DPD reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 67.736 recente reviews uit 3 bronnen.

Foutieve bezorging nadat het pakket meer dan een week onderweg was.

Vorige keer zonder toestemming een pakket met kapotte inhoud voor de deur gegooid, nu beweren ze dinsdag te bezorgen en krijg ik ineens een mail dat het vandaag komt. Wat een prutsers!

6 maal was DPD de vervoerder en 4 maal ging het helemaal mis 1x op een verkeerd adres en de andere keren was ik niet thuis terwijl ik de hele dag thuis was.werd mijn pakket de eerste maal zonder duidelijke aanwijzing na hun depot gebracht en daar kwam ik na veel rondbellen eindelijk achter. Met welke klantenservice je ook belt elke webshop zegt ook dat ze dergelijke dingen hebben gehoord. De 2x maal in plaats.plein .straat 500 meter van mijn huis, 3x lag mijn pakketje ter waarde van 60 euro in de openbare ruimte van het appartementencomplex waar ik woon 4x maal geen enkele e-mail van bezorging was toevallig thuis. 2x ging het voortreffelijk maar als er nu besteld wordt en DPD(DE Pleuris Dienst) is vervoerder met hun slechte bezorgservice gewoon storneren en vervolgens annuleren.

Eerste en laatste ervaring met dit bedrijf. Geen mail dat het pakket is bezorgd. Pakket blijkt retour te zijn gestuurd. Zeer slecht!

Heb via dpd bij Brekz hondenvoer en nog wat spulletjes besteld.Weinig informatie over waar t pakket blijft,geen email over levering ,extra geld voor telefoongesprekken met klantenservice,(die vaak pieptoon geeft omdat er niemand is),na ongeveer een week depot gebeld,en zelf afgehaald omdat ik t wachten beu was,voor mij nooit meer dpd

Ik kwam thuis en mijn pakket stond voor de deur, op de stoep, in hartje Rotterdam. Kennelijk heeft de bezorger zelf het pakket ondertekend. Echt schandalig.

Leggen pakketje van buren die niet thuis zijn, bij buurvrouw die niet thuis is, m.a.w. zoek het maar uit.

Diverse malen sneakers van de NIKE store niet of verkeerd geleverd. 1ste keer. Bestelling is bij de brievenbus gezet zonder aan te bellen. 2de keer. Lees ik via de mail dat ik niet thuis zou zijn (terwijl ik thuis zit te wachten) en zijn ze naar een pickup point gebracht 3de keer. Naar de verkeerde pickup point gebracht. Wat een vrezelijk kutbedrijf is dit.

Sorteerfout op het depot en dan?

Wordt elders bezorgd. Geen enkele informatie waar dat is gebeurd. Klant moet zelf eindeloos bellen om het uit te zoeken. Zeer slecht bereikbaar, zeer slechte service.

Zonet pakketje geleverd gekregen pakket was volledige vermassakreerd tot mijn verpakking dat in de doos zat en pakket was gelijk opengedaan terwijl het niet zo was

Gisteren zou een pakket met speciale diervoeding bezorgd worden, live tracking gevolgd en hiervoor thuis gebleven. Vervolgens heeft de bezorger niet de moeite genomen langs te komen/aan te bellen. Daarna een mailtje gekregen met "jammer dat u er niet was", uw pakket gaat morgen naar een pick-up point aan de andere kant van de stad. Gebeld met de klantenservice, zij kon helaas niets voor ons doen en wist ook niet hoe ze ons verder kon helpen, aardig meisje, vond het erg vervelend. De dag erna wachten op een bericht dat we het pakket konden afhalen, volgens een e-mail zou deze tussen 10 en 11 bezorgd worden bij het pick-up point. Om 13:00 nog steeds niets gehoord, weer de klantenservice gebeld met de vraag wanneer we het pakket konden ophalen. Vervolgens ontzettend schofterig behandeld door een zeer gefrustreerde klantenservicemedewerker die zijn baan overduidelijk helemaal niet leuk vindt. Erg agressief, onvriendelijk en niet bereid om te kijken wanneer we ons pakket zouden kunnen ophalen. Hij weigerde ook zijn naam te geven en gooide zonder pardon de hoorn erop. Ondertussen zijn we nog steeds geen streep verder en hebben we geen flauw idee wanneer we ons pakket kunnen ophalen.

Afgelopen vrijdag een mail dat ik mijn pakket zaterdag kon ophalen bij de afhaallocatie. Ook volgens tracktrace code was het pakket daar geleverd. Vandaag zou ik het ophalen maar blijkt het pakket gewoon niet geleverd. Telefonisch contact levert ook al niks op. De medewerker kan werkelijk niks vertellen. Niet wat de status is, waar het pakket is of wanneer het dan wel wordt geleverd. Je moet het doen met een: ‘Eh ja als t goed is wordt het morgen bezorgd, denk ik’. Gezien eerdere slechte ervaringen met dit bedrijf ga ik daar maar niet van uit! Waardeloos hoe dit bedrijf met haar klanten omgaat.

Ik heb nog niet 1 keer op een normale manier een pakket van DPD gehad. Dan weer te laat, dan weer verdwenen. Ik bel nu eerst met een leverancier om te vragen welke vervoerder zij gebruiken. Als het antwoord DPD is bestel ik ergens anders. Wat een klote bedrijf

DPD is een hele slechte pakket bezorgdienst. Vast wel goedkoop, maar wanneer ze iets bezorgen is totaal niet inzichtelijk. Nike maakt bijvoorbeeld gebruik van dit bedrijf. Pakket ligt er al dagen, en dagen krijg je dan de melding: " het is helaas niet gelukt het pakket te bezorgen. We houden u op de hoogte". Zeer, zeer klantonvriendelijk. TPG Post en DHL zijn de enige goede bezorgers, dit is een waardeloos bedrijf.

Waardeloze service. Bestelling zou met een paar dagen geleverd zijn, met 1,5 week tot aan mijn vakantie denk je toch zeker een pakket te mogen ontvangen. Bezorgadres is op mijn werk zodat ik niets misloop, verschillende dagen een mail ontvangen dat ik niet thuis zou zijn. Ze zijn nooit geweest. Mijn bestelling van 31-08 is 02-10 uiteindelijk afgegeven bij een ophaalpunt omdat ik wederom niet thuis zou zijn.

Al verschillende keren verkeerde informatie gehad over de status van het pakket zodat het weer terug ging naar de winkel. Dus op extra verzendkosten gejaagd. Nu ligt een grote hoeveelheid al het hele weekend een paar kilometer van mij vandaan op het depot. En gaan ze waarschijnlijk maandag leveren als ik niet thuis ben. Zodat ik een halve stad kan doorkruisen om het op te halen bij de parcelshop. Winkels stop ALSJEBLIEFT met deze Waardeloze Incompetente Rot bezorger en laat de tent gauw ten ondergaan!

Al meerdere malen meegemaakt dat de bestelling niet op de afgesproken dag werd bezorgd. Vreselijk balen. Bol.com stop hier mee en ga door met Post.nl

2 Pakketten laten bezorgen via DPD. De ontvanger van de pakketten had aangegeven via de website niet aanwezig te zijn op een bepaalde dag. Hier is door DPD geen gehoor aan gegeven. Toen de bezorger aan de deur stond en de ontvanger niet thuis was, zijn de pakketten - onbeheerd - voor de deur achtergelaten. Daarnaast worden de pakketten slecht behandeld. De inhoud was beschadigd wat duidt op het betere gooi en smijtwerk met pakketten.

Dit is de zesde keer dat zij een pakket bestemd voor mij als geleverd zeggen te hebben. Enige malen is het geleverd op de Hoofdweg oost en een paar keer ergens anders. Echter niet bij mij. Ik woon in een buurtschap met 3 straten; zo moeilijk kan het toch niet zijn?

Bestelling gedaan bij BOL.com (geen klachten over). Helaas is de bezorging via DPD gegaan. Netjes een afleveradres opgegeven, echter vond de bezorger het niet nodig om even aan te bellen en het pakket "gewoon" in de centrale hal te "DUMPEN". Dit is absoluut geen service. Ik ben hier ook absoluut niet van gediend. Meerdere collega's van mij annuleren bestellingen of bestellen per definitie niet als ze zien dat er geleverd zal gaan worden middels DPD. Service dient hoog in het vaandel te staan. Klant is koning. Service is ver te zoeken en de klant staat bij DPD nog lager dan onderaan de voedselketen!. Vorig jaar een pakket laten bezorgen door DPD Belgie, die nam nog niet eens de moeite om het pakket te bezorgen. We waren aanwezig, DPD zien rijden, maar geen levering. Pakket is teruggegaan naar het magazijn in Belgie, waar het een week later teruggestuurd is naar de leverancier in Duitsland. Deze heeft het gelukkig nogmaals opgestuurd, maar niet meer via DPD.

Wat een hopeloos bedrijf. Zeker niet als koerier bedrijf gebruiken.! Klantenservice is ook een drama, oelewappers.!

Heb al zoveel pakketten via dpd waardeloos ontvangen. asociaal figuur en te lui om drie stappen te lopen. Zet je pakket in de lift en of beneden in de hal. Snap niet waarom deze medewerker deze baan dan neemt. en niks anders gaat zoeken. Eén keer goed bezorgt en netjes met andere medewerker. Krijg altijd al rillingen als ik via een zaak zie staan bezorgd via dpd. Via andere bezorgers(diensten) nooit geen last.

De DPD bezorger is te lui om de pakketten aan huis te bezorgen maar brengt ze rechtstreeks naar een DPD punt in de buurt. Gelukkig gebruikt de BOL.COM partner niet meer DPD maar Post NL. Daar gaat het wel goed bij ons.

En ja hoor zoals altijd weer vertraging, pakket ziek (niet gescand) en ik maar weer overal achteraan bellen! pakket is nog steeds niet terecht.

Pakketten raken kwijt, gegevens raken kwijt, klantenservice is zeer klant onvriendelijk. Ongelooflijk dat men hiermee wegkomt.

Pakket retour ingeleverd, en is bevestigd maar niet aangekomen.! En dat noemt men een postorderbedrijf? Bandieten zijn het en als je belt dan brn je €0,50 per gesprek kwijt en de gebruikelijke kosten, 3x gebelt doorverbonden en de verbinding wordt weer verbroken. Makkelijke manier om geld te verdienen stelletje oplichters!

Vandaag zou pakket bezorgd zijn waar ik met smart op zit te wachten (was bij de groothandel niet voorradig) dus, was blij heel blij dat het vandaag kwam. Maar ligt nop op depot.ook niet gehoord dat het vandaag niet meer kwam. En het is weekend pff

Dit moet de slechtse pakketbezorger zijn! Het zou vandaag bezorgd worden, blijf je de hele dat thuis, krijg je aan het eind vd dag bericht dat ze zijn langs geweest? niet dus!? En daarna een bericht dat ik het op een depot ergens kan gaan afhalen! Wat een afzetters! :(

Volgens bezorger is het pakketje afgeleverd, wij waren niet thuis, bij de buren ligt ook niets en dpd kan mij niet verder helpen want het is geleverd volgens het systeem. Waardeloos de service die ze bieden alsmede de bezorgers.

Meer DPD reviews