest. Tevens vind ik het een grote minpunt dat ik niks kan instellen bij wat te doen bij niet thuis. En het ging nogwel om expresverzending !!! Jullie zijn het voorbeeld van het slechtste bedrijf everrrr !!!
Kreeg bericht dat mijn pakket was bezorgd. Maar hier was het niet. Zonder enige aankondiging afgeleverd op een pakketpunt. Moest er zelf achteraan bellen en zoeken waar mijn pakket was gebleven. En dan naar het pakketpunt toe. Waardeloos. Geen DPD meer voor mij. Datum van ervaring: 03 januari 2025
Als een afleverpunt gesloten is fluiten naar je pakket Pakket zou afgegeven worden op een dpd pakketpunt. Deze blijkt ineens gesloten zijn. Pakket is nu al een hele tijd terug op depot in etten leur. Na vele contacten met dpd blijkt het niet mogelijk het adres aan te passen wijzigen omdat ik bij bezorging een dpd punt heb aangegeven ipv huisadres. Blijkbaar passen ze dit dus maar 1x aan. Waar mijn pakket blijft??? Ik zou t niet weten?! Ligt gewoon in depot etten leur nl. Valt niets te regelen mijn duur betaalde pakket ligt nu al ruim een week bij dpd en lijkt niet in mijn bezit te komen. Belachelijke situatie dit. Voor mij hopelijk nooit dpd meer. Dit is niet te geloven dat dit niet snel en juist opgelost kan worden.
Luchtkussen enveloppe die gewoon in brievenbus past is tijdens bedrijfsluiting Kerstperiode afgeleverd op een afhaalpunt die vervolgens ook nog voor 31 december moet worden afgehaald. Totaal onnodig !!!!
Chauffeur steelt tot 3 keer toe mijn pakketje. Ze houden elkaar de handen boven het hoofd
Pakket zou bezorgd worden maar ze rijden gewoon door en kan je het zelf ophalen Waardeloze bezorgdienst
Tot 2x toe een hele dag thuis gezeten voor het ophalen van een groot pakket bij ons. Er kwam niemand opdraven. Geen telefoonnummer om je klacht door te geven voor verzendende partijnen, wederom een bedrijf zonder management, want die bestaan volgens de medewerker van de ontvangende kant die ik heb gesproken niet. Al met al wederom helaas dat je geen 0 sterren kan geven.
Dramatisch. Dagen staat er dat pakket onderweg is maar gewoon nog steeds niets ontvangen en krijg geen enkele update meer.
Je krijgt bericht dat er tussen een bepaalde tijd een pakketje word geleverd Je bent gewoon thuis en dan ontvang je een mail van dpd dat ze je niet thuis was terwijl je gewoon in woonkamer zat Ze bellen gewoon niet meer aan en als ze dat al wrl zouden doen doen dan is de kans zeer groot voor dat je de deur kan open maken dat ze de straat al weer uit zijn of ze gooien het pakket voor de deur neer in weer en wind Zeer slecht bedrijf / bezorgers
Het is een drama met dit bedrijf. Verscheidende malen is er geen pakket aangeboden terwijl we wel thuis waren. Dat je het 1 keer kunt missen leek me al vreemd, maar dit is het derde pakket. Als excuus stond er zelfs dat het gebouw dicht was. Ja dat geloof ik, je moet eerst aanbellen bij een flat. Geen briefje in de bus, geen vermelding waar het pakket is. Na onderzoek van ons bleek het pakket dus meegenomen en gewoon weer op het depot 12 km verderop gedropt. Jammer genoeg kun je niet altijd zien of een webshop verstuurt via DPD. Als jullie bij DPD bestaansrecht willen houden, moet je beginnen bij klantvriendelijkheid.
Worst Worst Worst They are cheap and pathetic. Not customer centric at all. Firstly they don't provide any track and trace and then come randomly to deliver your items. I was told that there will be one more delivery attempt but later they are sending message that I have to pick my item from their pickup point. If I were able to pick it, I would have gone to a better shop and buy it myself. The reason I ordered it online because I don't have a vehicle to carry the item. But the customer representatives are sitting without mind. I would request to not choose this carrier at all. They are not customer centric.
Bezorgdienst DPD in Spijkenisse is een groot drama. Aankondiging tijdslot bezorging komt dermate kort van tevoren dat je hier helemaal geen rekening mee kunt houden en je dus weer naar het enige bezorgpunt aan de andere kant van de stad je pakket kan ophalen. Krijg je een mail met de mogelijkheid om een andere bezorgafspraak te maken dan wordt dit 'toevallig' door de chauffeur niet gezien. Het allerergste is nog dat de betreffende DPD chauffeur niet eerlijk is en meldt dat je niet thuis was (je raadt het al. je mag het weer aan de andere kant van de stad op gaan halen), terwijl ik op basis van de beelden van mijn Ring deurbel kan aantonen dat er geen DPD bezorger ook maar in de buurt van mijn voordeur is geweest. Gebeld met de zogenaamde klantenservice om dan te horen dat eenmaal bij een pakketpunt geleverd kan er niets meer aan veranderd worden. Voor mij aanleiding om voortaan geen bestellingen meer te doen bij bedrijven die met DPD werken (dit is nl. al eerder gebeurt).
De meeste pakketjes die ik via Vinted verstuur,zijn weken onderweg,raken zoek of worden afgeleverd op verkeerde locatie! Klantenservice werkt ook niet echt mee!
Wij hebben een aantal pakketten vanuit de webshop opgestuurd. Wij hebben 100 x het formulier ingevuld voor een onderzoek, na 1 maand nog steeds geen reactie! Daarnaast heeft de bezorger waarvan we een foto hebben voor een boom lopen pissen en een jonko zitten roken. Dit kan toch niet? Gewenste Oplossing Alle verzekerde pakketten ons geld terug en we willen nooit mee vanaf jullie verzenden. Extra informatie 05222071111025, 05222071111026, 05222071111027, 05222071111028
Wat is dit slecht zeg. Mijn pakket van 200 euro gewoon nergens te bekennen. Bel ik de klantenservice, wordt ik via de telefoon uitgescholden. Asociaal dit
Er gaat heel veel mis bij DPD. Een lijstje tot nu toe: - Mijn straat werd in het DPD vervangen voor een compleet andere straatnaam. - Vervolgens het pakketje dus maar laten afleveren bij een pakketkluis. Daar aangekomen gaat de kluis wel open maar is de kluis leeg! - Contact opgenomen met klantenservice, die wil niet helpen en zegt dat ik maar bij de webshop moet zijn. Hangt vervolgens zonder verder antwoorden op (ik was beleefd). - DPD bericht gestuurd via de website, die me daarna blijkbaar zonder mijn bericht te lezen en alleen naar de status te kijken doodleuk vertelt dat het pakket al opgehaald is. Echt kansloos dit. DPD, nooit meer!
Pakket geleverd op verkeerd adres in andere gemeenten, klantenservice niet bereikbaar
Track en trace klopt niet. Al paar dagen gewacht op pakketje. Hierover gebeld en zou morgen komen.(1 november) Omdat ik het al niet vertrouwde nogmaals track en trace bekeken en de bezorger zou al langs geweest zijn. Niets van vernomen, gehoord en gezien. Tevens geen briefje in de brievenbus. Hierop nogmaals track en trace bekeken en het zou gedropt zijn bij dichtsbijzijnde ophaalpunt. Niet dus! Wederom track en trace bekeken en staat melding dat het bij ophaalpunt ligt VER uit de route. Dpd doe iets aan je personeel en het volgen van track en trace. Er klopt geen sodemieter van!
Wat een kansloos bedrijf is het ook. elke keer is er wat! Hoop dat ze failliet gaan
Bezorger zegt dat we niet thuis waren alhoewel we gewoon thuis waren. Pakket is bij een pickup punt 15 km van huis geleverd. DPD bellen heeft ook geen zin, die zijn ook waardeloos.
Mail gekregen met een we code dat ik een pakket kan ophalen, blijkt niet op dat punt te liggen. Gebeld met klantenservice waarbij bevestigd dat het wel mijn mailadres is, maar niet mijn naam en huisnummer…wel de juiste postcode. Op mijn vraag wie dan blijkbaar mijn mailadres gebruikt om stukken te versturen kreeg ik te horen dat ik noch de verzender, noch de ontvanger mocht weten en dat iemand wellicht per ongeluk mijn mailadres heeft gebruikt…. Nu heb ik een heel persoonlijk mailadres dus dat lijkt mij sterk…vervolgens bleef mijnheer van de klantenservice blijkbaar hangen op bladzijde twee van het “standaard antwoorden handboek”, dus toen maar opgehangen… wat een kansloos bedrijf is dat toch!
Het is elke keer hetzelfde liedje met DPD. Zeggen dat je niet thuis was terwijl je dat wel bent en vervolgens kan je eindeloos trachten je pakket alsnog te krijgen. Ook tegen verzenders zou ik willen zeggen: het kost jullie klanten als je je pakket laat vervoeren door DPD. Dit bedrijf is een schandvlek in de pakketbezorgwereld.
Slechte service pakket afgeleverd bij een van de buren zonder berichtje in de brievenbus dan zelf maar een rondje langs de buren en vragen of er toevallig bij hun iets geleverd is.
Voor de 2e keer weer niet bezorgd! Voor de 2e keer weer thuis gebleven en is de bezorger gewoon niet langsgekomen. Nu kan ik het pakket afhalen bij een dpd parcel shop!
Wat een waardeloos bedrijf. Bezorgd mijn pakketten ergens anders af. En ik mag het verder wel uitzoeken. Ze doen niks voor hun klanten. Wat een droeftoeters. Omdat we zelf ook ondernemer zijn, zullen we dit onze klanten nooit aandoen. Te triest dat die mogen bezorgen.
Het gebeurt bijna elke keer dat ik wacht op een pakket van DPD dat ik thuis ben en het wordt niet bezorgd. Vandaag ben ik de hele dag thuis gebleven om dat te controleren - het pakket is nooit bij mij afgeleverd. En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat het rond 10 uur 's ochtends zou aankomen, en ik de e-mail over een poging tot bezorging pas om 17 uur 's middags kreeg. Dit is belachelijk slecht, en precies de reden waarom ik geen gebruik meer maak van de diensten van DPD, tenzij ik absoluut geen andere keuze heb.
Elke dag een andere smoes waarom een pakket niet uitgeleverd wordt, ondertussen staat het pakket al vanaf 3 oktober op het depot omdat de chauffeur geen 10 seconden geduld had bij de eerste afleverpoging. Dan is het scannen fout gegaan, dan een sorteerfout, dan denken ze wel dat het geleverd gaat worden die dag. Maar nee. WAARDELOOS. Ik bestel iets omdat ik het nodig heb, niet omdat ik er wel een week er achteraan wil bellen. (en nog steeds niks heb).
Dpd zou afgelopen vrijdag 4 oktober komen bezorgen met een ruim tijdvak, dus de hele middag thuis zitten wachten met een goedwerkende cameradeurbel en bovendien een camera die het pad naar de voordeur filmt en een melding geeft als er iemand is. Vervolgens komt er het welbekende “wij hebben u gemist” bericht binnen terwijl er niemand is geweest en opnames van beide camera's dit bevestigen. Het pakket zou nu vandaag geleverd worden bij een dpd pakketpunt, maar volgens het nieuwe bericht van vandaag was het pakketpunt gesloten. Pakketpunt gebeld, deze was gewoon open en had ook pakketten ontvangen vandaag, het onze zat er niet bij……wat een ongelofelijk Kwalitatief Uitermate Teleurstellend bedrijf is het toch….ongelooflijk dat er bedrijven met hun samen blijven werken ook. Ze hebben echt serieus overal schijt aan. Waar is ons pakket gebleven DPD?
Versturen geen mail als je pakket onderweg is. Leveren niet bij buren of op de afgesproken plaats. Vullen hun document nog niet voor de helft in. Pakket zou volgens hen bij een afleverpunt geleverd zijn, maar is er nooit geweest. Ben er 2x tevergeefs naartoe gereden. Op de site staat dat het 1 dag op het afleverpunt is geweest, maar dit klopt niet. Nu is het blijkbaar al weer terug gezonden. Je kan DPD niet contacteren via mail. Enkel telefonisch aan €0,30/minuut : enorme wachttijden en er werd geen oplossing gevonden. Hoor er overal klachten over. Ik snap niet waarom bedrijven toch nog met DPD willen werken.
Zeer slecht. Niet kunnen bezorgen terwijl ik gewoon thuis was. Ook de mails die je over bezorgtijden of bezorgpunten krijgt klopt niks van. Was bezorgd bij een ophaalpunt. Niet aangekomen. Personeel verteld dat DPD altijd problemen geeft. Vervolgens krijg ik dezelfde dag dat het pakket daar geleverd was vlgs DPD een mail van de desbetreffende winkel dat het pakket alweer bij hen retour is. Nou.Kortom. Geen DPD meer voor mij. Het is dat je een ster moet geven maar dat is het bedrijf niet eens waard!