DPD reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 67.734 recente reviews uit 3 bronnen.

Ik vindt het belachelijk dat om 22:02 nog iemand aan de deur komt om je pakketje te bezorgen. Het is donker buiten, en de vrouw maakt duidelijk aan de bezorger dat ze de deur niet openmaakt. Zoals verwacht snapte de bezorger dit niet en bleef 8 minuten lang lekker penetrant aan de deur staan en op de bel drukken. Uiteindelijk is hij naar de buren gegaan, waar al alles donker was, heeft deze uit bed gebeld om het pakket af te geven. Wat een waardeloze instantie

Spoedpakket naar Spanje al 6 dagen onderweg en krijg dan te horen is nog in nederland,wat ook op trac te zien is,en kan nog wel een week duren,vervolgens zie ik dan dat het opeens aan de andere kant van spanje zit,dus wel verstuurd,raar dat dit via de kant van burgos gaat terwijl ik zowat naast barcelona zit,maar de ergenis zit 8n het feit dat ze bij dpd onzin verkopen en o.a zeggen komt door de douane terwijl die er niets mee te maken hebben,de volgende zegt,we hebben geen mensen in het sorteercentrum dus duurt nog enige tijd voor dat het verstuurd wordt en vervolgens klopt dat ook weer niet. Nooit ,nooit meer iets met dpd

Binnenlands pakket al meer dan een week onderweg, ligt al 4 dagen in distributiecentrum.waardeloos, komt belofte niet na

Zeer slechte service. Als je aangeeft het pakket op een andere datum te willen ontvangen wordt het naar een parcelshop gebracht.

Wat een waardeloos en onbetrouwbaar bezorg bedrijf. Bezorgers zijn onbeschoft en spreken 9 van de 10 keer alleen de straattaal. Pakketten worden gewoon als bezorgd aangemerkt en niet geleverd, wat neerkomt op diefstal. Hoe komen we van dit bedrijf af?

Ook deze keer weer een slechte ervaring met dpd pakket schijnt bezorgd te zijn maar heb niets ontvangen zelfs geen bericht dat het bij de buren is bezorgd Catastrofaal is dit bedrijf

Wat een slecht bedrijf! Een tijd geleden een pakket na 5 weken (!) beschadigd ontvangen. Er is nauwelijks met DPD te communiceren. De berichten die ze sturen inzake bezorging kloppen nooit!

Wat een waardeloze service. Ik krijg vandaag het verjaardagscadeau voor mijn zoon binnen, maar ben precies op dat tijdstip niet thuis. Dus ik denk: prima kan die naar een parcelshop, haal ik het vanmiddag op. Maar nee hoor, dat wordt dan pas maandag na het weekend. Krijg je ook niet vooraf een melding van ofzo, maar pas nádat je het aangepast hebt. Ik heb dit 1 seconde geleden aangepast en kan nu al niet meer teruggedraaid worden. Wat een WAAAAAARDELOZE inflexibele lui zeg. En een kind zonder cadeau morgen. Echt super.

Bij DPD weet je zeker dat ze niet aan de deur komen en dat je de volgende dag naar een parcelshop kan gaan. Ze bellen nooit aan en zeggen dat ik niet thuis ben. Ik heb de bezorger een keer aangesproken en die gaf aan dat het te ver lopen is. DPD zelf al aantal keer gebeld, maar er gebeurd niks. Op gegeven moment is geduld op en ga je toch best werd geïrriteerd doen aan de telefoon. Dan krijg je te horen dat je toch wat rustiger moet doen anders kunnen ze je niet helpen. Graf bedrijf, PostNL, DHL, Amazon iedereen levert netjes aan de deur. Behalve DPD.

Ik wacht inmiddels al twee weken op mijn pakket. Er werd eerst gezegd dat het adres niet bestaat terwijl DPD doodleuk andere pakketten hier aflevert. Elke dag bellen levert elke dag hetzelfde antwoord. "ik geef het door aan het depot en dan wordt uw pakket morgen geleverd" En geen mogelijkheid om er verder iets aan te kunnen doen dan dagelijks bellen en klagen. cijfer 1 is te hoog voor dit bedrijf

Waardeloos bedrijf Pakket nog steeds onderweg ondanks belofte s van klantendienst DPD. Ik begrijp niet dat men door dit bedrijf verzending laat verzorgen gaat je absoluut klanten kosten Wat een afrader is dit bedrijf

Heeft lang geduurd voor wij het pakket kregen. Werd dagenlang vastgehouden op het depot maar er werd niet over gecommuniceerd waarom. Er werd ook 3x beloofd dat het pakket volgende dag zou komen maar helaas! Ik zal zelf niets met DPD versturen.

Superslecht, heb aangegeven het pakket bij de voordeur te leggen. Na 4x geweest te zijn is het pakket terug naar de afzender verstuurd.

Zouden tussen 0900 uur en 100.00 uur komen. Niemand geweest. Opeens bericht dat het jammer was dat ik niet thuis was en pakket afgegeven aan een parcelshop. Waardeloos, snap niet dat bedrijven in zee gaan met deze bezorg dienst.

Erg slechte. Luie bezorgers bellen niet eens aan. Kapot slechte service.

Elke twee weken hoor ik een relatief groot pakket te ontvangen. Ik zorg er altijd voor dat ik thuis ben. Terwijl alle andere pakketjes altijd ons huis vinden, heeft DPD al voor de zesde keer NIET aangebeld en het pakket bij een winkel afgeleverd. Mateloos irritant want het is een erg groot pakket om zelf af te halen en bijzonder slechte service. Ik zou DPD dus ook NOOIT aanraden aan anderen. Slechtste bezorgservice!

Wij waren gewoon thuis. geen bel gehoord. Maar wel een mailtje dat ze ons gemist hebben. Nou wij jullie ook! geen briefje in de bus. Dus geeft te denken. Pakket was erg groot en zwaar. dus ons vermoeden is dat bezorger geen zin had. Dus wij op naar het pakketpunt. Met veel moeite de grote doos mee kunnen nemen. Want ja wij hebben geen busje. Thuisgekomen bleek het pakket aan gruzelementen. In zoveel stukken gebroken dat het je te denken geeft of hij niet is laten vallen en de bezorger dacht ik breng hem gewoon naar het pakket punt. Altijd wat met DPD. Als ik al zie dat een bedrijf met DPD verzend dan ga ik op zoek naar een ander bedrijf dat het kan leveren.

Heb geen slechte ervaringen, pakket mogen groter dat is beter dan andere pakket bezorg diensten alleen nu heffen ze een centraal gelegen punt van Texel op en moet je naar het andere eind van het eiland15 kilometer verderop de pakketten wegbrengen, dat doet toch geen hond. Jammer ik haak nu af en ga nu voor een ander pakketbezorgdienst. Waarschijnlijk zal DPD niet lang meer zijn op het eiland Texel

Pakketje besteld is 2 weken onderweg geweest wordt gezegd dat ze langs zijn geweest en er niemand thuis was. Tot 3 x toe waren gewoon thuis. Dan wordt het afgeleverd bij een servicepunt tussen 14.20 en 15.20 daar naar toe om 16.00 uur niets afgeleverd weer gebeld was om 15.09 bij het servicepunt afgeleverd niet dus. Heb nu mijn geld terug na bellen. Snap niet dat er nog bedrijven zijn die met DPD zaken willen doen! Liegen alles aan elkaar!,,,

Deze bedrijf is erg leugenaar IK ben 7 dagen bezig mijn pakket ingeleverd worden. Wij zijn zo grote moskee naam Rotterdam Kocatepe Moskee 24 uur open. Zijn zeggen 2 keer geweest niemand is thuis ik lach en elke dag opgebeld om mijn pakket eigen adres laten sturen elke dag medewerker volgedag geleverd worden maar niet gebeurd DPD is erg leugenaar en . zo slordig werkt en zo belooft niet na gekomen

Heel slecht… had een kledingstuk besteld via Vinted en aangegeven dat ik deze wilde ophalen bij het DPD servicepunt in mijn dorp. Vervolgens word het pakket afgeleverd bij een DPD punt 25 km verderop. Met de tekst erbij: ‘sorry het is ons niet gelukt om het pakket af te leveren bij de afgesproken parcelshop. Nu moet ik ruim 1 uur reizen met de trein l om een klein pakketje op te halen. Omdat het ‘niet gelukt was’. Het pakketje van Vinted is vandaag op de post gedaan dus ze hebben nog alle tijd om wel ‘hun werk’ te doen. Ik heb hiervoor betaald en vind dit ongelofelijk onprofessioneel, slordig en allesbehalve klantvriendelijk. Ik ga deze pakketdienst niet meer gebruiken!

Heb een pakket besteld bij online winkel zou 29-03-2022 worden bezorgd het is nu 05-04-2022 nog steeds geen pakket kreeg wel iedere dag bericht met bezorgtijd maar niets dus ,vandaag bericht dat ik het kan ophalen bij pickup punt nou steek het maar in je . heb deze ervaring ook dagelijks gedeeld met verzender deze ook steeds telefonisch onder houd gehad met DPD iedere keer morgen word het bezorgd wat een K.T bedrijf zeg gewoon te gek voor woorden cijfer 1 is veel te hoog beveel dit bedrijf echt niet aan

Bezorger loopt nog voordat ik de voordeur kan open doen door een gesloten poort mijn tuin in. Als ik hem daarop aanspreek heeft hij nog een grote mond ook.

DPD hield zich niet aan de datum die was afgesproken met verkoper maar kwam een dag te vroeg en informeerde mij hier pas een paar uur van te voren over toen ik al een afspraak weg van huis had gepland. Ook probeerden ze, in tegenstelling tot DHL, 's ochtends te leveren in plaats van laat in de middag of 's avonds wat standaard beleid is bij hun concurrent om er zeker van te zijn dat er iemand thuis is. Daarbovenop dropten ze het superzware pakket op een afhaalpunt (dat niet vermeld werd met naam of adres in het briefje dat ze achterlieten) dat vereiste dat ik een auto moest charteren om het op te halen. Bovendien was het pakket zwaar beschadigd zodat er dingen uit vielen, waarschijnlijk omdat de bezorger het pakket aan een kant in de regen had laten staan zodat het daar nat was geworden. Zo onprofessioneel. Nooit meer.

Er wordt aangegeven dat ze geweest zijn en wij niet thuis zouden zijn geweest. Maar dat klopt niet. Wij waren wel thuis. Dit flikken ze vaker langsrijden niet aanbellen en zeggen dat je niet thuis bent. Op het afhaaladres werken ook niet bepaald de vriendelijkste mensen. Misschien kan er eens gesproken worden over klantvriendelijkheid.

Wat een enorm slordig en traag transport bedrijf! Je besteld wat op dinsdag, dat word woensdag verzonden. En dan zie je dat het met dpd bezorgd word. Het is nu zaterdag en nu pas is het pakket aangekomen op het sorteercentrum. Het pakket is gewoon uit nederland verzonden, dus weet niet wat dpd hier mee doet maar het is zeker niet de extra kosten met track and trace waard. Heb het al mee gemaakt dat ze niet op mijn adres afleveren en dus direct naar het ophaal punt rijden. Dit terwijl er specifieke afspraken gemaakt waren, met andere woorden dit bedrijf is niet te vertrouwen. En ze liegen dat ze snel en efficiënt zijn. En zou gesloten moeten worden. Heb nu intussen wel een behoorlijke zin om de bezorger wat aan te doen, maar helaas mag dit niet. Bedrijven mogen klanten naaien en verkrachten waar ze zelf bij staan. Het enige wat wij als klanten kunnen terug doen is reviews schrijven.

Slechtste vervoerder van Nederland een geen respect 😡

Voor de zoveelste keer een briefje in de bus jammer je was er niet, briefje was verfrommelt in de briefenbus, dus niet eens op de mat. maar ik was er wel. geen datum en tijd op het briefje, geen dag of datum wanneer ik het pakje kan op halen bij dat pickup punt, wat niet kan omdat ik niet buiten kom door omstandigheden, echt een waardeloze service. ga ook zeker opletten dat wat ik bestel, niet met DPD bezorgd word, anders zoek ik een andere winkel. zeer slecht

Geen vooraankondiging van bezorgen, geen telefoontje vooraf vanwege zwaar pakket, dat was met de leverancier afgesproken, geen gemist bericht, geen adres waar wel bezorgd, klant mag zelf uitzoeken. 1 zwaar pakket gedumpt bij afhaalpunt, wij waren dus absoluut niet op de hoogte dat er bezorgd ging worden, als klant gesmeekt om oplossing.niet dus. Waardeloze bezorgdienst, wat ons betreft.

Al voor de zoveelste keer worden paketten niet thuis afgeleverd. Ze zeggen langs geweest te zijn maar dit klopt niet. Heel de dag was er iemand thuis, geen bel gehoord! Nu mag ik het weer zelf ophalen bij een pickup point. Zeer slechte manier van werken dit!

Meer DPD reviews