DPD reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 67.736 recente reviews uit 3 bronnen.

Ze zeggen dat ik niet thuis was. Wat een prutsers. Ze kunnen het niet vinden, zullen ze bedoelen. Klacht ingediend en ze streven er naar om binnen 24 uur te antwoorden. Doe maar joh. Ik streef er naar nooit meer iets te kopen bij een webwinkel die gebruik maakt van dpd.

Dpd zou het pakket eerst volgende werkdag leveren. Dit zou op een maandag zijn. Niets ontvangen, gebeld met medewerker. Hoefde me geen zorgen te maken omtrent de bezorging ivm drukte zou die later geleverd worden. Dinsdag ochtend niets binnen, niets gehoord weer gebeld, weer is mij beloofd dat dit dinsdag geleverd ging worden. Zo is dit iedere dag doorgegaan tot ik vrijdag een specifieke afleverafspraak gemaakt heb. Zou geleverd worden tussen 16;34 en 17:34. Om 17:30 toch nog met klantenservice gebeld om het te checken. Nee vanwege drukte kan de bezorger later komen. 18:15 kijk ik nog eens op track & trace en is alle leverinformatie weggehaald. Geen leverdatum, geen updates van levering alles is ongedaan gemaakt. Lijkt nu alsof er nooit een afspraak was. Wanneer ik het kan ontvangen geen idee.

Bericht ontvangen dat pakket geleverd is, met vermelding van tijd. Echter het pakket is niet door ons ontvangen, niet aan de deur of in de brievenbus. Hierover de servicelijn gebeld. Zij vertelde dat niet zij voor deze misser verantwoordelijk zijn. Ik moest hiervoor de afzender bellen met het verzoek een onderzoek te gelasten. Zijn zij bij DPD helemaal gek geworden. Zijn hebben toch het pakket bij de afzender in ontvangst genomen. Vanaf dat moment zijn zij toch verantwoordelijk voor het transport tot aan de aflevering? Klantenservice noemen ze dit! Mijn afzender in Duitsland wordt hier door mij over de onbetrouwbaarheid geïnformeerd. Nooit Meer DPD Inschakelen dus!

In korte tijd 2 bestellingen via DPD gekregen 1e keer zijn er pakketten verwisseld. Nu hebben ze mijn bestelling kwijt gemaakt. Medewerker klantenservice is vriendelijke maar kan me ook niet helpen. Voel me met kluitje in t riet gestuurd. Track and trace niet op orde. Waardeloze organisatie die ik in de toekomst probeer te mijden.

Pakket zou in de ochtend bezorgd worden. Sturen ze een melding dat ik niet thuis was. Komplete leugen! Vervolgens zou het pakket naar de winkel om de hoek worden gebracht, aan het einde van de dag was hij er nog niet. Ze hebben gewoon een dag vrij genomen en het pakket alsnog niet bezorgd.

Kort gezegd. In 5 jr tijd de 10e keer dat er iets bezorgd zou worden tussen een bepaalde tijd, maar dat ik niet aanwezig zou zijn geweest. Is permanent NIET waar. Het is om moedeloos van te worden. Je plant een bezorging zodat je thuis bent. Nu moet je op een andere dag weer alles omgooien omdat de bezorger gewoon te lui is om zijn werk te doen en standaard pakketten gewoon bij een afhaalpunt aflevert. Ook al mijn buren in de flat (ongeveer 90 huishoudens delen precies dezelfde mening.)

Als ze zeggen dat het op een bepaalde dag komt kan je er gerust een paar dagen bij optellen, en ik zal zeker niet je dag om de bestelling heen plannen want de kans dat het op de geplande dag word afgevelerd is vrijwel 0%.

Ik heb nu voor de 2e keer iets besteld wat via dpd zou worden bezorgd, en voor de 2e keer zit ik de hele dag thuis te wachten, om vervolgens via track en trace te zien dat ik 'niet thuis was' en het pakketje kan ophalen bij een pick-up point. Staat ook nergens een adres of iets dergelijks, dus ik heb geen idee waar mijn pakketje nu is. Super onprofessioneel en vanaf nu zal ik ook altijd kijken welke bezorgdienst er gebruikt wordt en als dit dpd is uitwijken naar een andere webshop.

Melden dat je niet thuis was, terwijl dat wel zo is. Bellen gewoon niet aan of zijn überhaupt niet bij je aan de deur geweest. Gooien pakket met dure electronica simpelweg over een poort van 2 meter hoog! Waardeloos bedrijf.

Dit is echt een drama! bestelling bij nike gedaan op 20 november 2020. Krijg ik een mail van dpd dat deze op 23 november wordt bezorgd. Krijg ik een mail jammer dat je niet thuis was? heel de dag gewacht thuis. Vervolgens een mail erachter dat het volgende dag wordt bezorgd, terwijl ik weer een mail krijg dat het bij de dichtsbijzende tabakshop is? ik bellen, blijkt dat deze niet daar is. Ik denk okee even afwachten. Niks meer gehoord? bel ik over 2 dagen dpd, wordt excuses aangeboden en zeggen ze dat het toch bij de tabakshop is. Ik ben een week lang geweest hiernaar toe en hij was daar niet! dit zonder enkele tegenbericht niks meer gehoorddd! nu ( 1 dec 06:05 uur) krijg ik een mail; herrinerring je bestelling ligt bij een ander tabakshop, haal je die niet voor 30 november op, dan wordt deze teruggestuurd? w t f? nu pas laten weten dat die daar is, en dan ook nog is bedreigen dat ie wordt teruggestuurd? en dan dit 1 dec laten weten dat ik m 30 nov moet ophalen? are u kidding me? nu gebeld met die andere tabakshop waar ik 25 minuten naar moet lopen. Gelukkig gaf deze meneer aan dat ie daar is en dat hij m niet terug zal sturen. Dit is echt een drama dpd! nooit meer!

Pakketje zou vrijdag geleverd worden krijg je een sms je dat het afgeleverd is bij de parcelshop hier , ga je daar heen blijkt het pakket helemaal niet daar te zijn Dus hun klantenservice gebeld nou meneer moet daar zijn is vanochtend afgeleverd als je inlogt bij hun en het pakket zoekt is het nog onderweg maar goed is druk het kan kijk ik savonds blijken de prutsers van DPD het pakket weer in best te liggen op hun sorteercentrum hebben ze een fout gemaakt wie dan ook bij bezorgen vroeger ook via DPD via duitsland besteld was al een drama steeds leveringsproblemen met hun en zo iets komt uit duitsland DPD deutse pakket dienst nou vraag me af waar de deutse grindlichkeit is gebleven zit niet bij DPD ik ga nu ook kijken als ik bestel voor iets kijken of DPD het levert als zij leveren bestel ik niks meer bij zon site alleen nog maar post.nl kunnen ze nog eens een voorbeeld aan nemen maar zegt al genoeg als je met DPD zaken doet dan stel je ook geen prijs op kwaliteit

Al verschillende keren pakketjes besteld die via DPD werden geleverd. Elke keer hetzelfde liedje. Heel vage bezorginformatie op hun website, niet up-to-date, geen mails met updates. Je weet nooit waar je pakketje is en wanneer die uiteindelijk aankomt. Als ze dan toch een bezorgmoment aanduiden, wordt het 9 van de 10 keer niet geleverd, terwijl je wel thuis bent, en moet je het ophalen bij een ophaalpunt. Ik hoop dat ze bij het management van DPD eens tijd nemen om gebruikservaringen te lezen zodat ze beseffen dat ze iets aan hun business model moeten doen.

Chauffeurs van DPD doen geen afleverpogingen en laten geen briefjes achter. Krijg je wel doodleuk een "Jammer dat je er niet was" e-mail. Dat is, als het een bestelling is die je zelf hebt gedaan, anders weet je helemaal niet dat er een pakje jouw kant op kwam. Deze week had ik 2 pakjes: 1 werd halverwege het aangegeven bezorguur al afgegeven bij de Parcelshop, zonder bezorgpoging. De dag daarna een ander pakje: wederom geen bezorging en er stond weer dat ie bij de Parcelshop was afgegeven: maar was er nu niet. Dag daarna wederom niet aanwezig in de Parcelshop: wordt mogelijk na sluitingstijd afgegeven. Dus morgen weer proberen. Omdat een chauffeur geen bezorgpoging wou doen.

Kan helaas niet minder dan één geven. Pakket zou dinsdag bezorgd worden. Geen courrier aan de deur, ook geen briefje in de bus. Pakketje lag op het tijdstip dat het bezorgd had moeten worden alweer op het depot, en dat is een half uur rijden! Gebeld met medewerker Baris van klantenservice die mij verteld dat het woensdag geleverd wordt. U snapt het al, woensdag zit het niet in de uitlevering. Weer gebeld, dit keer met Anais die mij verteld dat ze de leverdatum op donderdag zet. Vandaag zit het pakket nog steeds niet in de levering en medewerker Alain weet mij nu te vertellen dat het pakket morgen komt. Mooi zooitje bij DPD, is ook niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. Problemen oplossen staat niet in de vocabulaire bij DPD.

Al vaker problemen gehad met DPD maar dit was toch wel het toppunt. De bezorger heeft het pakket, wat best groot & zwaar was (maar ik heb zwaardere pakketten gehad), gewoon in de lift gedeponeerd en daar laten staan. Hij belde vervolgens (beneden) aan, en zei "pakket voor deur". Nou niet mijn deur, niet de benedendeur, dus ik had geen idee waar het was. Even later kwam een buurvrouw vertellen dat het in de lift stond en dat een rolstoelgebruiker de lift niet in kon. Zij heeft het toen eruit geduwd en hebben wij het opgehaald. Maar ongelooflijk absurd dat je zoiets doet. Wij gaan altijd met de trap dus dat pakket nooit gezien. Slaat gewoon echt helemaal nergens op en ook nog andere mensen tot overlast geweest. Daarnaast was de doos volledig opengescheurd (was niks uitgehaald gelukkig) en 1 van de dingen in de doos was ook beschadigd. Ik ga nooit meer ergens bestellen die DPD gebruikt. DPD: Get your shit together.

Al een paar keer slechte ervaring mee gehad. Eén keer hadden ze met een systeemfout te maken waardoor ze het pakketje kwijt waren. was een cadeau voor onze trouwdag. Werd na 6 dagen eindelijk bezorgt. Een ander pakket is door een laadfout in België terechtgekomen en nu maar afwachten wanneer het komt.

Krijg melding dat ik niet thuis was, zodat het pakket niet bezorgd kon worden. Ik was gewoon thuis en Dpd is gewoon niet langs geweest. Dat is natuurlijk slecht. Maak dan geen afspraak. Er zou ook een briefje in de brievenbus zijn gedaan. Niet dus. Ze zijn gewoon niet langsgekomen. Zojuist nieuwe afspraak gemaakt. Ben benieuwd.

Omdat mijn ervaring niet van een eerste keer is en geen verbetering mogelijk lijkt, besluit ik nu toch maar eens een negatieve ervaring met DPD online te plaatsen. Verificatie / te volgen pakket via mail. Pakket wordt geleverd tussen 17.00 - 17.30 uur. We zijn gewoon aanwezig en houden, door eerdere ervaringen, de deur maar nauwlettend in de gaten of DPD voorrijdt. Plots om 17.30 veranderd de status van het pakket: niet kunnen afleveren, niet thuis, pakket terug naar depot. Dat tijdstip sluit ook de klantenservice van DPD dus bellen is onmogelijk. Dan is er ook nog de melding dat er een briefje is achtergelaten waar het pakket is. Niets te vinden in de brievenbus. De chauffeur is niet geweest en maakt er dus maar een verhaal van ten gunste van zichzelf. Ik heb alle begrip voor de pakketbezorger die de benen uit zijn reet loopt voor een schamele vergoeding per pakket. Ik kan me dan ook prima voorstellen dat je na een lange dag denkt; dat pakketje doe ik morgen liever. Geen enkel probleem maar zeg dat dan gewoon.

Nog nooit is er ooit een pakket van dpd geleverd op de goede manier . Dus bij mij thuis. Ik moet het altijd ophalen bij een parcelshop. Terwijl ik gewoon thuis ben en Soms niet eens in de buurt, zodat ik soms met een groot pakket naar huis moet lopen sjouwen. Ik weet niet wat die bezorgers doen daar. Maar iniedergeval niet bezorgen. Je kan het beter een ophaal zelf service noemen. Echt ongelofelijk en mijn zus die in dezelfde wijk woont heeft ook altijd het zelfde probleem met dpd. Verschrikkelijk bedrijf

Extra thuis gebleven om het pakket in ontvangst te kunnen nemen. Krijg je een sms dat het pakket op het DPD locatie gehaald kan worden. Het bezorgen is niet gelukt omdat er niemand thuis is. Je verlies het vertrouwen in de mensheid met zulk soort bedrijven.

Tot twee maal toe werd er niet aangebeld en werd de bestelling niet bij mij afgegeven mar op gemakkelijker adres wel briefje in brievenbus. Heb voorgenomen niets meer te bestellen bij bedrijven die zaken doen met dpd

Dpd is de slechtste bedrijf dat ooit heeft bestaan. Ik denk dat de medewerkers die daar werken geen geld / salaris krijgen maar Macdonald’s tegoed bonen krijgen. Daarom doen ze hun werk niet. Toch veel bedrijven verzenden hun artikelen via dat gehandicapten bedrijf.

Ik krijg altijd de zelfde onbeschofte bezorger aan de deur. hij denkt dat je achter de deur staat om open te doen. het pakket wordt voor mijn voeten neer gegooid met de woorden uw pakket en hop weg is meneer. soms belt hij aan ben ik niet snel genoeg vindt ik een briefje in de bus. echter onleesbaar dus laat ik het pakket terug sturen om het hele verhaal een kleine week later weer te beleven. nee dpd is het voor mij niet dat is wel duidelijk.

Kreeg bericht dat pakket (65 euro) bezorgd zou zijn. Wij waren gewoon thuis, geen DPD gezien. Al eerder problemen toen konden ze mijn het adres niet vinden, bestaat al ruim 36 jaar. Kan dus niet meer bestellen bij mijn favoriete webshop omdat ze gebruik maken van DPD. In verleden met DHL en PostNL ging het altijd goed. Echt waardeloze service.

Pakket werd niet geleverd maar ik was thuis

29 mei 2020 werd mijn pakket niet bezorgd. Reden: Onjuiste adresgegevens ontvanger. De gegevens waren echter correct. Pakket werd teruggestuurd naar verzender. Heb opnieuw moeten bestellen. 28 oktober 2020 werd mijn pakket ook weer niet bezorgd. Reden: Onjuiste adresgegevens ontvanger. De adresgegevens zijn nog steeds correct. Mail gestuurd. Kreeg als antwoord dat pakket gecontroleerd wordt op beschadiging en dat ik contact moet opnemen met leverancier om eventueel opnieuw te bestellen Post nl , GLS ,DHL hebben nooit een probleem met leveren op mijn adres.

Zaterdag zou het pakket bezorgd worden. Ik dacht. Ok maandag is ook goed. Nee! het zou zaterdag komen. Kom ik extra vroeg uit bed. geen idee wanneer het komt. Track and trace zegt. : "het is onderweg" Live zegt. "We staan voor uw deur". Niks of niemand dus. Volgens Live staat de bezorger al 4 uur voor mijn deur :D Weer heel de dag voor nop gewacht voor dit klote bedrijf. Had het gewoon maandag bezorgd dan.

Horror ervaring met zakelijke versturen via DPD. Pakketten die zeer traag worden geleverd, foutieve track en trace en een klantenservice waar je voor moet betalen. WAARDELOOS! 0/0

5 Pakketten afgeleverd gekregen die voor de buren bestemd zouden zijn. Bij ontvangst blijkt geen van de pakketten voor hun te zijn maar voor 5 andere adressen door heel Hendrik-Ido-Ambacht. Geprobeerd ze terug te geven aan de bezorger maar deze weigerde ze aan te nemen en zei dat het zo klopte. Snel weggereden en ons met deze pakketten laten zitten.

De DPD bezorger zegt op het kaartje dat ie hem naar een parcelshop zal brengen. Maar in plaats daarvan stuurt ie het gewoon terug naar de verstuurder. Wat is DPD toch verschrikkelijk kut.

Meer DPD reviews