DPD reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 67.734 recente reviews uit 3 bronnen.

Vreselijk bedrijf. Zij zijn mijn pakketje kwijtgeraakt en nu moet ik het bedrijf waar het pakket gaan lastigvallen om een onderzoek te laten starten, terwijl al bekend is dat de fout bij DPD pakjetservice ligt. Ofwel ik kan nog heel lang wachten op het cadeau voor mijn zoon.

DPD maakt er een soort sport van om pakketjes te laten verdwijnen en mailtjes te sturen dat pakketjes zijn aangekomen. Gelukkig was afzender coulant om een nieuw product te sturen. Werkelijk het slechtste bezorg bedrijf van Nederland en wsh de rest van de wereld

Pakket weg maak er melding van krijg je antwoord dat je te laat reageert. Pakket is nooit meer boven water gekomen.

In sommige gevallen worden pakketjes afgeleverd door hun leverancier: DPD…. Dit bedrijf heeft me al tot 4x laten wachten ( ik heb 8,5€ extra betaald voor een juiste, snelle, veilige en track en trace te verkrijgen ) en alle 4x heb ik van 9 tot 15 dagen moeten wachten! Als ik contact nam -> bellen, waarvan ik nog een gepeperde rekening ga krijgen, what’s app, formulieren,…. Kreeg ik soms zelfs te horen: wij weten ook niet waar u pakket zich bevindt en beschuldigde ze zelfs de site waarvan ik had gekocht. Op 3 verschillende verkooppunten te horen gekregen dat DPD de slechtste leverancier dienst is! PostNL—-> dat zijn professionele mensen…. Heel content van vrijdagavond besteld, zaterdag om 14u IN huis. 👍 aan PostNL 👎aan DPD

Perfect op tijd bezorgd, zo hoort het ook! Vrijdag om 17:31 werd mijn pakketje bezorgd, dit was ook netjes aangekondigd in de track and trace van DPD. Door dit bedrijf krijg ik weer wat meer vertrouwen in een bezorgdienst.

Extreem slecht: pakket nooit afgeleverd, intern onderzoek zou niets hebben opgeleverd en steeds wanneer je mailt, krijg je hetzelfde standaardantwoord: vul een formulier in en stuur dat naar de afzender, dan gaan we een onderzoek starten. Wanneer je bent, wordt er zeer formeel geantwoord en gevraagd: Had u nog mee vragen? Voor mij geldt: als ik online iets bestel vraag ik eerst of het met DPD wordt geleverd; zo ja, dan zie ik ervan af!

Zij hebben gisterochtend een pakket afgeleverd. Alleen niet op ons adres in Apeldoorn, maar op een adres in Tilburg. Gisteren hier ook al contact over opgenomen met hen. Zij zouden het gisteren oplossen zodat het pakket alsnog vandaag bij ons bezorgd zal worden. Dus niet. Net weer gebeld. Een 5-tal minuten in de wacht gestaan a € 1,00 per minuut. Nu dient het alsnog op het adres in Tilburg opgehaald te worden en zou het mogelijk morgen bij ons alsnog bezorgd kunnen worden. Dit kan toch niet. Een fout maken kan, maar los het dan ook alsnog keurig met spoed op.

De bezorger langs geweest en kaartje achtergelaten onderweg zag ik hem vervolgens loop ik naar hem toe met de kaart vraag ik hem de pakket mij te geven. zegt hij dat hij niet kan doen en zegt hij dat ik bij de pick-up Parcel shop moet halen ik snap niet bij post nl hier voor scant de kaartje opnieuw krijg je de pakket gewoon je hoeft niet naar Parcel shop. in welke tijd leven wij dat DPD bezorger niet kan terug scannen en de pakket afgeven. klant service bel ik zij zeggen hun systeem zo werkt. als je de product hard nodig heb moet je tot volgende werk dag na 16 uur wachten. Dit vind ik niet goed service van DPD

Waardeloos bedrijf,slechte informatie waar mijn pakket is. Ook zo vaak een pakket in de voortuin in de regen achtergelaten. Wat een idioten werken hier. Geef mij maar post nl.

Vanaf 24/5 al aan het wachten op een zwaar pakket. Eerst hoor ik niets, dan een mail met u was niet thuis terwijl ik de bezorgdatum had veranderd in de dag erna? Toen na twee weken eens gebeld waar het bleef? Oh mevrouw het is kapot, hebben ze dat niet doorgegeven? U moet even de leverancier bellen dan krijgt u een nieuw pakket. Oké gedaan, leverancier heeft een geweldige service en plant opnieuw in. Vandaag 15/06 werd er weer een nieuw bezorgmoment ingepland en ik zit gewoon thuis erop te wachten. En ja hoor wat denk je, weer een mail met daarin dat ik niet thuis ben en dat het bij de pickup shop ligt, voor mij niet handig is, want wegens medische redenen kan ik het pakket zelf niet dragen vandaar dat ik het ook laat bezorgen. Gebeld naar DPD, krijg wel een vriendelijke medewerker aan de telefoon die haar best gaat doen. Ik ben benieuwd . Wel een nieuwe klacht ingediend bij de leverancier en die laat het voortaan bezorgen door een andere bezorgdienst. Wat een klotebedrijf is dit pfff

Dit bedrijf moet eens goed onder de loep worden genomen. Er klopt iets niet. Van Google tot Twitter alleen maar problemen. Dat sommige bekende merken zaken doen met deze toko.ze moeten eens weten.

Had iets bij AliExpress besteld stond er dat het was afgeleverd was nooit afgeleverd Mijn vriendin stuurde een grote pakket op was het afgeleverd bij de paracel kom ik daar aan hebben ze het weer meegenomen naar het depot belde hun de volgende dag die gozer aan het lijn nam het niet serieus ik weet niet wat voor mongolen daar werken maar ze mogen deze hele company sluiten ze nemen niks serieus

3 pakket naar Duitsland sturen,krijg bericht is afgeleverd, echt niet. wat een puinhoop daar.niks meer versturen met dpd , mensen beginnen te klagen gaat toch om 600 euro

Ik gaf een 1 maar dat is teveel voor DPD. Leverancier zegt voor zo laat besteld volgende dag in huis. Maar niet als het bij DPD in handen komt.Via inloggen bij DPD ligt het pakketje daar. Dus leveranciers als jullie dit beloven moeten jullie DPD negeren.

Totaal waardeloze service. Absurd traag voor iets geleverd te krijgen. Ik ben al dagen aan het wachten en heb nog steeds niets ontvangen. Volgens de track&trace blijft de verzending gewoon dagen in hetzelfde depot liggen. Slapen ze daar ofzo?

De hele dag thuis gewacht op pakket. Er heeft niemand aangebeld. Geen briefje in de bus en enkel een mail van DPD dat het pakket niet bezorgd kon worden. Na enkele dagen wachten op de site van DPD gaan kijken. Kan je je pakketnummer inbrengen. Toen zag ik dat mijn pakket op 2 afhaalpunten in mijn buurt was afgeleverd. Terwijl ik maar 1 pakket verwachtte. Op locatie 2 dan toch het pakket kunnen afhalen. Wat een waardeloos bedrijf! Stuur de klant dan een mail waar het pakket af te halen is! En als je ze wil bellen is het 2€ per minuut! Compleet af te raden….

Gewoon waardeloos. Ik zou 2 pakketten ontvangen van DPD. Op verschillende tijden. Hele dag thuis geweest. Eerste pakket zou tussen 12:45 en 13:45 geleverd worden. Is ook daadwerkelijk geleverd. Tweede pakket zou dan tussen 14:00 en 15:00 komen. Maar niks hoor. Niet eens aangebeld, geen briefje. Krijg vervolgens een mail dat ik ‘niet thuis was’. Nou heb bij deze een Ring deurbel met camera en geloof maar dat er niemand is geweest. En daar heb ik verdomme wel €5,95 aan verzendkosten voor betaald! En kan het nu alsnog zelf gaan ophalen. Slechte slechte service!

Vandaag zou er tussen 16.07 - en 17.07 uur een pakket worden bezorgd. DPD is niet op komen dagen. Een waardeloos bedrijf!

Verschrikkelijk bedrijf! Bevestiging gekregen dat mijn pakket om 11.15 uur bezorgd zou zijn. Is echter niet bezorgd! Klantenservice geeft aan dat ik maar contact op moet nemen met de verzender anders kunnen/willen ze niet uitzoeken waar het pakket dan wel bezorgd is! Ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor de fouten die ze maken!

Pakket staat al 8 dagen op ontvangen door DPD. Na 2 dagen gebeld te hebben blijkt er een bezorgdatum gepland te staan maar de mevrouw aan de telefoon kan niet zien wanneer dat zal zijn. Even geduld hebben mevrouw. Ik denk niet dat ik het pakket nog ga ontvangen. Nooit meer ergens bestellen waar DPD aan verbonden is

Voor de zoveelste keer dat pakket bezorgd zou worden mailtje gehad met tijdstip en track and trace geeft aan bezorger onderweg wordt vandaag bezorgd, maar vergeet het maar men komt gewoon weer niet echt een waardeloos bedrijf.

Waardeloos bedrijf. Eerst mijn pakket op dinsdag besteld en gevraagd om op vrijdag te bezorgen. Vrijdagochtend is het pakket onderweg. Komt nooit aan, ook nergens afgeleverd. Zaterdag totaal geen bericht. Dinsdag (maandag was feestdag) bericht dat het pakket werd bezorgd. Ik kon nog een ander moment aangeven. Ik vraag voor de volgende dag. Dumpen ze gvd alsnog het pakket die dinsdag af bij een ophaalpunt dat niet in de buurt ligt. Als ik de keuze had werd er nooit meer iets van mij bezorgd door dit wanbedrijf.

Ik wil het bedrijf niet de schuld geven, maar ze moeten mensen in dienst nemen die wel wat begrip tonen voor het afleveren van pakketten. Die bezorgers bellen aan en laten vervolgens je pakket gewoon voor de deur staan. Dus als niemand thuis is kan je pakket gewoon meegenomen worden. DPD is waarschijnlijk een heel goed bezorgbedrijf maar de medewerkers zijn waardeloos.

Waardeloze dienst! Beweren een pakket aangeboden te hebben terwijl achteraf blijkt dat ten tijde van de zogenaamde bezorging het pakket al retour gezonden was. Zitten daar dan ook nog over te liegen. En doen moeilijk over grotere paketten, want dat kost te veel tijd. Wat dat betreft is DHL veel beter!

DPD weigert te bezorgen in Twente. Ze bezorgen mijn pakket bij een pick-up point in Bakel, 130km van huis. Wanneer ik ze bel, waarop ze het pakket opnieuw in het bezorgsysteem gooien, wordt het opnieuw bezorgd in Bakel. Ze verwachten nu dat ik 6 uur in de trein ga zitten om mijn pakket op te halen.

Zoals velen heb ik de hele dag voor niets gewacht .Dan wordt er gemeld dat ik het kan afhalen bij een afhaalpunt maar daar wisten ze ook niks.Ik kan niet bellen want op zaterdag zijn ze niet te bereiken.Dpd is de slechtse van allemaal!

Mijn pakket zou vrijdag de 20e geleverd worden maar is nooit aangekomen. Nu twee weken later staat hij op bezorgd maar ik heb nooit een pakket ontvangen!

Het is nu al de tweede keer dat ik thuis was maar toch een afleverbon in de bus vind! Er is niet gebeld. Krijg de indruk dat de chauffeurs weinig tot geen moeite doen maar de pakketten sowieso bij de afleverpunten deponeren. Dan , tot overmaat van ramp, wordt op de afleverbon niet vermeld bij welk afleverpunt het pakket zich bevindt. Daar moet ik dan blijkbaar naar raden? Als ik weer iets online bestel en het via DPD zal worden bezorgd zie ik van de bestelling af. Daarnaast ben ik ook onjuist geinformeerd over de dag van aflevering. Die zou een dag later zijn. Heb beslist geen goede indruk van dit bedrijf!

Zeer traag om een pakket te leveren. Elke keer dat mijn pakket via hun dienst wordt geleverd kan ik al raden dat het nooit op de juiste datum zal toekomen. hun personeel liegt ook grootst van de tijd over het feit dat ze hebbe geprobeerd om het pakket te leveren. 3 op de 5 keer was ik gewoon thuis en heb ik ze nooit zien passeren of horen aanbellen, ookal beweren zij van wel. ik zou nooit zelf een pakket door DPD laten versturen.

Wat een vreselijk bedrijf. Komt nooit aan de deur maar brengt rechtstreeks naar een depot. Uiteraard geen briefje in de brievenbus, want nee, ze zijn niet aan de deur geweest. En maar thuis wachten op een pakket. Blijkt middels track en tracé pakket ergens in een compleet andere wijk in een winkel afgegeven te zijn. En nu al tig klachten ingediend, maar nee hoor, er wordt niks mee gedaan. Mijn buren hebben hier last van, mijn ouders, collega's. Hoe kan dit bedrijf nog bestaan? En waarom blijven winkels met DPD samenwerken?

Meer DPD reviews