Vandaag zou er een pakket worden bezorgt met DPD, Thuis gebleven, op de bel gelet, NIEMAND GEZIEN! Dan komt er een mail van DPD, Uw pakket is bezorgt bij de buren? Hoezo, wij zijn thuis! Toch naar de buren gestapt, ook zij hebben niemand gezien! Waar is mijn Pakket?
Zo ontzettend slecht. Iedere keer krijg ik een mail dat het de eerst volgende werkdag bezorgd wordt en dit is serieus nóóit het geval! Altijd, maar dan ook echt ALTIJD een paar dagen te laat met bezorgen. Stuur dan GEEN mail, als jullie je beloften NOOIT kunnen nakomen!
Vandaag zou mijn pakket afgeleverd worden thuis en omdat ik niet thuis aanwezig was heb ik gekozen voor het ophalen bij de ophaalpunt. Track and trace staat dat het geleverd is terwijl dat al niet klopt. 2e keer met de winkelier gebeld en de koerier is langs gekomen om pakketten af te leveren waarna het blijkt dat mijne niet afgegeven is en gewoon retour is gegaan. DPD gebeld 15 min in de wacht gestaan en werd vermeld dat het morgen afgeleverd zal worden bij de ophaalpunt. WAAROM? terwijl de koerier daar langs geweest was.
Mijn pakketten worden standaard afgeleverd bij droomparken op de hoge bergweg 16 ipv op mijn adres lage bergweg 41 in beekbergen. Staat goed op pakket en toch is hij zo debiel om het elders af te leveren. Droompark receptie tekent voor mijn pakketten en als ik ze daarop aanspreek zeggen ze dat ze geen tijd hebben om naar een juist afleveradres te kijken ? bel ik met de dpd. zegt men geen telefonisch contact te kunnen hebben met de chauffeur en aangezien ik geen contract heb met dpd maar de verzender kan men niets voor mij doen. ik word er hopeloos van en dit gaat maar door. wat een rotbedrijf die dpd . u krijgt van mij een dikke nul als het zou kunnen en zo’n chauffeur had ik al lang ontslagen
Elke maand stuurt een bedrijf ons een groot pakket en elke maand hetzelfde liedje van dpd, “ u was helaas niet thuis “ We waren wel thuis maar ze rijden gewoon voorbij . En de klantenservice van dpd is gewoon erg onbeschoft naar de klanten toe . Het is een kutbedrijf, en we gaan ook een andere leverancier zoeken die NIET bezorgd via dpd
Wat erg om te lezen, zoooooveel slechte review. Helaas heb je soms geen keus als klant dat via dpd geleverd wordt. Dit bedrijf zouden moeten verbannen. Alleen maar slechte ervaringen gehad. Klantenservice doet ook niet. Nemen geen verantwoordelijkheid!
Pakketje ligt volgens de DPD Track en Trace al een maand op het depot in Beverwijk. Wanneer je de klantenservice bel is er of een 'storing' of ze verschuilen zich achter het feit dat DPD alleen met de verzender een contract heeft en niet met mij (de ontvanger) hierdoor kunnen ze mij geen verdere informatie verschaffen. Al met al een service niveau van lik me reet. Uiteraard contact opgenomen met de afzender, die kan een onderzoek opvragen, wat natuurlijk wordt gedaan door een of andere pipo van DPD zelf die met elkaar alle pakketjes achterover drukken lijkt het wel. Moraal van het verhaal: wil je dat je pakketje spoorloos verdwijnt? Laat het bezorgen door DPD!
Als er een bedrijf moet stoppen met pakketdiensten is het DPD. Leugenachtig, slecht en vaak asociaal personeel zelden een pakket op tijd gehad. En veels te duur ook nog.
Pakket is volgens de status al 3 dagen onderweg om uit Veenendaal te komen. Van Maastricht naar Delfzijl doe je in minder dan 3 uur. Je betaalt om je pakketje later te kunnen krijgen. Tenminste als ik het nog krijg. Waarschijnlijk staat er maandag op dat ik niet thuis was als ik de ervaringen mag geloven. Gisteren klantenservice gebeld. Beloven veel, maar van daden. Mijn pakketjes via andere koeriersdiensten komen wel op tijd. Slechtste koeriersdienst ever!
3 dagen terug wat besteld bij webshop Eergister gister gekeken op tracktrace DPD pakket zou onderweg zijn. Vandaag status gekeken is het op een depot in de buurt. Maar ook vandaag zaterdag komen afleveren ho maar! Echt een slecht bedrijf!
DPD krijgt het altijd voor elkaar om je pakket niet of defect te leveren. Goedkoop is duurkoop is hier zeker van toepassing. Het systeem is altijd onduidelijk. De pakket status slaat helemaal nergens op. Als je hulp nodig hebt is er geen enkel contact (behalve een chatbot die alleen antwoorden geeft die je zelf ook kunt raden).
DPD vertelt de afzender dat mijn pakket 2X op mijn adres was aangeboden en dat ik niet thuis was.Ik was gewoon thuis en volgens dpd track & trace was het pakket nog op hun depot.Dat er iets mis kan gaan is mogelijk maar dat DPD vervolgens aan de klanten misleidende info geeft vind ik onbetrouwbaar.Was het maar mogelijk om bij online bestellingen niet voor DPD als transport company te kiezen.
Ik was thuis, kon het pakket volgen via live tracking. Pakketje zou ineens neergezet zijn, zonder dat ik daar toestemming voor heb gegeven. Alleen is hij niet bij mijn adres geweest. Telefonisch contact gehad. Het komt er op neer dat ze niets kunnen doen en dat de chauffeur verantwoordelijk is. Dus ik moet het maar melden bij de afzender zodat deze een procedure kan starten. Dat noem ik het afschuifsysteem. Ik ga de volgende keer heel goed opletten met welke dienst het pakketje opgestuurd gaat worden. Want voor mij geen DPD meer!
Kwakt onze pakketten gewoon bovenaan de dijk. Zonder te checken of wij het wel hebben gezien of iets dergelijks. Pakketten staan er voor iedereen voor het grijpen. Het is jammer dat je zelf niet kunt kiezen tussen bezorgers want, ook met andere ervaringen van dit bedrijf uit het verleden, zou ik nooit maar dan ook nooit voor dit bezorgbedrijf kiezen.
DPD ontzettend slecht. Iets besteld, wordt geleverd in de brievenbus. Althans, dat staat in het leveringsbericht. Gelukkig was ik thuis, toen er werd aangebeld. Ik naar de voordeur, zie ik de DPD wagen al vertrekken. Stomverbaasd! Ligt er een kaartje in de bus dat ze me hebben gemist, hoe kan dit? Ik was binnen 10 seconden bij de deur! Heeft de chauffeur zo'n haast gehad, dat hij dat kaartje misschien van te voren al heeft ingevuld, in de bus gegooid, aangebeld en meteen vertrokken? Ik snap hier echt helemaal niets van. Nu moet ik het pakketje zelf op gaan halen bij een ophaalpunt. Niet dat ik daar te beroerd voor ben, maar wat een verschrikkelijk slechte service is dit.
Oplichters. Stelen pakket bezorgen niet.
Op 8 april kreeg ik de melding dat er een pakket was bezorgd. Omdat het pakket op mijn werkadres werd geleverd verwachtte ik toen ik op 9 april ging werken het pakket aan te treffen maar dat was niet zo. Toen ik tijdens een boodschap doen de bezorger 2 kilometer verderop in het dorp zag en hem aansprak gaf hij aan het op .b afgeleverd te hebben i.p.v. op .a Ik zei dat het bij de buren was maar hij zei dat de buurman ? had gezegd dat het één bedrijf is. Ik zei dat ik blij was dat ik wist waar het was. Hij zei “het komt goed”. Toen ik thuis kwam had de bezorger het pakket , geheel tegen mijn verwachting in , al bij de buren opgehaald en bij ons afgeleverd.
Pakket afgeleverd op het verkeerde adres, maar volhouden dat het goed was afgeleverd. Via de leverancier uiteindelijk het afleveradres gevonden en het pakket zelf op moeten gaan halen.
Heel de dag thuis geweest om op pakket te wachten, geen bezorger gezien. Toch kreeg ik opeens een mail dat het pakket bij de buren bezorgd was aangezien ik niet thuis was volgens DPD. De buren van het betreffende adres hadden niks ontvangen, ik voor de zekerheid bij de andere buren proberen. (ik woon in een appartementen complex) Niemand had iets ontvangen terwijl volgens DPD het pakket mét handtekening afgeleverd was. Natuurlijk wordt dit opgelost door de webshop waar het vandaan komt, dus ik krijg mijn bestelling wel, maar als ik DPD bel kunnen ze niks anders dan een bericht sturen naar het distributiecentrum waar de chauffeur vandaan komt en dan mag ik hopen op n reactie. Mij bekruipt het gevoel dat dit pakket gewoon achterovergedrukt is, erg jammer. Tijd om jullie bezorgers minder werkdruk te laten ervaren en beter te gaan betalen DPD!
Ook hier zit ik al 2 dagen te wachten voor dat mijn pakket opgehaald word is keurig aangemeld door vloerkleed.nl en tot mijn verbazing rijden ze 2 dagen voorbij ons huis maar het vloerkleed word niet opgehaald nou ik ben er wel klaar mee ik haal straks als de winkels weer open zijn het uit de winkel waardeloos dus dpd
Onbeschofte klantenservice en zomaar niet thuisbericht, als ik navraag doe word er opgehangen in mijn oor.
Houtskool besteld bij houtskool.nl 14 cijferige track and tracé code gekregen. Alleen geen pakketje wat een ongelofelijke waardeloze pakketdienst. Wil je klantenservice bellen of hoe ze dat bij dpd noemen, blijven ze zich achter een storing verschuilen. Houtskool.Nl stop met dpd en neem een fatsoenlijke vervoerder bijvoorbeeld PostNL.
Pakketje besteld welke door dpd zou worden bezorgt. Netjes een mail gekregen tussen welke tijden de bezorger zou komen. Geregeld dat de gehele dag iemand in huis zou zijn om het pakketje aan te nemen. Zie ik vervolgens in de track en tracé dat het pakketje niet geleverd kon worden omdat het adres onjuist is. Dit is al de vierde of vijfde keer dat de bezorger een smoesje heeft en het pakketje niet kan bezorgen. De vorige keer was het dat er niemand thuis was, terwijl dit echt we het geval was, en zo nog een paar van deze smoesjes. Wederom met klantenservice gebeld nadat ik 17 minuten in de wacht heb gestaan gaf de mevrouw mij gelijk dat het adres wel klopte en dat zij een mail zou versturen en mijn pakketje waarschijnlijk morgen zou worden bezorgt. Haar aangegeven dat ik al een hele geschiedenis heb met dpd en dat ik wil dat dit opgelost gaat worden. Mevrouw iets wat geïrriteerd gaf aan dat dit niet mogelijk was en dat ik maar geduld moest hebben. Hierop een officiële klacht ingediend maar weet eigenlijk we zeker dat hier niets mee gebeurd. Slecht bedrijf, zouden eigenlijk geen pakketten meer mogen bezorgen.
Hallo, ik heb een bestelling gedaan via vidaxl en zou door dpd bezorgd worden op vrijdag 9 april 2021 , Tegenavond uur heb ik dpd klantservice gebeld en heb heel raar reactie gekregen dat postcode leters Ééntje klein en Ééntje groot letter was dat het niet konden bezorgen.! Wat is er hier aan fout.? Plus er staat mijn 06 nummer bij kon de bezorger niet eens een belletje doen.! Nu heb bestelling geannuleerd hoeft niet meer.
DPD pakketje kwijt zoek het maar lekker uit. Dit bedrijf zou een verbod opgelegd moeten krijgen om in deze branche verder te mogen gaan. Slechte service slechte bezorger(s) Hopelijk dat er een instantie is wat stappen kan ondernemen tegen DPD.
Op 7 april 2021 te Rotterdam werd mij een pakket aangeboden. Aangezien ik met krukken loop ben ik niet zo snel. Bezorger was erg attent en geduldig en heeft ook het pakket voor me in de gang gezet.
DPD blijft een waardeloze ballentent. Ik weet hoe het werkt, je bent als ontvanger geen klant, dus als er een pakket zoek is ben je aan de goden overgeleverd. Maar hoe krijg je het in hemelsnaam voor elkaar om iets niet af te leveren op je eigen DPD parcelshop en vervolgens het pakket kwijt te raken, zodat de afzender een onderzoek moet laten starten in opdracht van de ontvangende partij. De laatste woorden van de DPD medewerkster, voordat de verbinding verbroken werd, waren letterlijk: 'U bent niet onze klant'. Als je de keuze hebt uit een vervoerder, vermijd dan te allen tijde de DPD. Maar dat weet ik eigenlijk al heel lang.
Ik wil niet in herhalingen vallen maar alle negatieven ervaringen kan ik alleen maar beamen. Mijn conclusie is om niet meer internetbestellingen te doen bij bedrijven die alleen maar via DPD leveren! Uiteraard wel bij bedrijven die een alternatief bieden of totaal niet door DPD leveren.
Bij de telegraaf besteld die gebruikt DPD. Enail van DPD gehad: afgeleverd! Echter niks ontvangen. Na een uur DPD gebeld met klacht en kreeg daarna email dat ze de chauffeur niet te pakken kregen en dat ik maar een klacht bij “de Telegraaf” moet indienen. Bestel nooit meer iets die gebruik maakt van DPD! Tenzij je leveringsproblemen wilt.
Ik heb nog nooit zo’n slecht bedrijf meegemaakt (op VidaXL na misschien). Eerste keer dat ze langskwamen paste de dozen niet (ze waren precies het benodigde formaat en gewicht), vervolgens vier keer een nieuwe afspraak ingepland waarin ze nooit zijn komen opdagen. Gebeld, gemaild, word ongelofelijk onaardig behandeld. “We zijn in de straat geweest maar het is niet gelukt.” Wat is niet gelukt? Aanbellen? Ik kan overigens op de camera die wij hebben zien dat er niemand langs is geweest en beide huisgenootjes waren de hele dag thuis. Erg knap dus dat het dan niet is gelukt. Laatste keer dat ik belde zou meneer een nieuwe afspraak inplannen. Weer nooit komen opdagen, ik heb gebeld, waren ze niet op de hoogte van de afspraak. Meneer heeft deze nooit ingepland! Dus meneer die mij zo onaardig aansprak en tegen me loog: goed gedaan hoor! Petje af. Uiteindelijk heeft het bedrijf waar het pakketje vandaan kwam geregeld dat UPS zou komen. Eindelijk, na 2 maanden, is door UPS mijn pakket opgehaald. Ongelofelijk.