DPD reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 67.736 recente reviews uit 3 bronnen.

Aangegeven bezorgtijd tussen 12.54 en 13.54 uur. Ik ben de hele dag thuis geweest om mijn pakket te ontvangen. Ik heb contact opgenomen met hun klantservice, maar ze kon geen spoor van mijn pakket vinden. Om 18.37 u heb ik een e-mail van dpd ontvangen. Het zei dat ik mijn pakket gemist heb, omdat ik niet thuis was. Dat is helemaal niet waar! Mijn deurbel is niet kapot. Ik moest vandaag het echt ontvangen! Onbetrouwbare werkers en bedrijf. DPD was niet mijn keuze. Ik heb online iets belangrijks gekocht en die shop koos voor dpd. Ze moeten ook weten hoe DPD slecht doet.

Zelfs een 1 is nog te hoog voor deze slechte pakket bezorgers! Komen nooit aan de deur en sturen dan een e-mail jammer dat je niet thuis bent. Terwijl ik wel thuis ben. Vervolgens kan je het weer zelf afhalen. Zou NOOIT met dpd werken, wat een slecht bedrijf en je betaald ook nog is 50 cent als je een klacht wil indienen!

Pakket zou afgelopen maandag geleverd worden. Geen levering Status : aflever poging mislukt Onjuist.: gewoon niet aan de deur geweest Geven dat ook toe Tel : volgende dag dan toch leveren Status op dinsdag : terug naar distributeur van de verkoper Tel : waarom sturen jullie het terug? Antwoord weten we niet maar gebeurt wel Vraag : jullie geven toch een code mee retour afzender? Antwoord : ja maar wij weten niet waarom U moet bij de leverancier zijn Met u hebben wij niets te maken Vraag : de leverancier ( een Frans hardloop schoenen bedrijf) weet dat toch ook. Niet? Antwoord : wij beëindigen nu het gesprek

Aangegeven bezorgtijd tussen 15.13 en 16.13 uur. De hele middag thuis geweest. Ligt er toch een kaartje in de brievenbus dat we niet thuis waren. En de bel is niet kapot. Ook niet bij de buren geprobeerd. We wonen in een appartementengebouw en driehoog afleveren kost waarschijnlijk teveel tijd. Navraag gedaan bij pickup parcelshop. Daar viel het ook al op dat er veel onbezorgde pakketten werden afgeleverd. Men had zijn twijfels of er zoveel mensen niet thuis waren. Drie weken geleden hadden wij ook al dezelfde ervaring bij DPD met zogenaamd niet thuis. Is geen toeval maar een patroon.

Mijn pakket zou geleverd worden bij een DPD Parcelshop. Afgelopen vrijdag zou deze daar aankomen maar volgens de track & trace is dit niet gebeurd, omdat het adres niet klopt?! Het is jullie parcelshop, je zou zeggen dat je dan weet waar deze is. Contact gehad met klantenservice, excuses gekregen en zou vandaag weer opnieuw naar de parcelshop gaan. Krijg nu alleen net in de track & trace het bericht dat het pakket teruggestuurd wordt naar afzender (in zuid-Spanje!). Het is dus letterlijk nooit ergens aangeboden, maar nu leek het DPD wel tijd om het pakketje terug te sturen. Waardeloos bedrijf, als je de keuze hebt niet laten verzenden met DPD.

Ik heb een bestelling gedaan bij OutdoorXL en dat werd in twee pakketten verzonden. Met twee dagen vertraging zou het eerste pakket vrijdag bezorgd worden. Op het aangegeven tijdstip kreeg ik een mailtje:"gefeliciteerd, uw pakket is afgeleverd", niet dus. Geen pakket te zien. Navraag bij DPD heeft geen zin, bel maar naar de verzender. lang verhaal kort, ik kon maandag opnieuw thuisblijven voor het eerste pakketje, dat had er pas 6 dagen over gedaan, met paard en wagen was het sneller gegaan. Het tweede pakketje is nooit verder gekomen dan het ontvangststation in Berkel en Rodenrijs. Het ligt daar al zes dagen te liggen. Wederom bellen met DPD heeft geen zin, ze doen toch niks, maar het levende antwoordapparaat van dienst wist te melden dat het waarschijnlijk kwijt was en omdat het al meer dan vijf dagen niet bewogen had kon ze ook geen mailtje meer sturen naar Berkel en Rodenrijs? Fijn het is nu bijna twee weken sinds mijn bestelling bij Outdoor XL, die hadden ook een steekje laten vallen, en ik heb mijn bestelling nog steeds niet. Outdoorxl neemt in ieder geval de verantwoordelijkheid om het ontbrekende pakket alsnog op te sturen, in ieder geval niet via DPD. Oh ja, als je DPD wilt bellen dan moet je wel kosten betalen om geen antwoord te krijgen. Mijn advies: loop met een grote boog om webshops die van de diensten van DPD gebruik maken.

Track and trace zegt tijdens het beloofde bezorguur dat er nog 8 adressen voor me zijn , toen 4, toen 2 en toen . dat het bezorgd is? Nooit afgeleverd en na een half uur het betaalnummer gebeld, krijg ik te horen dat ik zelf de afzender maar moet benaderen want ze hebben geen contact met hun bezorgers (?) Nota bene het was al een nabestelling omdat het eerste pakje door DPD beschadigd was . niet te geloven allemaal. Nu moet ik dus weer naar Duitsland bellen omdat zij niet bezorgen maar zeggen het wel te hebben gedaan . Ik ga niets meer bestellen als een webshop met DPD gaat afleveren , dat weet ik zeker!

Pakket zou geleverd worden tussen 12.13 en 13.13 ben hele dag thuis zie ik op mijn e mail niemand thuis kan ik nu ergens ophalen een erg slecht bedrijf

Wat een ongelovelijke toestand, dure machine gekocht en DPD Berkel en Rodenrijs gooien het gewoon voor de deur zonder dat ik thuis ben? Ze zijn daar echt van het padje af. en bij klagen moeteen vriendelijk meisje de klappen maar opvangen?. hoe onprofessioneel kun je zijn. de verkoper wist te melden dat zij altijd met Post NL in zee gaan? Ook dat klopt niet. Ik weet hoe DPD ( deur-pleur-dienst. ) werkt en had vertrouwen in Post NL die wel netjes werkt. Weg met DPD!

Vandaag was ik netjes op het tijdstip waarop werd geleverd thuis. De DPD man kon de weg naar de bel nu wel vinden. Daar was ik positief door verrast. Maar toen ik de deur opendeed werd er niet geantwoord. Ik woon in een flat en ik moet eerst de cetrale deur opendoen voordat ik pakkketjes kan aannemen voor mijn deur. Welgeteld vijf minuten later kreeg ik een mailtje met de inhoud "U was niet thuis". Ik weet niet hoe het nu weer mis heeft kunnen gaan, maar het kan mij inmiddels ook vrij weinig meer schelen. Ik wil hierbij ook mijn vertrouwen opzeggen in de DPD. Op naar de NUL afnemers.

Hier hetzelfde verhaal als deze hele 'draad'. Bezorger in onze wijk weigert stelselmatig om bij appartementen te bezorgen. Pakketjes worden in de centrale hal gedumpt of (nog erger) allemaal bij elkaar in de lift gezet. "Dan kunt u zelf u eigen pakketje uit lift pakken".

Mijn pakket is vorige week niet alleen op een verkeerd adres geleverd, maar ook nog een 'gewoon' buiten voor de deur gezet. Voor iedereen mee te nemen. Na 4 uur (!) komt bewoner thuis en is gelukkig zo eerlijk om mij te bellen, zodat ik het pakket ongeschonden kan ophalen. Vandaag stond exact hetzelfde te gebeuren, ik zag in de Track&Trace wéér het verkeerde adres vermeld staan. Heb dit direct aangepast, maar nu is ook direct de bezorgdag een dag opgeschoven (terwijl bezorger in de buurt rondreed). Heel benieuwd wat de dag van morgen brengt.

Pakketje via Bol.com besteld, het zou vorige donderdag bezorgd moeten zijn, een volledige week te laat dus. Ik heb de Track&Trace bekeken, blijkt dat het pakket van A naar B naar C naar D is vervoerd. A B en C zijn plaatsen relatief dichtbij, D is helemaal in POLEN! Nu is het gister bezorgd. Nou ja, niet bij mij thuis. Ze hebben helemaal niet aangebeld. Geen email, geen kaartje in de brievenbus, nee ik moet zelf uitvogelen via de Track&Trace dat mijn pakket al een paar dagen bij een afhaal punt ligt. Vervelend, DPD "Your delivery experts" jahoor!

Zit al twee weken vol spanning te wachten op een pakketje. Uiteindelijk lijkt het dan toch in de buurt te komen. Wanneer we de hond uitlaten krijg ik een mail met de melding dat we niet thuis waren en dat het pakket naar de parcelshop wordt gestuurd. We zullen een melding krijgen als we het daar af kunnen halen. Een melding krijgen we nooit, maar uiteindelijk zie ik via de livetrack dat het pakket al bij de parcelshop zou moeten zijn. Dus ik daarheen: geen pakket. De volgende dag zie ik via de hoofdwebsite van DPD dat het pakket inderdaad bij de parcelshop zou moeten zijn, dus ik er weer heen. Pakket is er (nog?) niet. Stuur mailtje naar DPD. In plaats van even de bezorger te bellen, zeggen ze doodleuk dat ik contact moet opnemen met de verzender. Dat doe ik uiteraard ook (al is het maar om te adviseren niet met DPD samen te werken), maar het is volstrekt belachelijk dat DPD niet even zijn bezorger belt om te kijken waar zij/hij het pakketje heeft gelaten. Wellicht ligt het gewoon nog achterin de bus. Dat mail ik ook terug, maar DPD stuurt precies dezelfde mail naar mij met de opmerking dat ik moet klagen bij de verzender. Geen enkel initiatief om even zelf te checken. Volstrekt belachelijk bedrijf, compleet gebrek aan medewerking met klanten. Ik raad iedereen af om niet met deze bezorgservice in zee te gaan. Nog nooit meegemaakt dat een bezorgservice geen enkele moeite doet om hun pakketjes terug te vinden.

Tot nu toe gelukkig maar 2 keer een pakket via DPD moeten ontvangen. Netjes mailtjes met bezorgmoment ontvangen, maar ze kwamen niet. Wel kreeg ik tijdens het geplande bezorgtijdstip een mailtje met "jammer dat je niet thuis was". Hoezo niet thuis? Niet langs geweest! En niet 1 keer, maar beide keren. Gewoon rechtstreeks het pakketje bij de pickup parcelshop gedropt! Het is vast makkelijker en sneller om alle pakketjes naar een pickup point te brengen i.p.v. ze netjes aan huis te bezorgen. Ik hoop dat ik nooit meer iets bestel bij een shop die via DPD bezorgt!

Op 03-07-2020 een bestelling geplaatst bij Obelink. De bestelling zou bezorgd worden via DPD. Op 07-07-2020 een bericht gekregen dat de volgende dag het pakket geleverd zou worden echter niemand gezien. De volgende dag gebeld met DPD en gevraagd naar een update. Volgens zeggen klopt mijn adres niet. Vreemd, het adres klopt wel en zie regelmatig een bus van DPD rijden. De volgende dag zou het pakket binnen moeten komen. Helaas niet. Meerdere malen gebeld met DPD (slechte klantenservice) en Obelink. Bij Obelink heeft de ene medewerker(ster) begrip en de andere niet. Vandaag weer gebeld, gevraagd of ik een leidinggevende kan spreken maar dat is niet het geval (erg vreemd). Direct een klacht ingediend. Op de vraag of ik een terugkoppeling krijg wat betreft de klacht is er niet bij. Je weet dus nooit of er wel een klacht wordt ingediend. Mijn ervaring gedeeld met Obelink en advies gegeven om over te gaan naar een andere bezorgdienst. DPD is niet te vertrouwen!

Vandaag zou mijn pakket tussen 14:26uur en 15:26uur afgeleverd worden. Rond 15:00uur komt er een bus van DPD het pleintje opgereden en bleef een tijdje staan dus liep naar de voordeur maar was alweer ingestapt zonder het pakket te leveren. Nu een uur later nog niemand gezien

Pakket werd uit de bus gegooid (getuige is een buurvrouw in de flat), vervolgens voor de lift gedumpt in een algemene ruimte waar diefstal erg gemakkelijk was geweest. Doos van het pakket was zwaar beschadigd, inhoud incompleet. Wil je dat iets netjes, onbeschadigd en compleet bezorgd wordt? Kies dan zeker niet voor DPD! Dit is niet de eerste slechte ervaring die ik met ze heb!

Mijn pakket zou bezorgd worden op een dag dat ik thuis aan het werk was. Af en toe de link in de mail in de gaten houden of het nog lang zou duren.nog 1 stop.en toen mail dat mijn pakket bezorgd was op mijn adres. Ehhh bij wie dan? Niet bij mij hoor. Alle buren af.bellen naar DPD.bel maar naar leverancier. Uiteindelijk savonds komt er iemand aan de deur met mijn pakket. Uit een ander straat met hetzelfde huisnummer. Was bij hem voor de deur gezet toen hij niet thuis was. Gelukkig dat hij zo eerlijk was om het te brengen, want volgens DPD was het bij mij afgeleverd.

Ik heb een pakketje vanuit het buitenland besteld en het wordt nu al 10 dagen tussen depots van DPD verstuurd en ben elke dag aan het bellen met ze maar er gebeurd helemaal niets. En de hulpvaardigheid van de DPD medewerkers is ver te zoeken, tsja meneer het is niet anders we kunnen (lees willen) er niets aan doen. dit is de laatste keer dat ik iets verstuur met DPD

Ik heb een pakket verstuurd via DPD. Eens en nooit weer. Het pakket, een goed verzegelde envelop met inhoud, is geopend en zonder inhoud afgeleverd bij mijn klant. Moest persoonlijk afgegeven worden, envelop is door de brievenbus geduwd. Ronduit slecht.

Ook hier eenzelfde verhaal. Spullen besteld die we hard nodig hebben. Na mail van DPD over de bezorging bewust een dag vrij genomen aangezien we de spullen echt nodig hebben. Track and trace gevolgd en bij het laatste adres vóór mij alvast naar buiten, zodat ik direct mijn pakket kon aannemen. Na een half uur buiten in de regen nog maar eens checken en. Tot mijn grote verbazing krijg ik te zien dat het pakket is geweigerd zonder reden en naar het depot terug gaat. Direct DPD gebeld dat dit niet kan aangezien ik thuis was en er niemand is langsgeweest. Maar inderdaad dan moet je maar contact opnemen met de verzender, want dat is de opdrachtgever. Belachelijk! Ik wil mijn pakket en eigenlijk ook een schadevergoeding voor mijn dag vrij voor niks en de volgende keer weer vrij moeten nemen als ze weer aangeven te komen. Ook ik heb een klacht ingediend, maar uiteraard hoor je hier niets van, want ik ben niet hun klant, dat is de verzender. En nu maar gefrustreerd afwachten of en wanneer ik mijn spullen krijg en ondertussen ook zoeken naar een noodoplossing voor hier. Is hier echt niets tegen te beginnen, er zijn zo belachelijk veel klachten?

Zaterdag zou me pakketje bezorgd worden. ik wacht met smart, hou me email bij de hand waarop ik kan zien hoeveel wachtende voor me en dan. hij springt van 1 wachtende naar adres klopt niet. ik ren naar mij balkon en ja hoor daar gaat ie om de hoek. klantenservice niet bereikbaar op zaterdag. maandag poging 2: ik hou de app in de gaten en in eens zijn we niet thuis. ik zie de auto de hoek omgaan. we hebben expres voor bezorgen gekozen omdat het pakketje wat zwaarder is en ik geen auto hier heb staan. de bezorger kiest er voor om het pakketje te dumpen bij een parcel en ik die extra betaal voor een levering mag maar uit zoeken hoe ik daar kom. dan verschijnt in me mail dat het pakketje niet is geaccepteerd door de parcel. veel bellen met dhl wat ook nog eens 50 cent extra kost :( ja hoor we schrijven je klacht op. nu moet ik weer heel de dag moeten wachten om te weten waar me pakketje is. dinsdag ochtend is me pakketje eindelijk geaccepteerd door de parcel shop. ik heb toevallig nog iets besteld en ja hoor geen keuze om te leveren met post nl. dus dan maar dpd. deze word woensdag geleverd. ik hou de app in de gaten. ik zie nog 1 adres voor u. ik woon in een appartementencomplex en ren naar me balkon. er komt een busje van dpd aanrijden. er stappen 2 jongens uit (ik heb foto's van het busje). een belt aan tegen over op de begane grond. geeft een pakketje af. de ander gaat achter in de bus rommelt wat. ik hoor ze nog zeggen nog een toch. nee en voor ik ook maar iets kon waren ze al weer verdwenen. ze hebben het gelijk veranderd dat ik het bij een parcel shop op moet halen maar deze is alweer niet geaccepteerd. pakettje is terug naar etten-leur. nu donderdag ochtend: ik gebeld. we kunnen alleen je klacht door zetten. en ja hij gaat bij de parcel geleverd worden maar hoelaat? gister is hij niet geaccepteerd omdat de shop al dicht was. deze gaat om 18u dicht mevrouw en om 16u was mijn pakketje in etten-leur. hoe kan dit? nu is de vraag hoelaat mijn pakketje geleverd word bij de parcel? niemand weet het. ik ben gewoon alle dagen thuis geweest en heb voor een levering betaald. ik vind het schandalig dat het enige wat dpd kan doen als je de klantenservice belt een klacht op schrijven en door zetten. niemand kan me doorverbinden. niemand kan de status omzetten naar levering naar huis als deze op parcel staat? de bezorger fikt zijn truckje gewoon 5 dagen achter elkaar zonder er op aangesproken te worden. ik vind het echt belachelijk. maar ik die voor de levering betaal kan niks en zoekt het maar uit. en de extra belkosten als je de klantenservice wil bellen. belachelijk.

Ik check nog even hoe lang het nog duurt voordat de chauffeur van `DPD voor de deur staat. Mijn dochter staat al bij de deur. Ze heeft iets online gekocht van haar eigen geld. Inmiddels 20 min later check ik mijn mail weer. Ik ben verbaasd, het pakket is geleverd staat er. helemaal niemand gezien. Ik bel gelijk met DPD, maar ik wordt doorverwezen naar de verzender. Serieus! Nu maar hopen dat het pakket nog komt

Wát is dit toch frustrerend! Wederom heeft de chauffeur in Eindhoven géén enkele poging ondernomen om mijn pakketje af te leveren! Reeds in de ochtend heb ik gebeld, omdat ik het pakketje écht vandaag nodig heb! De servicemedewerker heeft me verzekerd, dat het vandaag geleverd zou worden en dat de chauffeur onderweg was. Ik heb het trackingsysteem gevolg van 10 naar 9, 8, 7, 3, 2, 1 en toen was ik aan de beurt. Wat schetst mijn verbazing? Het scherm veranderde in: Pakketnummer : xxxx Status : Het pakket kon niet worden geleverd op het opgegeven adres en is doorgestuurd naar een Pickup parcelshop. Zodra het pakket daar geleverd is, ontvang je een bericht. Ik zit verdorie thuis! Je bent in de buurt en je doet verdorie niet eens moeite om die bus uit te komen? Hij heeft NOOIT ook maar één poging ondernomen om het bij me af te leveren! Hij is de bus niet uit geweest. En dat is een hele kwalijke zaak! Dit is niet de eerste keer, dat ze me dit flikken. Ik woon in een flat in het centrum van de stad en waarschijnlijk vinden de chauffeurs het irritant om de bus hier te parkeren. En daardoor ondernemen ze geen enkele poging en doen ze net alsof wij niet thuis zijn. Een minuut erna wordt de frustratie NOG groter, want dan krijg je er vrolijk een mail overheen met als onderwerp: "Jammer dat je er niet was. Je pakket is onderweg naar de Pickup parcelshop." Jammer dat je er niet was? Ik zit verdorie de hele dag al op het pakketje te wachten! De chauffeur verrekt het echter gewoon om de bus uit te komen en het om het te komen leveren!? Dit is waardeloze service, geen gang van zaken en ik ben echt enorm boos over het feit, dat ik wederom mijn pakje niet ontvang op de voor mij zo belangrijke dag. Erger nog: ik kan nu niets ondernemen, kan het niet nogmaals geleverd krijgen en MOET naar een pickup? Er wordt geen tweede ronde gemaakt? Ik heb wederom klantenservice gebeld en ene Priscilla stond me vriendelijk te woord. Haar handen zijn ook gebonden, dus ik sta machteloos! Ik heb melding gemaakt, maar krijg geen feedback, krijg geen gehoord, krijg geen bevestiging van mijn klacht en niemand neemt hier nog contact met me over op. Dit is zó ontzettend frustrerend, niet de eerste keer en dit kost u klanten! Nou moet ik maar weer afwachten wanneer ik het pakketje kan halen, ik ben niet in de mogelijkheid dat te doen en ik had het vandaag nodig gehad. Bedankt voor weer een waardeloze service en géén levering.

8 juli 2020. DPD weigert nog langer pakjes te bezorgen bij particulieren. Ze liegen er op los, maar wel erg doorzichtig. Sturen ze berichten dat ze "helaas" niet langs kunnen komen en het de volgende dag opnieuw zullen proberen. Vervolgens krijgt de thuiszitter een "jammer dat JE er niet was". En ook ten overstaan van de leverancier liegen ze dat het gedrukt staat en heeft de klant het gedaan.

Bestuurder is NIET aan de deur gekomen en heeft mijn zware pakket afgeleverd bij het pickup point. Kansloos en diep triest. Wat een verschrikkelijke pakketdienst, nog slechter dan PostNL.

2x over de hele dag thuis gewacht op het pakket. Er is niemand langs geweest en vervolgens krijg ik doodleuk een mail dat ik niet thuis was en dat ik het maar ergens moet afhalen. ze zijn zogenaamd 4x langs geweest voor 2 verschillende pakketjes.

Ik kan mij nu ook aansluiten bij de rest, eerst "in aflevering", vervolgens, weer uit "in aflevering" met als opmerking: afleverpoging was niet succesvol. Dit is natuurlijk grote onzin, ik had een, achterlaat opdracht bij niet thuis, doorgegeven via de site. Ik was desondanks toch thuis, echter is er niemand geweest. Het gaat ontzettend goed bij DPD (not)

Super slechte ervaring! Allereerst krijg ik geen bericht wanneer mijn pakket komt, vervolgens zijn ze kennelijk langs geweest maar wordt er geen niet thuis briefje achter gelaten. Omdat mijn pakket maar niet kwam ben ik gaan kijken en zie ik dat ze geweest zijn en dat mijn pakket op het depot ligt. Toen heb ik zelf een contactformulier ingevuld en gevraagd wanneer mijn pakket komt. Daar krijg ik geen reactie op dus 48 uur later bel ik en krijg ik een dame die aangeeft dat ze een nieuwe bezorgdatum zal regelen maar vervolgens serieus op geen enkele opmerking van mij reageert. Om gek van te worden!

Meer DPD reviews