DPD reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 67.736 recente reviews uit 3 bronnen.

Cello besteld in Duitsland, en nog een klein doosje met hars. Dus twee pakketten. Eerste levering compleet verdwenen. Verzender gebeld. Excuses, sturen gelijk nieuwe levering. Wat krijg ik? Een doosje hars en weer geen cello. Voelt echt geloofwaardig dat ik het bedrijf weer moet bellen dat hun instrument wéér weg is. Met andere bezorgers nooit problemen. Met DPD nooit probleemloos. Heel jammer

Golfballen besteld. DPD zou bezorgen. Twee maanden verder: geen golfballen, en met droge ogen verklaren dat ze tevergeefs aan de deur zijn geweest. We werken vanuit een kantoorpand waar de hele dag mensen aanwezig zijn. Daarnaast heeft iedereen hier vrij zicht op de parkeerplaats waar geen busje van DPD is gezien (en wat mij betreft ook nooit meer zal komen).

Vanmorgen zou er een pakketje bij mij bezorgd worden. Aangezien ik pas een knieoperatie heb ondergaan, ben ik aan huis gebonden en zowiezo dus thuis. Ik ontving dezelfde ochtend een e-mail met de mededeling, dat de bezorger is langs geweest en dat ik niet thuis was. Waar mijn pakketje is en hoe ik dit dan wel krijg, is vooralsnog een raadsel. Dit komt op mijn onbetrouwbaar over. Voordat ik iets online koop, de volgende keer kijk ik of DPD de bezorger is. Dan koop ik daar zeker mijn produkt niet. Ik wil het bezorgbedrijf kunnen vertrouwen. DPD doet niet wat het hoort te doen. Namelijk afspraken nakomen en de produkten volgens de gemaakte afspraak bezorgen.

Voor de zoveelste keer weer problemen met DPD. Diverse e-mails gekregen over een pakket die ik kon ophalen. Diverse malen bij afhaalpunt geweest maar geen pakket. Na navraag met klantenservice bijna naar mij geschreeuwd dat ik bij de verzender moest navragen. Er was zogenaamd door mij getekend ervoor. Bijzonder onvriendelijk te woord gestaan door een Martin. Dit is al de zoveelste keer weer problemen met DPD. Ga van tevoren uitzoeken welke verzender bedrijven gebruiken alvorens te bestellen. WAARDELOOS!

Je pakket bezorgen we bij een Pickup parcelshop. Je ontvangt een bericht als je het pakket kunt ophalen. Het pakket bewaren we 7 dagen in de Pickup parcelshop.was dew 12 -08-2020 . heb ik de mail ontvangen . ben net bij de winkel geweest , zeiden dat er niet is . bel de dbd pakkendiest en ze zijden dat hij dat niet aangenomen zo hebben .wat is dat voor DPD Pickup - Telecom Today Kerkrad HOOFDSTRAAT 42 6461CR Kerkrade

Eerste bezorg poging: dpd beweert dat het bezorg adres niet bestaat. ONZIN! Tweede bezorg poging: dpd beweert dat ze hebben aangebeld, dat er niemand thuis was en dat ze bericht hebben achtergelaten. ONZIN, ONZIN en ONZIN! Derde bezorg poging: gelukt.

Iets online besteld, bedrijf gebruikt DPD en stuurt ons een email met track&trace nummer. omdat ik gewend ben bij andere bezorgers emails te krijgen dat pakket onderweg is, verwacht ik het pakketje nog niet. aan het eind van de dag maar eens ff gekeken of het de volgende dag zou worden bezorgd, bleek dat er al bezorgpoging was gedaan. volgens de DPD bezorger zouden we niet thuis zijn geweest. Wat een bullshit, ik was de hele middag (bezorgmoment volgens DPD) thuis, en heb vanuit mijn werkplek (corona) vrij uitzicht op de straat. bezorger is niet langgewenst, en heeft ook geen briefje achtergelaten. nu kan ik het volgens did ophalen bij hun bezorgpunt in de buurt. is dit het verdienmodel van did? klanten/bedrijven laten betalen alsof het pakket thuis word afgeleverd, mar pakket direct doorsturen naar bezorgpunt?

Zitten met zijn drieën boven te wachten tot de airco bezorgd wordt .schets onze verbazing. We waren niet thuis er heeft niemand aangebeld. We weten zeker dat de bezorger zag dat het een flat was zonder lift. En dacht zeg wel dat ze niet thuis waren heb geen zin om het naar boven te sjouwen. Misschien in het vervolg eerst aanbellen zetten genoeg personen binnen om je te helpen. Dombo

Er zijn vanuit India 2 pakketten naar mij in NL verzonden met de verkeerde postcode. De eindletters van de postcode moet zijn EJ, maar zijn vanuit India met EG verzonden, waardoor het pakket op een verkeerd adres is aangeboden. Ik heb via tracking mijn pakketten getraceerd en zag iedere dag weer dat dit niet goed ging. Sind 5 dagen bel ik iedere dag om de postcode te wijzigen. Iedere dag verteld de mw mij dat het nu goed moet komen. En na 5 dagen en 5x bellen is de postcode nog steeds niet gewijzigd en zijn de pakketten retour naar India. Na 5x bellen geloof ik er niet meer in dat de klantenservice een postcode kan wijzigen en ik heb gevraagd naar een telefoonnummer van de verantwoordelijke die boven deze mw. staat. Dit telefoonnummer wordt niet gegeven. Online is er ook niets te vinden wie ik naast de callcenter mw kan bellen voor deze issue Ik zou graag willen weten wat wij als klant, kunnen doen om dit te verhelpen. Want vanuit DPD staat de klant niet voorop. De enige die ik kan bereiken zijn de callcentermw. en dit functioneert niet. Ik heb zojuist een mail gestuurd naar (e-mailadres verwijderd) (aangezien de tracking via deze gaat) en naar (e-mailadres verwijderd) . Het vertrouwen is al weg dat dit opgelost wordt. En een telefoonnummer van een verantwoordelijke mogen de callcenter mw. niet geven. Het is zeer frusterend dat ik alleen callcenter mw. kan bellen en niet een verantwoordelijke. Het lijkt mij dat DPD niet wil meewerken om een klant tevreden te stellen en zich alleen aan de algemene voorwaarden houd. De klant staat niet voorop.

DPD: WAARDELOOS: ROEKELOOS: Pakket kwijt/vernietigd! Ik kan bijna een bijbel schrijven… Pakket naar Spanje verzonden in een 20 kg. hardplastic box (geheel ingetaped). Alle producten in dekens verpakt. Pakket kon niet op adres afgeleverd worden (terwijl ze al 1x eerder daar geleverd hadden.) Nogmaals volgens DPD aangeboden, weer adres onbekend… Pakket zou nog op lager liggen in Granada… Zou later nogmaals opnieuw verstuurd worden; niet dus… Kon na aandringen wel zelf gaan ophalen… naar Granada gereden… Pakket kwijt?!? Bellen (niemand neemt op) en maar beginnen met mailen. Opeens toch mijn pakket “ergens” gevonden!, echter flink beschadigd!? en al terug naar NL gestuurd!? In NL beschadiging geconstateerd; leek wel of er een tank overheen gereden had… De spullen vertegenwoordigden een waarde van circa 800 Euro. Alle dure spullen waren eruit “geleend” en de goedkope zooi hadden ze in een doos gestopt (zie hun eigen foto’s.) Op verzoek medewerkster facturen etc. gemaild en er zou een onderzoek ingesteld worden. Nooit feedback gekregen. Altijd op eigen initiatief contact gezocht. Volgens hun voorwaarden krijg ik 20 kg x 1,22 x 0,83 cent vergoed. Echter bij ROEKELOOS handelen (zie foto’s van hunzelf) geldt dit niet (punt 5.6.) De “restspullen” zijn nu ook opeens kwijt of vernietigd (zonder mijn medeweten!) vermoeden ze… Ze weten het zelf niet meer… Dik 800 euro schade, en voor de rest zoekt u het maar uit… Bedankt DPD namens ons en de vele gedupeerden in de reviews. Maar wij gaan juridisch door. Dit is onaanvaardbaar, roekeloos, onprofessioneel, niet klantgericht etc. Mensen die ook ernstige problemen hebben ervaren kunnen mailen naar: (e-mailadres verwijderd) . Met deze inzendingen gaan we aan de slag: Kassa, Ombudsman, Max, Radar, Juridisch loket, advocaat etc. Samen kunnen we de krachten bundelen tegen deze wanorganisatie! Ps. Mijn case: Pakketnummer 05228924455396 - Facturen | case 00660450 | 5.6. De beperking van DPD’s aansprakelijkheid geldt niet als de schade voortvloeit uit opzet of bewuste roekeloosheid van DPD. Ik wacht er nu nog op na 5 maanden ellende, DPD bedankt! NEVER AGAIN!

Meerdere slechte ervaringen mee gehad. Woon in Zeist pakketjes worden steeds afgeleverd in Veenendaal.?! Tenminste dat staat er. Nooit aan de deur geweest. Kortom, kut bedrijf!

Bellen niet op aflever adres,heb ze voorbij zien rijden ook geen briefje in de bus contact is niet mogelijk mail worden niet of nauwelijks beantwoord voor telefoon 20 tot 30 minuten kost nog geld ook [verdienmodel?]en schiet er niets mee op waardeloos bedrijf.

Twee pakketten, samen voor meer dan 600,- wordt gewoon in de voortuin gezet terwijl ik op vakantie was. Het heeft daar een week gelegen. 1 pakket achter bruine container en 1 pakket voor de deur. Ze zijn echt gek geworden bij DPD. Gelukkig woon ik in een betrouwbare buurt.

Wat een bagger bedrijf is dat dpd! Elke keer als ik een pakketje via hun zou moeten ontvangen ben ik zogenaamd niet thuis, terwijl er altijd iemand thuis is! Ik ga stoppen met bestellen bij leveranciers die zaken doen met dit bedrijf. Ik snap werkelijk niet dat er uberhaupt nog bedrijven zijn die met deze bagger zooi zaken doen!

Wacht ik de hele ochtend op een pakket dat tussen 12.30 en 13.30 geleverd zou worden. Zie ik om 13.20 uur een mailtje dat ze mij niet thuis getroffen hebben. Huh? Ik zit zo ongeveer naast de deurbel. Nu maar bidden dat ze het het pakket niet in het kanaal gegooid hebben. Wat een zootje bij DPD

Ik heb al 3x problemen gehad met DPD. Dit keer werd mijn pakket al na 3 dagen terug gestuurd. Vervolgens heb ik DPD gebeld om te vragen waar het pakket was. Er werd mij verteld dat de kosten voor het gehele gesprek 50ct zouden zijn. Uiteindelijk heb ik 12 minuten in de wacht gestaan en vervolgens konden ze niks betekenen en moest ik naar het pick up point gaan om daar nogmaals te vragen of het er lag. Na het gesprek bleek ik een rekening van ruim 20euro te hebben voor dit gesprek. Dit was al de derde keer dat ik gedoe had met DPD als pakket bezorger. Ze bieden geen enkele manier van service en liegen je ook nog voor.

Zeer onbetrouwbare bezorger . Goederen worden zomaar weer terug gestuurd naar verzender zonder dat ze ook maar op mij adres aangeboden zijn.

Al dagen is het niet mogelijk een ticket aan te maken. Er is al 3 dagen storing. Ik heb dat gemeld en je krijgt een bericht terug dat het opgelost is. Maar er is niets opgelost. DPD Sis kennelijk niet is staat om een fatsoenlijk functionerende IT in dienst te nemen wat een amateurs

De verbinding met DPD werd na 120 minuten precies in de wachtrij te hebben gestaan verbroken. Wat een oplichters. Kijk net als anderen in het vervolg of iets via DPD verzonden gaat worden. Is dat het geval dan kijk ik verder zodat ik dit soort tuig kan vermijden.

Op 16 juli 2020 plaatste ik een bestelling bij een Ledspot leverancier. Heel netjes kreeg ik van de leverancier dat mijn pakketje op 17 juli aan dpd was overhandigd en dat ik via dpd een melding krijg wanneer het pakketje zou worden afgeleverd. Ik kreeg een berichtje van dpd dat het op op 18 juli 2020 tussen 15:15 en 16:15 uur bezorgd werd en kon het volgen via track en trace. Het begon met er zijn nog 83 stops voor mij. Later keek nog 17 stops en even later 0 stops. Dat zou dan inderdaad ook binnen deze tijd zijn. Dus ik denk die is zo hier. Maar het duurde wel erg lang en zag tot mijn verbazing dat er stond afzender onbekend. Wat krijgen we nou er is niemand aan de deur geweest. De dag erna wederom gewacht stond er wij hebben het niet gehaald. Hierna weer gewacht en stond er weer afzender niet bekend. Ik de leverancier gebeld en dit hem verteld, deze zou zorgen dat het deze kant op kwam. Schijnbaar doet DPD wat ze zelf wil, want het lag klaar om retour te gaan naar de leverancier. Wederom contact gehad met de leverancier en deze heeft zelf ook gezien dat het pakketje terug hun kant op komt. Dus uiteindelijk heeft de leverancier niets te vertellen over de bestelling die via DPD verstuurd wordt. Ik kreeg nog van de leverancier een mailtje dat men een klacht had ingediend over zoals ze zeggen een adequate chauffeur. Hij kreeg een antwoordt van DPD terug met de mededeling:"dhr xx is op vakantie en daarom neem ik deze klacht aan en heb de desbetreffende chauffeur gesproken. En deze vertelde dat het adres wel bestond maar men kon de afzender niet. Sorry daar valt je mond toch van open,. Hoe dom kan je zijn om dit als administratief medewerker op mail te zetten. Schijnbaar moet je eerst gaan kennis maken met DPD, zodat ze weten wie je bent. Voor mij kan DPD de pleuris krijgen en DPD staat voor mij nu beter bekend als de Domste Pakket Dienst die er is. Ik kijk in ieder geval als ik iets bestel via internet of de leveranciers DPD als bezorger heeft. Dan is het meteen over en uit. Ik betaal liever iets meer dan voor zo'n snert koeriersdienst. De leveranciers moeten zich eens afvragen hoeveel omzet zij mislopen alleen al door deze domme koeriersdienst. Mijn raad is dan ook leverancier geef de klant de mogelijkheid om te kiezen. Wedden dat DPD weinig voorkeur zal hebben. Dat is mijn ervaring. Maastricht, 30 juli 2020

Leveranciers versturen pakketten via DPD en die worden niet afgeleverd en ook niet aangeboden voor aflevering. pakketten worden retour gestuurd met de vermelding dat wij ze niet aan willen nemen. al veel telefoontjes aan besteed wordt niks aan gedaan

Gisteren is mijn pakket bezorgd bij mijn buurvrouw die al een week op vakantie is? Hoe dan? Briefje in de brievenbus gedaan met het huisnummer erop waar mijn pakketje is afgeleverd, maar ik ben alle buren langs geweest niemand heeft het pakketje, het is een dure horloge , dpd gebeld , die zei dat ik contact moest opnemen met de verzenden pfff , nooit meer dpd voor mij! En nu maar uitzoeken waar mijn pakketje is!

Altijd problemen, laatste keer hadden ze het pakket gedumpt voor het hek terwijl ik geen afzettoestemming had gegeven, iedereen kon het meenemen! Veel (web)winkels werken met meerdere leverdiensten: ik vraag nu om géén DPD te gebruiken. Wilen ze niet dan bestel ik bij een andere , soms een beetje meer betalen maar voor een goede leverdienst heb ik dat er voor over!

Dit is al de derde keer dat een pakket volgens een Dpd medewerker geleverd is op mijn adres mét een kriebeltje van bezorger zelf. Er ligt ook geen afleverbewijs in de bus om aan te geven waar het pakket dan wel bezorgd is (misschien ook wel logisch als je de boel bedondert door een handtekening te vervalsen). Moest dus weer tig buren langs maar deze keer is het -relatief dure- pakket spoorloos. Er werd mij zowel door afzender als Dpd (drukke buurt Amsterdam) geadviseerd om buiten onder struiken te kijken of het daar achtergelaten was, een áángetekend pakket! En nu ben ik al weken bezig met mailen en discussies, gelukkig heb ik het pakje verzekerd laten versturen. Advies aan iedereen en bedrijven in het bijzonder om je goed te verzekeren als je pakjes via Dpd verstuurt.

Er zou een pakketje geleverd worden dpd ,in 2 x aan de deur geweest maar was niet thuis helaas is dat niet waar was wel thuis ,maar dpd is niet langs geweest ,want dat kan ik na gaan vanwege de video ring deurbel nu komt het mooie ze moesten wel van het pakketje af omdat ze geloof ik met een lege auto terug gaan ,en wat doe je dan? dan gooi je het gewoon in een container/afvalbak .tis dat een buurman eerst nog keek voor hij het voor aan de straat zetten ,4 dagen later had ik het in bezit .in en in triest nooit meer met dpd!

Volgens DPD Predict zou onze zakelijke bestelling tussen 11:36 en 12:36 uur aankomen. Er is geen DPD aan de deur geweest om 17:10 staat ineens op de tracking dat ze om 13:36 aan de deur waren, dit is niet waar. We hebben camera's ze staan er niet op. Om 20:20 nog een melding in de tracking dat het ze spijt dat ze niet konden bezorgen. Nu gaat de levering terug naar de leverancier en wij bestellen voortaan bij een leverancier die NIET met DPD laat bezorgen.

Via Bol.com een bestelling gedaan, vandaag bestellen morgen leveren, dus niet. Het is nu de 24e en vanaf 21.07 02.00 ligt het pakketje op het DPD depot in Veenendaal. Na lang bellen krijg ik de mededeling dat de levering "misschien" maandag de 27e plaats gaat vinden maar zij kunnen het niet garanderen. Belachelijk anno 2020. Echter dit is niet de eerste keer dat ik slechte ervaringen heb met DPD. Mijn advies aan leveranciers gebruik geen DPD ik bestel niet meer als het vis DPD wordt geleverd.

Pakket zou vandaag bezorgt worden tussen 14.38 en 15.38. Eerst nog 25 pakketten voordat de bezorger er zou zijn, dan 18, dan 10 en dan blijft er daar ruim na 15.38 uur heel lang op staan. Dan ineens pakket wordt bezorgd zonder tijdsindicatie, totdat ik een mail ontving met "jammer dat je er niet was". Ik was gewoon thuis en er is geen bezorger geweest. Ik neem aan dat de bezorger het te druk heeft gehad of welke reden ook, maar kennelijk voldoende om eenzijdig te beslissen dat ik de volgende dag mijn pakket maar ergens op moet gaan halen. Ik heb de deur continu in de gaten gehouden en rekening gehouden dat er iets bezorgd zou worden, aangezien ik het deze avond nodig had. Klantenservice ging in ieder geval niets meer betekenen om 16.45 uur. De hele middag rekening gehouden met mijn planning voor niets, voor een pakketje dat ik vanavond nodig had en morgen maar zelf op moet gaan halen, met de mededeling dat ik niet thuis zou zijn geweest. DPD krijg je zaken eens op orde.!

Wachtten al maanden op 4 maatwerk ringen uit Frankrijk. DPD Bezorger zette ze maar bij geen gehoor aan voordeur "liggen onder mat". Elke gek kon ze zo meenemen. het hele doosje. Had voor getkend moeten worden. Geklaagd en nooit meer iets van gehoord anders dan dat ze de bezorger erop aan zouden spreken

Afgelopen maandag zou dpd een pakket bij mij afleveren. Een kwartier voor de eerst mogelijke aflevering ben ik achter de computer gaan zitten om kijken waar de bezorger zich bevond. Ik zou de volgende stop zijn! Dus na ongeveer 8 minuten zou de bezorger aan moeten bellen. Tot mijn grote verbazing kwam er na enkele minuten een mail binnen dat ze het pakket niet konden leveren omdat ik niet thuis was. En dat terwijl ik dus thuis achter de computer zat! Dus meteen dpd gebeld, een hele tijd in de wacht gestaan waarna men mij probeerde af te poeieren met de boodschap dat men geen contact kon maken met de bezorger en dat ik het pakket maar bij de pacelshop moest op halen. Aangezien het een redelijk zwaar pakket was en en de schuld van het niet leveren bij de bezorger lag, had ik daar uiteraard geen trek in. Men was niet bereid om het pakket op nieuw aan te bieden. Ik heb daarna nog een schriftelijke klacht ingediend bij dpd ingediend, maar verwacht daar weinig van. Aangezien dit de zesde keer in een jaar tijd was dat dit mij met dpd overkwam ben ik wel klaar met dpd.

Meer DPD reviews