DPD reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 67.734 recente reviews uit 3 bronnen.

Bestelling niet geleverd 25 mei. Levering verschoven naar 31 mei weer niet geleverd.

Heel slecht bezorger wilde het geen eens netjes bij de voordeur afleveren en was agressief en onbeschoft nadat ik hem op een nette manier erop aansprak.

Waardeloos, werkelijk geen enkel pakket komt aan volgens de opgave… DPD vergeet dat mensen werken en rekening houden met deze niets zeggende opgave….

In 1 woord BAGGER! Zit ik de hele middag op mijn pakket te wachten krijg ik een mail van DPD dat het niet aangeboden kon worden omdat ik niet thuis was.!@#$%*(). en dat ik het zelf maar moet afhalen bij een DPD pickup shop. Ze zijn gewoon helemaal niet langs geweest maar gemakshalve gedumpt bij de pickup shop Dit is trouwens niet de 1e keer dat dit gebeurd bij DPD. WAARDELOZE TOKO!

Waardeloos bedrijf, IPhone moest na reparatie uit Luxemburg komen en zoekgeraakt bij DPD. Gelukkig deed Belsimpel niet moeilijk en kreeg ik een ander toestel.

Ik begrijp niet dat het bedrijf DPD nog steeds bestaat er zijn zoveel klachten over dit bedrijf niet normaal meer. Ook ik een bureastoel besteld best wel zwaar object zit er op te wachten hele dag thuis maar geen bezorgen krijg men later een bericht binnen "Jammer we hebben u niet thuis aangetroffen uw artikel is afgeleverd bij een depot", gezien dat ik zeer slecht ter been ben heb ik het niet kunnen ophalen en heb andere mensen moeten inschakelen om deze op te halen maar heb er wel extra voor moeten betalen aan degene die de stoel is gaan ophalen maar als ik kosten declareert verwijzen zij mij naar de verzender terwijl deze er geen schuld aan heb echt belachelijk. Nog een voorbeeld een buurvrouw besteld een vriezer wordt netjes afgeleverd echter alleen een flat verder en niet bij de juiste persoon, ook deze hebben zij moeten oplossen om het zelf maar op te halen DPD doet er geen fluit aan alleen zijn zakken te vullen en brengen andere mensen in de ellende.

Mijn pakket “zwerft” nu al vanaf 5 mei ergens tussen mij en de ontvanger. Eerste bericht was dat het adres niet klopte en dat het pakket retour naar mij zou gaan. Alles gecontroleerd met de ontvanger en adres etc. klopte. Enfin wachten tot het pakket dan weer bij mij terug zou komen zodat ik het opnieuw kon verzenden. Wat schetst mijn verbazing…pakket kon niet afgeleverd worden en gaat retour….werkelijk hoe moeilijk kan het zijn om een pakket te bezorgen…

Moest een pakketje terug sturen met DPD waarde 250 euro worden het in gescand bij het afleverpunt van DPD en moest mijn 06 nummer geven dan zou ik een sms bericht krijgen, volgende dag naar het afleverpunt gegaan omdat ik nog geen sms had gekregen deze snapten er ook niets van, heb de servicelijn gebeld kreeg te horen dat het sms pas wordt verstuurd als het is aangekomen in de verzamellocatie dus met ander woorden er kan op 2 plaatsen mijn pakketje worden gestolen zonder dat ik een bewijs heb van inleveren in leverpunt en de chauffeur die het ophaalt en ik kan niet aantonen dat ik het heb afgeleverd. Systeem deugt niet bij afgeven gelijk bewijs geven.

Er zou 16 mei een pakket voor mijn zoon geleverd worden. Hij kreeg echter bericht dat het bij de buren op nummer 21 geleverd was en ze hadden er voor getekend. Nummer 21 bestaat helemaal niet in onze straat! We hebben nu al een paar keer gebeld en nog steeds is niet duidelijk waar het pakket is. Wat een slecht bedrijf.

Aangegeven dat we niet thuis waren en een afleverpunt gekozen. Briefje door de deur: u was niet thuis, pakket afgeleverd bij een ander afleverpunt. DPD gebeld, zouden terugbellen. Natuurlijk niet gebeurd.

Vervelend als je aangeeft het pakket bij de deur achter te laten en dat dit dan niet gebeurt.

Bezorger zegt dat we niet thuis waren.Een leugen waren wel thuis mijn man had net een zware operatie achter de rug en was net een paar dagen thuis.bezorgt bij een afhaal punt er zit een tegenover onze flat nee een heel.stuk verder kon ik t ophalen.zwaar pakket ik laat het toch niet voor niks bezorgen.Een slechte zaak dus die DPD

Pakket zoek geraakt (meer verduisterd). Mijn pakket zou bezorgd worden op afhaalpunt, maar is nooit bezorgd pakket staat nog steeds op uitlevering volgens track en trace. Volgens DPD helaas zijn er geen bezorgopties beschikbaar voor dit pakket. DPD zendingsnummer:01548048509956. Wordt wel vriendelijk door dame van DPD gebeld dat mijn pakket zoek is geraakt (meer verduisterd).

Het heeft veel moeite gekost om het pakket via DPD te ontvangen. Speciaal op de dag van bezorging thuis gebleven om er in de middag achter te komen dat het pakket 170 km van mijn woonplaats was bezorgd bij een dpd pakket ophaalservice. Vervolgens aangegeven dat het naar een shop in mijn woonplaats moest en kreeg ik op een andere dag een uur van tevoren de melding dat DPD over een uur zouden komen, maar ik was toen op mijn werk. Toen heb ik aangegeven dat het pakket op donderdag 12 mei op een ander adres (anders dan mijn huis adres) geleverd moest worden omdat ik niet thuis zou zijn en vervolgens wordt alsnog het pakket op 10 mei op mijn huisadres geleverd. Gelukkig hebben de buren het aan willen nemen, anders was het nog niet geleverd. Het ging om een bestelling van 345 euro en met een gewicht van 7.5 kg, dus ik kan niet begrijpen dat zo'n pakket dwars door het land gaat zwerven. Meerdere keren met DPD gebeld, maar geen enkele keer hebben zij excuses voor de gang van zaken aangeboden.

Wat een onduidelijk waardeloos bedrijf! Niets anders dan slechte ervaringen. Terwijl je thuis bent gewoon melden dat het pakket niet bezorgt kon worden. Volgens mij brwngen ze het gewoon naar een parcel om er van af te zijn

Al 3 x bericht ontvangen dat mijn pakket bezorgd zou worden. Bij de eerste 2 berichten bleef vermeld staan dat het pakket zich op het sorteer centrum bevindt. Na 3e bericht wederom vol verwachting op afgesproken tijdstip gewacht….en gewacht….O ja, en gewacht. Geen bestelbus, geen DPD maar wel opeens een mail dat het pakket bij mij bezorgd zou zijn. Klantenservice gebeld, verhaal gedaan (moet wel 3 x voor ze begrijpen wat je bedoelt, maar dat zal de afstomping zijn als je de godganse dag dit soort telefoontjes krijgt). Ik ben op een lijst gezet om teruggebeld te worden. Medewerker kon mij niet vertellen hoe lang die lijst is. Ik vrees heel lang.

Pakket besteld in Engeland, ± 200 Euro. Bericht van DPD: Het pakket is afgeleverd bij het service punt en kan op 6 mei worden opgehaald. Bij het servicepunt: Geen pakket voor u van DPD, gisteren kwan de chauffeur met meer pakketten, er was een DPD storing en alles werd mee terug genomen. Gebeld met DPD: "Ja, oh was er een storing? Ik ga het voor u nazoeken. Ik bel u terug of stuur een mailtje". Niets van dit alles. Dus 9 mei maar weer gebeld. "Er zal een onderzoek volgen, maar het zou ook kunnen dat het pakket alweer terug is naar Engeland". Vreemd, want op het eerste bericht stond duidelijk dat het pas na 12 mei zou gebeuren, als het niet werd opgehaald. "Maar ik hou u op de hoogte".? 10 mei om 11:19 weer gebeld en ik durfde te zeggen dat ik niet onder de indruk was van de service van DPD. Man van de 'klantenservice' verbrak daarop de verbinding. Nogmaals gebeld en kreeg nu van een meisje te horen dat het pakket retour was naar Engeland. DPD: EEN AANRADER!

DPD stuurt een email dat het pakket is bezorgd. Echter hier is op desbetreffende dag niks bezorgd, noch aangenomen. Dit is gewoon diefstal! En zo te lezen, ben ik hier niet de enige. Ik begrijp niet dat webshops in zee gaan met DPD

Ik kreeg als reactie: ik ben aan het werk dus je wacht maar! Terwijl er plek is om te parkeren sta je als een malle de straat te blokkeren!

DPD stuurt een bericht met een specifieke tijd dat zij komen (tussen 11.49 en 12.49 uur). Vervolgens blijf je thuis en wordt het pakketje de hele dag niet bezorgd. Zeer frustrerend en dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Track and Trace is niet betrouwbaar. Daar staat dat het pakketje onderweg is en 's avonds dat het is aangekomen op het bezorgcentrum? DPD doe hier wat aan.

Zijn altijd tenminste 1 dag telaat.

Bezorgen gewoon niet volgens afspraak en zijn volgens track en tracé wel te volgen maar blijft mijn pakket gewoon steeds steken op verschillende bezorglocaties in België en Nederland . Ondertussen na 5 dagen nog niks ontvangen. Al 2x gebeld en gemaild maar niet opgelost. Waardeloos bedrijf

Werkelijk wat een belabberde bezorgdienst is dit zeg. Alles wat aan de deur komt geen DPD! Maar wel schrijven dat ze langs geweest zijn en schrijven dat het nu bij de 3e afleverpoging naar een parchelshop is gegaan die op maar liefst 30 km afstand zit! Vanaf nu check ik bij iedere bestelling of de bezorger DPD is! DHL en Postnl. nooit problemen en zij gebruiken ook een fatsoenlijke app, ook daar hebben ze bij DPD nog geen kennis van gehad of over nagedacht!

Bezorgd pakket niet af zoals opgegeven, je moet het zelf ophalen bij een afhaalpunt. Doet er een dag lager over dan de beloofde tijd. Dit is structureel en geen incident. Onbetrouwbaar.

Waardeloze bezorging. Komen de helft van de tijd niet opdagen of veel te laat. Afgelopen tijd is de helft van mijn pakket en retour gegaan zonder reden. Man, wat is dit bedrijf de afgelopen jaren verslechterd. Iedereen in mijn omgeving klaagt over dit bedrijf. Eveneens ook bij de webshops gemeld. Hopelijk zullen zij voor een andere koeriersdienst kiezen. Niet eens een ster waardig.

Pakket zou al een week in depot liggen hier 4 km vandaan. Het wordt domweg niet uitgeleverd. E-mail noch telefooncontact, niets helpt. Ik vraag me af of het niet gewoon verduisterd werd. Overigens reageert de verkoper ook niet. Ze hebben elkaar gevonden in het schofferen van de klant. Het enige positieve dat ik kan melden is dat de telefoon (na een flinke wachttijd) opgenomen wordt. Zeer slecht.

Als je als koper of verkoper wilt dat je pakket NIET binnen 1 dag bezorgt wordt moet je zeker voor DPD kiezen. Regelrecht drama met ellenlange updates waar het pakket zich bevind met een toeristische route langs alle DPD filialen en distributiepunten. Gevolg is dat je dagen mag wachten voor de zending uiteindelijk geleverd wordt. GEEN aanrader, erg omslachtig en waardeloze vervoerder.

3xverschillende pakketten verzonden via DPD en 3x totaal zwaar beschadigd aangekomen in dubbelwandige dozen verstuurd of het is de bis in getrapt door de bezorger of het is er uit getrapt en niks willen vergoeden DPD bedankt maar nooit meer betaal liever paar euro meer bij een ander zeer zeer slechte service

Ik heb drie maal iets besteld bij een bedrijf dat bestelling laat bezorgen door DPD. Twee maal bericht ontvangen van DPD dat ik niet thuis zou zijn geweest. Dit is gelogen! Heb beide keren vrij genomen van werk om aanwezig te kunnen zijn. Hele dag thuis geweest, niemand van DPG gezien. Pakket wordt dan automatisch afgeleverd bij Parcelshop. Heb hier nooit toestemming voor gegeven. Laatste keer ging het om iets heel kostbaars en breekbaar. Ongelooflijk dat dit kan. Bestel nooit meer iets dat door DPD geleverd zal worden.

De DPD komt afspraken niet na: Bezorger komt niet langs om pakket te bezorgen, maar geeft direct in het systeem door dat je niet thuis was, zodat je het pakket zelf een aantal dagen later op mag komen halen bij het afhaalpunt. Mails die zouden worden verstuurd, krijg je nooit binnen waaronder het tijdslot van bezorging en bevestiging van aflevering op het afhaalpunt. Track-and-trace link geeft onjuiste status van bezorging weer. Volgens deze link zou het pakket al een aantal dagen eerder bij het afhaalpunt gebracht zijn dan wanneer het er daadwerkelijk beschikbaar was. Klantenservice geven een onjuiste en niet overeenkomende informatie. Verschillende mensen van klantenservice geven aan dat het pakket nog steeds onderweg zou zijn, anderen geven aan dat het pakket allang bezorgd zou moeten zijn. Ze laten je eigenlijk elke dag controleren wanneer het pakket af te halen is. Oftewel: waar mogelijk, kies voor een andere bezorgdienst dan DPD.

Meer DPD reviews