Een van de slechte verzend bedrijven die ik heb meegemaakt, kinderachtige chauffeurs in Den Haag die een intercom niet kunnen werken dus bellen niet eens aan en rijden maar weg. Ik moet elke keer het pakket zelf ophalen bij de afhaal punt. Na het indienen van een klacht gaan ze gewoon door en brengen mijn spullen naar een afhaal punt die nu verder weg is van mijn buurt. Super kinderachtig, hoe moeilijk is het om aan te bellen? blijkbaar ben ik niet de enige ik heb de eigenaar met de afhaal punt gesproken en er zijn meerde mensen in de buurt die hierover klagen maat DPD doet niks hierover. Wat een slecht bedrijf zeg.
Een bezorger belt aan, zet pakketje op de stoep neer en rijdt vervolgens gewoon weg zonder te wachten op gehoor. Dit is de 3e keer op rij waarvan 1 pakketje kwijt is geraakt. Dit gebeurde o.a. met Zooplus, Individuele verkoper en Nisbet.
Ik kreeg een briefje in de bus van DPD dat de chauffeur was geweest en dat ik 15 km moet rijden om een pakketje op te halen. Ik heb gebeld met DPD en ze kunnen me niet vertellen van wie dat pakket afkomstig is of hoe groot het is. Ik verwacht geen pakket dus ik vind het allemaal heel vreemd. Wat een slecht georganiseerd bedrijf.
Pakket zou maandag 22-08 afgeleverd worden aan huis, helaas was ik niet thuis. Dat kan wel eens gebeuren met werkende mensen. Mijn pakketje is niet thuis afgeleverd, kon overigens door de brievenbus, ook is het pakketje niet bij de buren aangeboden maar naar een afhaalpunt gebracht, waar ik deze vanaf de volgende dag 16:00uur kon ophalen. Hoezo biedt DPD bij niet thuis het pakketje bij de buren aan, zoals POSTNL, DHL & GLS dat ook doen?
Nooit zaken mee doen. Ze zouden een nieuwe CEO hebben, waardeloos. Schrijf alle consumentenprogramma's aan. Dit is een absurd slecht bedrijf. Voor mij en deze reviewers denk ik nooit meer!
Vreselijke service, waar de schuld wordt afgeschoven op de klant van een webwinkel. 'Het is bezorgd, en we hebben bewijs ervan'. Mooi niet. Pakket weg en geen gehoor verder. Toedeledoki, rotbedrijf.
Een pakketje besteld. Terug van 3 dagen weg vind ik een briefje van DPD met: "De chauffeur is langgewenst op: NIETS INGEVULD Daaronder het adres van de pickup parcel shop. In de parelshop ligt niets voor mij. Er heeft ook niets voor mij gelegen. Het track & trace nummer geeft een foutmelding. DPD. gebeld: Uw zending is teruggestuurd, omdat de chauffeur meermalen niemand thuis trof. Dan klopt dat briefje dus niet! Mijn video nagekeken: Er is éénmaal een DPD man aan de deur geweest. Er heeft dus iemand staan liegen.
Al 3 dagen ligt een pakketje in het depot vlak bij mijn huis. Track &trace werkt niet, nummer onbekend! Gebeld (8 minuten in de wacht met steeds hetzelfde eentonige deuntje, zonder dat duidelijk wordt welke plaats ik in de wachtrij heb). Telefoniste constateert dat mijn pakketje inderdaad al 3 dagen stil ligt. Ze informeert, maar kan blijkbaar ook niemand spreken. Na 2 dagen mag ik weer bellen! Op mijn boze opmerking dat het toch logisch is dat zij contact met mij opnemen, wordt mij beloofd, dat ik dan bij uitzondering zsm een mailtje kan krijgen. Tip: verzendt je pakje via een beter bedrijf!
Wacht al dagen op een pakket en er gebeurt niets. Service slecht, communicatie nog erger.
Slechter als slecht bedrijf Bezorgers bellen niet aan, pick-up afhaalshop kom je voor niets. Klanten service beloofd terug te bellen / dat pakketje zelfde dag nog bezorgd wordt. Maar doet dit niet Geschreven review wordt afgedaan als afgehandelde klacht. Dit is eens maar nooit weer, DPD gaat geen pakket van mij meer bezorgen
Paklet na een bijna week nog steeds niet ontvangen. Website overzichtelijk. Klantenservice ruk Langleve postnl en dhl parcdl
Pakket besteld uit buitenland. Zou onderweg zijn voor bezorging. Krijg op het moment dat het bezorgd moet worden eerst dat het op de verkeerde route gezet is, daarna dat mijn adres incorrect is. Ik heb navraag gedaan zowel bij het bedrijf van het pakket als dpd en mijn adres was gewoon correct ingevuld op het pakket. Maar ipv dat ze het nog een keer proberen, sturen ze mijn pakket terug naar het buitenland. Slechte service dit!
De bezorger brengt mijn pakket gewoon bij het zelfde huisnummer in de compleet verkeerde straat, ook lag mijn dure pakket gewoon bij het verkeerde adres achter in de tuin! Moeilijk kijken of je wel in de goede straat bent. 2 uren gezocht/aangebeld bij het halve dorp om te kijken waar mijn pakket is, want ja email zegt afgeleverd., en dan vind je het dus in de tuin van een ander die ook nog eens op vakantie is 2 straten verder op. Bezorger zou als ik het pakket nou niet gevonden had de volgende dag wel even terug komen om het op te lossen., de bezorger hoort nog dezelfde dag terug te komen als ik het zelf niet had gevonden! Kortom, debiel tot en met!
Wij hoorden de deurbel blijkbaar niet. De bezorger dacht mee ('het pakketje is te zwaar om even in de winkel te gaan halen') en liep dus naar het tuinpoortje en riep op ons. Met een zeer sympathieke grijns leverde hij het pakketje af! Geweldig!
Super irritant, die last minute en onduidelijke tracking info. Vooral omdat je echt niet kan inschatten op welke dag ze nou komen, en of ze überhaupt gaan aanbellen. 9 van de 10 keer bellen ze ook écht niet aan en rijden ze linea recta door naar een 'parcelshop' om die hele lading te dumpen. En dan weet je niet eens welke parcelshop. Dat is een verrassing voor later die je alleen te weten krijgt als het er al ligt. Kun je naar een andere stad gaan lopen om een zwaar pakket op te gaan halen. .Ik ga maar stoppen met bestellen bij webshops die DPD gebruiken.
Het bestelde pakket zou worden verstuurd via DPD. Ik kreeg een mailtje dat ze zouden komen tussen 12:58 en 13:58. Ik ben ervoor thuisgebleven. Om 13.54 kreeg ik een e-mailtje dat ik helaas niet thuis was en dat het pakket inmiddels onderweg was naar de Pickup Parcelshop. Ik heb de beelden van de beveiligingscamera teruggekeken, was mijn bel nou kapot ofzo? Maar nee, er heeft NIEMAND aan de deur gestaan. Ze zouden me op de hoogte houden. Ook niet dus. Als ik de track & trace code volg, staat er dat het pakket inmiddels in het bezorgcentrum is aangekomen. Geen idee welk centrum dat is! Waar is mijn pakket?!?! Gewenste oplossing Afspraken nakomen. Niet liegen dat de klant niet thuis zou zijn geweest. Stuur desnoods een berichtje dat je het ZO druk hebt dat het vandaag niet lukt. En. WAAR is mijn pakket?!?!
Nog nooit zo'n waardeloos bedrijf gezien sturen berichten die niet kloppen zijn te beroerd om aan te bellen laat staan een trap op te lopen ben de dag thuis en dan zeggen dat ik er niet was rare berichtjes dat ze komen bezorgen om 9 uur ind avond blijf je weer thuis is het bezorgd op een afhaalpunt en dan ook nog een euro durven rekenen als je ze wilt bellen
Wardeloze bezorgers. ZOnder aanbellen sdoen ze een kaartje in je bus en je krijgt dan ineens een bericht dat je het pakketje af kan halen bij een afhaalpunt. Ik kijk voortaan eerst naar de bezorgdienst en als dat DPD is dan bestel ik wel ergens anders. Heleemaal kllaar met dat bedrijf!
Sinds zaterdag 2 juli 2022 gewacht op pakje dat via DPD was verzonden. Helaas niet gelukt om te leveren. Maandag 4 juli, dinsdag 5 juli aflevering niet gelukt. Woensdag opnieuw een poging, helaas niet gelukt om 15.25 uur, want je was niet thuis. Al die dagen thuisgebleven voor DPD. Niemand geweest, nóóit aangebeld. Vandaag afhalen Parcel afhaalpunt. Niet dus, ben slecht ter been.
Wat een slechte bezorging. al wacht je 24 uur op ze dan ben je in hun ogen nog niet thuis. man man dit is echt kansloos
Voor de zoveelste keer een niet thuis bericht Hey idioten ik was gewoon thuis maar ik weet het wel Smorgen jullie auto vol laden vervolgens lekker naar huis rijden koffie drinken En om 17.45 ieder iedereen een niet thuis bericht sturen.! Ik begin dit kut bedrijf ook echt te haten Als jullie geen zin hebben om te werken Zoek dan iets anders
Werkelijk waar nog nooit een bestelling mogen ontvangen op de afgesproken datum. Vraag me af waarom bedrijven nog zaken doen met DPD. Ik zal ook niet meer bestellen bij bedrijven die DPD gebruiken als koerier.
Wachten op de levering 27 juni, dan komen ze tussen 14.32 en 15.32 . Nou om half zes waren ze er nog niet. Zie ik later in de gegevens staan dat ze om 15.00 zijn geweest, er was niemand thuis staat erbij. Nou echt wel! Gebeld en een afspraak gemaakt, 3 dagen (vrijdag 29 juni) zou het komen bij mijn moeder, die is thuisgebleven tot 14.00 en is toen gaan bellen. Er was iets vreemds aan de hand zei een medewerker. Hij zou het meteen in orde maken. Afspraak gemaakt dat dinsdag 5 juli het pakket wordt geleverd. Mijn moeder heeft gelijk om half negen gebeld, wat krijg je te horen: SORRY het pakket is teruggestuurd naar de afzender. Ben echt zeeeeeer ontevreden😫. Ik moet nu contact opnemen met de verkoper. Het eerste wat ik ga vragen is of het aub niet via DPD gaat bah
Na een mail van deze organisatie over de kever datum heb ik de datum aangepast en de optie leveren bij de voordeur bij niet thuis. Weinig kans dus. Datum klopt afspraak over voordeur niet. Zat op de spullen te wachten voor een klant(reparatie auto). Heb nu een boze klant die niet met zijn auto op vakantie kan en dus een andere auto moest regelen. Kosten voor mij. Kan ik die bij DPD verhalen? Vrees van niet. Bij elke leverancier die de spullen met DPD verzend loop ik door. DPD ik ben er klaar mee!
Niet de eerste keer. Bezorger zou tussen 18.21 en 19.21u komen. Ik zit te wachten. Mail ontvangen om 19.02u. Jammer dat je er niet was. Pakket gaat naar een shop. Geen briefje. Niks. Geen chauffeur geweest. Maar ja. Dit soort bedrijven is zo groot dat ze overal schijt aan hebben.
Ik weet niet hoe ze het doen bij DPD, maar het komt wel heel vaak voor dat er gezegd wordt dat je niet thuis was terwijl je gewoon thuis zit te wachten op je pakket. Je krijgt geen brief je in de brievenbus, dus hij is dan ook niet langs geweest bij mij thuis. Je moet er zelf maar achter zien te komen waar je pakket gebleven is. En je krijgt ook geen mail van DPD met de tijdsindicatie wanneer je pakket geleverd zou moeten gaan worden bij je thuis. Nu moet je de halve stad door met een zware doos van 170 cm omdat zij het niet bij je thuis wilde afleveren.
Pakketten worden niet aangeboden. Het gewoon afgeleverd bij een DPD punt. Als je belt dan is het antwoord dat ze niks meer kunnen doen. Er wordt niet meegedacht of gezocht naar oplossing. Erg jammer, als ik zie dat DPD als bezorg dienst staat aangegeven, bestel ik de volgende keer via een andere route met een andere pakketservice.
Jammer dat ik niet -1 of -5 kan geven , het is niet de éérste keer dat dpd in de fout gaat en ook nog liegt!
5x dagelijks (betalend) aan de telefoon. Elke keer een nieuw excuus. Pand gesloten, adres niet correct. Zelfs adres van eigen dpd parcel shop blijkt niet correct te zijn. Pakket wordt gewoon ingehouden en geen enkele mogelijkheid om er iets aan te doen!
DPD Bende . Moesten failliet gaan! Al 5 keer dat ze zeggen dat ze zijn langs geweest. Telkens krijg ik bericht pakket is geleverd in afhaalpunt omdat we u gemist hebben, mijn . gemist! Ze zijn gewoon niet tot bij geweest! Ik was telkens thuis! Bende lozers!