Waardeloos bedrijf Pakket niet bezorgd in de genoemde tijd Daarna het pakket niet afgeleverd bij een pickup point Gewoon retour gestuurd naar de afzender Klantenservice van lik mijn vestje Ik moest zelf maar achter het pakket aan Inmiddels heeft de afzender al zelf gereageerd En gaat geen zaken doen met dit bedrijf
Al meerdere malen problemen gehad over een levering, die doen waar ze zin in hebben. Gisteren een pakje bij mij aangeleverd maar ik was niet thuis, in de mail staat ontvangstbewijs ontvangen. Ik heb niemand gezien en niets getekend, dat is volgens mij fraude en daar ben ik niet van gediend.
Waardeloos slecht. Wordt je pakket bezorgd door dpd ga er dan maar vanuit dat je dagen zonder enige update kan wachten. Jammer datbwebshops nog gebruk maken van dpd.
Na mijn eerste ervaring was ik al huiverig dat DPD mijn pakket zou brengen en ik had gelijk. Maandag besteld, dinsdag al geen updates meer, ik trek aan de bel, krijg 4 verschillende antwoorden. 1: we hebben niet alle gegevens. 2: we zijn het pakket kwijt. 3: we hebben niet genoeg mensen. 4: het systeem werkt niet. Ik zou het uiterlijk donderdag krijgen, gisteren ( vrijdag) een dag te laat al, is er eindelijk een update… hij staat klaar voor transport naar het volgende depot ( vanuit daar moet die weer door naar een ander depot) het is nu zaterdag, al 2 dagen te laat, update is nog steeds dat die klaar staat voor transport naar het depot maar nog niet is meegenomen. Dit gaat over een pakket wat er echt vandaag op zijn laatst had moeten zijn, dit gaat ook om een duur pakket van honderden euro’s. DPD is het meest waardeloze en slechtste bedrijf aller tijden, ik zou ze een - 10 geven maar dat kan niet. Ontwijk deze bezorgdiensten met alles wat je koopt.
Ben al dagen in de weer om een steekwagen bij huis te krijgen, iedere keer word ik met smoesjes geconfronteerd. Vreselijke klantenservice ook. Hele dag thuis en dan hoor je dat dit niet zo is, tot twee keer toe. Dan weer was het adres niet bekend, dit is echt niet te geloven. e.e.a. besteld bij BOL.com, zij werken goed mee maar hebben ook met deze organisatie te maken, boeven zijn het.
Bestel je dierenvoer op dinsdag, denk je dit donderdag binnen te krijgen. Krijg je opeens een melding dat je niet thuis bent, maar he ik zit al de hele dag thuis? ik heb de dpd hierover gebeld en ze zouden hier een melding van maken. Volgende dag doet de dpd een nieuwe poging mijn dierenvoer te leveren en weer zit ik de hele dag thuis in goede hoop, nog altijd niks. Weer een bericht we hebben je gemist. Vervolgens gaat er een weekend overheen, ik ben niet de persoon die direct een bedrijf afbrand. Iedereen een eerlijke kans om iets recht te zetten. Maar vervolgens hoor ik dus helemaal niks meer van dpd en staat mijn dierenvoer stil op het depot in vijfhuizen. Vervolgens kan ik niks meer doen en alleen het bedrijf bellen die het verzonden heeft, zij kunnen hier toch ook niks aan doen? zij moeten nu een backorder maken voor een fout die de dpd maakt. Niet geheel onbelangrijk is ook nog dat wij een bring me box bij de ingang van het pand hebben staan waar de bezorger een pakket in kan achter laten voor iemand die niet thuis is, dus waar gaat het dan mis? Dit is niet de enige keer dat ik geen goede ervaring heb met de dpd, er gebeuren vaker van dit soort dingen en ik ben nu onderhand helemaal klaar met deze bezorgdienst. Ik bestel nooit meer ergens waar ze samenwerken met dpd
Dpd bezorging waardeloos! Voor de zoveelste keer dat ik thuis ben en dat ik per mail bericht krijg dat ze het pakket niet hebben kunnen afleveren en dat ik het bij een pickup bedrijf kan ophalen. Luien bezorgers die waarschijnlijk in tijdnood zitten en zo tijd proberen in te halen. Bedrijven moeten geen zaken met hun doen en te bedenken dat je ook nog extra betaald voor de bezorging.
Er zou een oakketje bezorgt worden tussen 14.09 en 15.09 ik was thuis maar geen dpd gehoord of gezien. Later vind k een briefje met n de bus dat ik niet thuis was.ze zijn te lui om 4hoog naar boven te lopen. En dat was niet de eerste keer altijd bij bezorgers van dpd. Ik vind t een rot bedrijf
Laptop laten verzenden via marktplaats gekocht Is verstuurd en afgeleverd op ons adres niet dus Ook als we voer bestellen of je krijgt het stuk of helemaal noet waardeloos bedrijf
Pakket uit Frankrijk is tweemaal zogenaamd afgeleverd, maar was hele dagen thuis, geen minuut uitgezonderd. Eerste keer kon men het 'adres niet bereiken', tweede keer werd 'het pakket niet aangenomen' hoewel ik toestemming heb gegeven het rond het huis af te leveren. Klantenservice levert geen service maar leest voor wat ik ook al kon lezen, kan niks doen en breekt telefoon midden in mijn zin af. Onbeschoft, incompetent en leugenachtig. Misschien eerst oefenen met pizza's bezorgen en als dat lukt, met de grote mensen meedoen? Zum kotzen.
Vreselijke klantenservice. Mails worden niet of nauwelijks beantwoord, werknemers zijn onbeschoft en ongeinteresseerd. Verloren of beschadigde pakketjes zijn nooit de schuld van DPD. Complete tijdsverspilling.
Pas op met vesturen. Als je pakket aantoonbaar kwijtraakt wordt er niet voor een oplossing gezorgd. Ze ontkennen glashard dat ze mail van je ontvangen hebben terwijl jij die mail voor je neus hebt. Uiterst onbeschofte service medewerkers! Bieden geen oplossing, Niet bereikbaar, geen tel nummer van klachten afdeling, alleen voornaam in email. Ga niet met ze in zee!
Ik gebruik altijd een door mij gekozen DPD afhaalpunt en nooit geen problemen gehad met de zending. Voordeel is je hoeft niet thuis te zijn en de meeste afhaalpunten in mijn omgeving zijn ook in de avond open.
Los dat de bezorgers diverse keren gewoon het pakketje (zonder notificatie door de brievenbus) ergens verstopt achterlaten. En je dus geluk moet hebben dat je het zelf ziet of niemand hem meegenomen heeft. Hebben ze het dit keer gedaan op een verkeerd address omdat de bezorger niet leest wat het address is . NOORD is niet ZUID . Weet dat het druk is maar als je niet kan lezen moet je een andere job zoeken.
Mijn pakket is niet bij mij afgeleverd maar op een heel ander adres met hetzelfde huisnummer. Gelukkig heeft de mevrouw die het in ontvangst heeft genomen, mij gebeld en heb mijn pakket aldaar afgehaald (ruim 3 km. bij mij vandaag) Ik vind de manier van bezorging zeer slecht.
Pakket zonder iets te horen niet bezorgd. Vervolgens na 2x bellen dat we verhuisd waren alsnog op het verkeerde adres geleverd. Tot slot bleek het pakket ook nog kapot te zijn bij ophalen. Zeker geen aanrader
Pakketje besteld, volgens DPD bij mij thuis afgeleverd maar dat was niet zo. Vervolgens zegt DPD het staat bij een Pakketdepot u kunt het morgen halen in Nijmegen. Aangekomen bij het betreffende punt weet de Depothouder mij te vertellen dat hij al maanden geen pakketten meer aan neemt. toch staat mijn status op bezorgd. Na wat onderzoek blijkt dat mijn pakket nu retour leverancier is na " Diverse afleverpogingen". Hoe fokking onbeschoft is dit? Je flikkert een pakje na sluitingstijd bij een depothouder, die geen depothouder meer is, op de stoep, klikt bezorgt aan en gaat naar huis. Verantwoordelijkheid nemen doen we niet, we staan u telefonisch niet te woord, we geven u de schuld en vervolgens lazert u maar dood. Hoe kan het toch dat goed bekend staande bedrijven met dit soort oplichters blijven werken?
Pakket heeft status delivered to third party with notification. Ik was thuis op het delivery tijdstip, maar ik heb niemand gezien, ook geen notification ontvangen en bij buren is ook niets afgeleverd. Pakket spoorloos verdwenen.
Vanochtend thuis gewacht ivm het ontvangst van een pakket. Niets ontvangen wel een mailbericht dat het afgeleverd is bij de buren. Vervolgens een adres weergeven dat in een hele andere plaats ligt. DPD verzocht me contact op te nemen met de leverancier omdat ze het nummer ook niet kunnen vinden. al met al echt een waardeloos bedrijf.
Een bestelling geplaatst die zaken doen met DPD en de volgende dag ontvangen? Vergeet het maar. Oproep aan webshops. Doe geen zaken met DPD. Het is teleurstellend voor je klanten en ook niet in het voordeel van jullie naam. Dus DPD, weg ermee
0/5 sterren verdient dpd! vorige week: een klein pakje dat geleverd werd met dpd ik heb het in de tuin gevonden zonder aan te bellen SCHANDALIG! gisteren: Parasol besteld via bol.com en het moest geleverd worden met dpd, een hele dag thuisblijven en niets ontvangen. S'avonds uiteindelijk na lang wachten de klantendienst van dpd gehoord en een track en trace code van dpd gekregen via bol.com. pakketje wordt de volgende dag geleverd krijg ik te horen. aangezien ik niet thuis was heb ik gevraagd het bij mijn ouders te leveren. ook niets ontvangen nu kijk ik via de track and trace code en zie ik dat ze het naar een parcel afhaalpunt hebben gebracht. een bende incopetente medewerkers bij elkaar!
Vandaag zou mijn pakket bezorgd worden. Was thuis gedurende dat tijdvak. Zie tot mijn verbazing dat de levering niet heeft plaatsgevonden ivm "pand gesloten"?! Gaat om een appartement! Bezorger heeft niet eens de moeite genomen om aan te bellen! Heb de klantenservice gebeld, ik zou vandaag einde van de middag bericht krijgen over nalevering. Niets meer gehoord! Ik bestel niets meer als DPD bezorgdienst is!
Pakket zou via DPD worden bezorgd. Zelf aangegeven bij DPD op welke dag dit bezorgd moest worden. Pakket stond al 5 dagen op het depot en nog steeds komt het te laat aan. Enorm slechte service.
3 pakketten laten bezorgen 14 d geleden. 3 x bericht dat ik niet thuis was terwijl ik zat te wachten. Er is gewoon niemand langs geweest. Dan 3 x bericht dat mijn adres fout was. Dan stel ik online vast dat ik blijkbaar met vakantie ben? Klantendienst niet bereikbaar. ze reageren ook niet op emails! Omdat ik het adres (dat wel juist was) niet kon bevestigen 3 x via pick-up punt laten toekomen. 1ste keer, 2 dagen later OK. 2de keer, pakket zat een week vast in depot en daarna kon pick-up punt mijn gegevens niet vinden op pakket. stickers van Depot in St-Niklaas over mijn gegevens gekleefd. Stickers moeten verwijderen. 3de keer, pakket zat 10 d vast in depot, was er een totaal andere naam van een firma over mijn gegevens gekleefd. stickers moeten verwijderen om te vinden welk pakket het mijne was. Ik begrijp niet hoe zo'n bedrijf nog kan bestaan, wie wil daar nog mee samenwerken? Ik koop alleszins niet meer van winkels die via DPD leveren!
Slechtste pakjesbezorgers ooit! Geen bericht in brievenbus en geen mail gekregen. Paket teruggestuurd, NAAR CHINA!
2 pakketjes afgeleverd bij de buren waarvan 1 pakketje voor een ander adres. Chauffeur stond nog in de straat, aangehouden maar spreekt amper Nederlands. Zij kan alleen via scan apparaat laten zien dat het echt mijn adres moet zijn. Krijg niet uitgelegd dat het niet voor mij bestemd is en neemt het niet mee terug. Zo raken dus pakketten.kwijt.
Pakket is gewoon in de zeikende regen op de oprit gegooit. Alles doorweekt en onbruikbaar dpd schuift alles af. Neemt zelfs klachten zo serieus dat ik een antwoord krijg voor een pakket wat kwijt is terwijl dit niet het probleem is. Het ergste is dat het al 6x gebeurd is. Wat een waardeloos bedrijf snap niet dat ze nog bestaan
Doen niet eens de moeite om het pakket aan te bieden, ik was de ganse tijd thuis en er is niet aangebeld. Plots veranderde de status van mijn pakketten naar "in depot" DPD zelf is niet bereikbaar en reageert niet op klachten.
De hele dag was ik thuis en opeens ontvang een mailtje dat mijn pakket is bezorgd. Maar het pakket is niet bezorgd en Dpd weet niet waar mijn pakket is. Zeer stressvolle ervaring en dpd is een echte afrader. Vorige ervaring was dat dpd op een heel adres had geleverd. Geen aanrader en nog beter gezegd niet doen via dpd!
Ik had iets gekocht wordt geleverd met DPD pakketje omdat ik niet thuis ben om die tijdstip en ik heb inatuurlijk ngevuld op internet dat ze naar pickup parcelshops gaan brengen hebben ze probeert wordt daar bij pickup parcelshops mijn pakketje geweigerd en wordt het terug gestuurd .