Wat is dpd toch een slecht bedrijf. Altijd wordt je pakketje bij een pick-up point geleverd terwijl je heel de dag gewoon thuis bent. Ze doen niet eens de moeite om het pakketje bij je huis af te leveren. Voortaan als ik zie dat een bedrijf met dit bedrijf samenwerkt, dan koop ik het daar maar niet, je kunt er niet op vertrouwen.
Komt leveringsdatum niet na, en het bedrijf is zo goed als niet te bereiken… Dan wacht hele dag op je pakket en komt die niet, elke keer zelfde verhaal met dit bedrijf!
Nou zeg wat een schijt bedrijf DPD zit 2 weken Te wachten op het pakketje wat vanuit Polen wat binnen 2 dagen geleverd zou worden! is een urgent pakketje maar dat bestaat bij DPD niet! Je moet het zelf maar uitzoeken en contact opnemen met het bedrijf in Polen nu zoekgeraakt formulier opsturen naar het Poolse bedrijf en dan gaat DPD het onderzoeken ben benieuwd hoelang dat duurt! Dus als u iets laat versturen niet via DPD want wat je krijgt is ellende en domme medewerkers die je voor de gek houden!
Men komt de leveringstermijnen niet na. Daarnaast is er geen actuele track & trace info en de chatbot stuurt me met een kluitje het riet in. Totaal geen service en wat ze moeten doen, pakketten bezorgen lukt ze a) niet op tijd en b) niemand weet van elkaar waar ze mee bezig zijn. Het was niet mijn eigen keus om met deze leverancier in zaken te gaan maar de leverancier. Zelf zou ik nooit voor dit bedrijf kiezen. Zie ook https://www.consumentenbond.nl/online-kopen/pakketbezorging
Hele dag zitten wachten op een pakket wat niet geleverd werd. Uiteindelijk kreeg ik een mailtje met de melding "Jammer dat je er niet was". Ze hebben nieteens de moeite genomen om aan te bellen. Tot overmate van ramp is het pakket ook niet bij een pickup point geleverd maar gelijk teruggestuurd naar de winkel. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Dit is wel de laatste keer dat ik een product bestel bij een winkel die DPD als bezorgdienst gebruikt!
Ondanks neerzet toestemming en onze brievenbus bak open te zetten, knallen ze er toch een niet thuis berichtje neer en bezorgen bij het afhaalpunt
Ik hebben 3 keer pakket niet mij thuis geleverd maar dpd afhaalpunt geleverd en niet gemeld.Post nl en Dhl werk altijd netjes en op de tijd geleverd als dpd is hun website werk heel slecht en altijd problem.Jij moet zelf afhaalpunt bellen en vragen anders zij zeggen nieks.Ik heb laaste keer tussen 15.12 en 16.12 geleverd worden maar Bus ongeveer om 15.45 uur ons straat gewest.Hij gaat voor pakket naar mij buurman en hij was niet thuis.Hij komt niet bij mij door en hij weggerijd.Ik heb klant servis gebeld maar ook help niet.Heel slechte servis.
Bezorgdatum 4 november. Oo 4 november heb ik niks ontvangen terwijl bij de status staat aangegeven dat her bezorgd is. 8 november krijg ik mail dat mijn pakketten tussen 10.26 en 11.26 zullen bezorgd worden. Niemand gezien en gesproken. Vervolgens krijg ik een mail met mededelingen: jammer dat u niet thuis was. U pakket woest naar een parcel afleverpunt gebracht. Vervolgens bel ik de medewerker en krijg ik een onzin verhaal te horen. Zonde dat bedrijven met zulke organisaties contract afsluiten.
Zoooo traag! Krijg je de ene week bericht dat je pakket verstuurd is, dan is het de volgende week in het 1e depot. De week daarna in het volgende depot en met een beetje geluk wordt het de week erna bezorgd. De bezorger zet het pakket altijd naast de deur en belt aan. In de tijd dat ik naar de deur loop, zit hij al weer in z'n bus. Nog niet gezien dat ie ook weggereden is zonder gezien te hebben dat ik ook echt thuis was, maar dat is een kwestie van tijd. Bij voorkeur mijd ik DPD!
Ik kreeg geen aankondiging dat mijn pakket bezorgd zou worden en ik was dus niet thuis. De chauffeur heeft zelf besloten mijn pakket meteen retour te sturen naar de afzender in Engeland. Door de klantenservice werd ik zeer onvriendelijk te woord gestaan en ik moest het probleem maar oplossen met de verzender. Ze konden niks voor me doen. Zij besluiten mijn pakket na 1x niet thuis meteen terug te sturen, maar vervolgens mag je het uitzoeken.
Voor de zoveelste keer pakket op de stoep neergezet, ondanks GEEN toestemming om het neer te zetten! Klagen, review achterlaten heeft geen zin. Snap niet dat bedrijven nog met DPD in zee gaan.
Tamzakken zijn het. mail dat ze onderweg zijn en braaf thuis ziiten wachten om tenslotte te moet vaststellen dat je naar een Picj up Parcelshop kan lopen. ik hoop dat mijn pakket er zal zijn of er zal wat waaien bende luizakken!
Terrible service. they do not follow their protocol which says that they should send the undelivered packages to a nearby pickup place. lady on the phone could not undertand the order number (i said it 5 times) and when i asked her name she just disconnected me.never seen such a crappy business.
Dramatisch slecht, pakketten gaan van depot naar depot, ze beloven je bezorging 'vandaag' en vervolgens hoor/lees je niets meer. Belletje met de klantenservice (jawel, die kun je bellen!), uw pakket komt morgen echt! Nou nee hoor, weer in een depot wat dichterbij gestrand. Ik koop geen spullen meer bij webshops die met DPD werken. Bagger.
We hebben inmiddels 2x hetzelfde pakket vanuit Oirschot retour gekregen, deze moest worden verstuurd naar Engeland. Dit vergt wel even tijd inzake hetgeen je per product moet invullen voor de douaneformulieren. Nadat het voor de tweede keer retour was gekomen aan DPD de reden gevraagd waarom het was geretourneerd, als antwoord kreeg ik dat de "vierkante meters" niet waren ingevuld voor 2 producten. Nu vind ik dat sowieso een beetje vreemd als je gewoon een doos opstuurt welke voldoet aan de afmeting. Daarnaast heb je geen mogelijkheid in het menu om deze zogenaamde "vierkante meters" in te vullen, alleen het gewicht en dat hebben we netjes gedaan. Heb inmiddels een printscreen gestuurd van hetgeen we volgens DPD moeten invullen maar helaas heb ik daar nog geen respons op gekregen. Het is niet erg als je als bedrijf dit soort dingen niet kan handelen maar biedt het dan gewoon niet aan. Niemand zit te wachten op de soort gezeik en stress.
Bezorger is nooit langs geweest. Aan de telefoon doen ze heel aardig en alsof ze het allemaal voor je gaan regelen. Aan het eind gaan ze niks voor je regelen.
Denk goed na voordat u met DPD VERZEND: Pakketjes worden gewoon zonder medeweten van de verzender VERNIETIGD. Zie voor uitgebreid verhaal op Facebook onder DPD Nederland .
Schandalig bedrijf! Zeggen standaard dat ze het gebouw niet in kunnen, tja even aanbellen hè? Vervolgens kun je fluiten naar je pakketje, ligt niet op afhaalpunt, is gewoon zoek, tot 3x toe! TRIEST!
Gestoord rijgedrag en pakketjes die meteen retour gaan als je niet thuis bent.
Nog nooit zo'n slecht postorderbedrijf meegemaakt. Pakket tot 4x terug gestuurd naar depot in oirschot omdat ze het adres niet konden vinden. Ongelooflijk! Uiteindelijk terug gestuurd naar bedrijf waar product besteld was. Die hebben het nogmaals verstuurd maar met post.nl Doe konden het adres wel vinden.
Wat een leugenaars. LEUGEN 1, ik zou niet thuis geweest zijn toen de pakketbezorger aanbelde, en vervolgens zou het pakket zgn bezorgd zijn bij een winkel. LEUGEN 2, bij navraag bij de winkel bleek dat de winkel de dag dat het bezorgd zou zijn niet eens open was. Toen maar weer gebeld met DPD en volgde LEUGEN 3, het pakket was zelfs al aangeboden bij mij voor het aangekocht was, dat blijkt dus ook te kunnen!^ Als je een klacht hierover wil indienen wordt er niet naar je geluisterd en drukken ze het gesprek weg, wel zo makkelijk voor ze. Het wordt tijd dat DPD zijn verantwoordelijkheid neemt, het is meer dan schandalig! Ik stel voor dat iedereen die een bestelling plaatst eerst informeert door wie het bezorgd gaat worden. Is het DPD bestel het dan ergens anders om deze ellende te voorkomen.
Ik had eerst een negatieve melding gemaakt. ,maar die wil ik veranderen ze hadden het pakket wel bezorgd. Misschien een idee om een briefje achter te laten waar het ligt dan hoeven we niet zo lang te zoeken.
Na vele vele negatieve ervaringen met dit 'bedrijf' die overeenkomen met de klachten die hier vaak genoemd worden zijn wij definitief gestopt met dpd. Wanneer een webshop via deze ballentent 'bezorgd' dan bestellen we voortaan ergens anders. Zonder uitzondering. Ook al is de prijs daar hoger.
Waardeloos bedrijf. Helaas kun je als otvangende partij niet aangeven dat je niet met dit bedrijf zaken wilt doen. - DPD geeft niet aan dat men langs is geweest - DPD geeft niet aan dat het pakket op een andere locatie bezorgd is - DPD bezorgers dumpen paketten gelijk bij een ophaalpunt (ver bij mij vandaan) zoder langs te zijn geweest. - Als je dan via bijvoorbeeld Bol.com wilt achterhalen waar je pakket is moet je je registreren en is het totaal onduidelijk welke informatie je moet geven om te achterhalen waar het pakket is dat je hebt besteld. Tip: Maak nooit gebruik van DPD!
Belachelijke bezorgers! Brengen niks naar boven, ondanks mijn vrouw aangaf 8.5 maanden zwanger te zijn. Rijd zo weg met het pakketje, heb er zelfs een video van. Zo onmenselijk dit, mijn vrouw bestelde online om niet steeds die trappen op te moeten. Vorige keer was het pakket wat zwaarder, en toen wilde ze het ook niet naar boven brengen, en dan krijg je een email dat je niet thuis was terwijl wij wel thuis waren. En dan krijg je nog een mail, pick up point daar kan je het ophalen. (Daar heb ook een video van, dat ik de chauffeur aanspreek terwijl mijn pakketje nog gewoon in zijn bus lag) Dat weet ik zeker want rond 18:00 kon ik het ophalen, en in die winkel liet ik de video zien, en zij gaven aan dat het idd door dezelfde chauffeur is afgeleverd. DPD doet hier helemaal niks aan beide chauffeurs rijden hier nog steeds, ondanks wat er allemaal gebeurd is. Draait blijkbaar alleen om geld.
Pakket is afgeleverd op mijn adres, zelfs getekend voor ontvangst. Er was de heledag niemand thuis dus heel knap. Bij wie het wel is afgeleverd weet dpd niet dus of ik dan maar contact op wil nemen met de afzender. Na dit gedaan te hebben te horen gekregen bij welk nummer het volgens DPD is afgeleverd, maar niets, pakket is gewoon weg. Belachelijk en slechte service.
Vele slechte ervaringen met DPD: koeriers die met je pakje gooien (terwijl je erop staat te kijken), onbereikbare klantendienst, en nu weer een online verzendlabel aangemaakt dat ik na betaling niet heb aangekregen. Nergens antwoord, en een duur telefoontje moeten doen dat bleef haperen op de taalopties na doorschakeling. Alweer veel tijd en geld kwijt. Geef me dan bpost maar, hun klantenservice is echt top.
Wat een waardeloos bedrijf! Alweer verbaast het me niets dat mijn pakket niet aankomt zoals het hoorde. Ik heb nog NOOIT gehad dat het in 1x goed ging met DPD. Doen de bezorgers dit expres? Een beetje de burgers pesten met het niet leveren? Wat de zogenoemde “track&trace” begreft ga ik niet eens op in. 100 keer niks! Wat een schandalig bedrijf zeg. Hoe moeilijk kan het zijn, gewoon een pakketje afleveren op de afgesproken datum? PS: ik woon niet eens in een flat o.i.d. Dit bedrijf is niets anders dan troep en tijdverspilling!
Voor de zoveelste keer komt DPD zijn afspraken niet na. Kreeg mail dat vandaag pakket bezorgd werd. Nadat ik zag dat er geen stop meer voor mijn adres was kwam er na een uur een bericht dat mijn pakket niet bezorgd kon worden. Ik was gewoon thuis! Verzender gebeld en die gaat onderzoek instellen. Nu maar weer afwachten of het pakket überhaupt bezorgd gaat worden. Waardeloos bedrijf cq bezorgers.
Wat een waardeloos bedrijf. De bezorgers zijn het visitekaartje van het bedrijf. Nou DPD even terug naar de drukker, want jullie kaartjes doen hun werk niet. Zij gooien met onze pakketjes, laten briefjes 'niet thuis' achter' terwijl we wel thuis zijn, kijken door de ramen heen en ze hebben nu al voor de 3e keer, het pakketjes voor de deur gegooid en onbeheerd achter gelaten, omdat we niet thuis waren. Wat een volk de bezorgers, ik snap heel goed de druk en dat er meters gemaakt moeten worden, maar dit slaat echt alles.