DPD reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 67.736 recente reviews uit 3 bronnen.

Dit is de 2e keer dat Dpd mijn pakket niet bij mijn adres afleverde maar bij een afhaalpunt. :((

De DPD bezorger omgeving Harmelen zet alle pakketten gewoon voor de deur en rijdt weg, thuis of niet thuis, maakt hem helemaal niks uit.

Dit is de 2e keer binnen 2 weken tijd dat Dpd mijn pakket niet bij mijn adres afleverde maar bij een afhaalpunt. Ik heb de Klantenservice, die zelf ook erg onprofessioneel en brutaal waren, tevergeefs. Zeer slechte pakketbezorgers.

Pakket voor 10 jarige huwelijksdag niet afgeleverd, terwijl wij beiden thuis waren, de chauffeur langs zagen rijden en doodleuk een bericht kregen dat deze was afgeleverd. 20 min ID wacht om met klantenservice DPD Te spreken. Die zegt dat zij hetzelfde kan zien als wij en wij contact op moeten nemen met de afzender van ons pakket. Zij nemen zelf geen verantwoordelijkheid. Ook de chauffeur was niet bereikbaar, dit konden zij niet doen. Een heel heel slecht onbetrouwbaar bedrijf!

Duur pakket onderweg. Volgens SMS van DPD zou het op tijd x worden bezorgd. Niemand gezien. De track en trace meldt nu: "We hebben uw pakket niet kunnen bezorgen". Geen reden. Geen informatie waar het pakket is gebleven. Geen verwijzing naar afhaalpunt of buren. Niets. Bellen met klantenservice: lang in de wacht gestaan. De telefonist op mijn vraag waar het pakket nu is:"Dat kan ik niet zien en dit wordt een heel flauw gesprek". Tuut tuut tuut. Echt flauw van DPD, dit. Advies aan webwinkels NOOIT DPD inschakelen! Dit is namelijk niet voor het eerst dat we dit mee maken met DPD.

Vreselijke bezorgservice. Elke keer als ik een pakketje bestel en zie dat DPD dit moet regelen, weet ik bij voorbaat al dat het fout gaat. Al meerdere malen meegemaakt dat ik heel de dag thuis zit te wachten en vervolgens een berichtje krijg 'Jammer dat je niet thuis was'. De klantenservice laat je vervolgens voor bizarre kosten veel te lang in de wacht staan. Ik snap niet dat er nog winkels zijn die in zee gaan met deze leverancier.

Voor de tweede keer op rij een bestelling die door dpd bezorgt zou worden verdwenen Van de bezorger is onderweg naar het pakket is bezorgt echter dit is dus niet het geval en je blijft dus met een factuur opgescheept zitten van een product dat je niet ontvangen hebt. Ook zijn ze niet bereikbaar telefonisch wordt wachttijd 15 minuten daarna verbinding verbroken op chat en email 0%reactie Gewoon waardeloos

Twee kastjes zouden bezorgd worden heb er maar een gekregen begrijp niet wat hier aan de hand is

Zoiets zitten wachten op een medisch pakket. Track&trace gaf aan 'pakket geleverd bij derden met kennisgeving". Vervolgens was de brievenbus leeg! dus waarschijnlijk had de chauffeur geen zin meer. Ik wist dat het door dpd bezorgd zou worden ,maar had het dringend nodig. Tegen beter weten in en jawel.weer gaat het fout! definitief nooit meer bestellen als dpd de bezorger is. Onbegrijpelijk dat dit bedrijf nog bestaat en dat bedrijven in zee gaan met zo'n baggerbedrijf. Wal-ge-lijk! morgen maar weer bellen met dpd.om zeer waarschijnlijk afgepoeierd te worden. Mgoed, ik zo nog de hele avond doorgaan. Beste mensen.bestel noooooooooit via dpd.

Wat een onwaardig leverings bedrijf.dpd Wat een onwaardige leverings bedrijf en postorder Moest bestelling krijgen van dewitschijndel via dpd. Volgens track &trace zou ik afwezig zijn geweest en zouden ze papiertje achter gelaten hebben in brievenbus. Niets van het verhaal is juist ik was thuis en niemand gezien of gehoord en ook geen bericht achter gelaten dus nep. Achteraf zou blijken dat ze het zouden willen leveren aan een parcelshop maar die zou met vakantie zijn. Welke weet ik niet. Ondertussen heb ik nog steeds niets ontvangen en berichten die ik schrijf blijven uit zonder reactie. Ga je op de chat dan is het een robotbot die antwoord zonder degelijk antwoord. Via de webshop dewitschijndel hebben ze ook nog geen reactie gekregen. Ik heb wel alles betaald maar blijf op honger zitten en heb het dringend nodig. Kosten lopen op alleen al telefoon enz. Word vervolgt

De chauffeur heeft, zonder eerst het pakket op het huisadres aan te bieden, dit naar een parcelshop gebracht. 2x gebeld naar de klantenservice via het 0900 nummer (a 50 ct per gesprek, want voor service mag je blijkbaar extra betalen) wordt je eruit gegooid met de melding dat het nr niet bereikt kan worden. Dus je mag, als je je spullen op tijd wil hebben, naar de andere kant van de stad fietsen om het zelf te gaan halen. Oh ja, op mail reageren ze ook niet! Dus verzendkosten betaald, telefoonkosten klantenservice betaald maar niemand gesproken, niks ontvangen. conclusie: als je iets via internet besteld, kijk dan eerst of het met een betrouwbare koerier wordt verzonden, niet met DPD

We waren op het moment van levering niet thuis maar de koerier zag de oplossing door het pakket 100 meter verderop in de straat letterlijk over een schutting te gooien. Inhoud gelukkig niet beschadigd maar intens slechte service van DPD. Ook eerder al gezien dat het hele onsympathieke bezorgers zijn die met een te kort lontje rondrijden en met jan en alleman ruzie maken omdat ze menen dat de straat van hen is.

Wanneer je een pakket van 600 Euro wil kwijt raken twijfel niet laat het vervoeren door DPD die weten er wel raad mee.Dit moet om honderden pakketten per jaar gaan.Ik denk de helft word gejat onder het personeel en de ander helft spelen de leiding- gevende voor Sinterklaas het hele jaar door met de hele familie.Het moet hier gaan om honderden pakketten per jaar.Kan toch niet anders hoe kan mijn pakket van 60x40 onopgemerkt blijven. Dat gaat er bij mij niet in. De Koeriers kunnen zogenaamd niet het huis adres niet vinden maar wel retour leveranciers lijkt me zeer onwaarschijnlijk.En dat is het grootst probleem bij DPD. DPD koeriers leveren niet op het juiste adres of ze leveren helemaal niet en wanneer ze denken het kost me teveel tijd het stagneert dan gaan ze er als een haas vandoor en gaat weer naar depot schiet toch niet op man.De meest simpele job met GPS om een adres te vinden gaat ze nog nog niet lukken niet capabel genoeg.DPD kappen met die goedkope buitenlandse koeriers die nooit een hart voor de zaak hebben ze zijn op gegroeid met heel ander normen en waarden en hebben geen geweten. Er zijn duizenden Nederlanders in de bijstand die capabel zijn voor deze job maar nee DPD motto is liever winst dan kwaliteit. Jullie worden opgevreten door POSTNL-DHL-UPC bij hun heb ik al zeker 250 pakketten laten bezorgen nog nooit een vermist. Bij DPD mijn eerst pakket laten leveren is gelijk SPOORLOOS je begrijp toch wel dat dit de laatste keer is.Ik moet al schijten wanneer ik dat rood ziet.

2 keer een pakket verzonden naar klant en allebei retour gekomen naar ons. Na 1,5 uur aan de telefoon gehangen kreeg uiteindelijk de mededeling dat chauffeur niet wou leveren ivm angst voor corona. Dan moet deze chauffeur niet meer gaan bezorgen als hij kan bepalen waar wel en waar niet hij gaat leveren, dat moet je maar eens proberen bij andere bedrijven om zo te gaan werken.Allebei de verzendkosten kwijt omdat hun deze niet vergoeden , dat is puur geld aftroggelen van klanten. Zwaar af te raden DPD

-beroerde communicatie (geen) -gegarandeerd te laat, ik heb geen enkele keer een product van hun op aangegeven bezorgdag gekregen, 100% van de keren is het een aantal dagen te laat -site laat pas op het laatste moment het bezorg moment zien

Matras van € 850,- gewoon naast de voordeur gegooid.Overbuurman had gezien dat de bezorger een gat in de doos sloeg zodat hij hem makkelijker naar onze voordeur kon slepen! We waren gewoon thuis, niet aangebeld, dus ook niet laten tekenen voor ontvangst. Paar dagen later zak hondenbrokken, zelfde verhaal! En afgelopen woensdag , uw pakketje is om 13.03 uur afgeleverd, nu was ik niet thuis. Pakketje nergens te bekennen, ook niet bij de buren. Gebeld met DPD, die zeggen: dan moet u niet bij ons zijn maar bij de verkoper. Verkoper wil het graag oplossen maar krijgt DPD maar niet aan de telefoon; wachten, wachten en nog eens wachten! Dus nee, voor mij nooit meer DPD. Ben er helemaal klaar mee! Ik bel voortaan eerst wel met een verkoper of ze met een andere vervoerder zaken kunnen doen. Zo niet, dan bestel ik maar bij een andere webshop!

Op de door ons aangegeven afleverdatum waren wij met 3 personen de hele dag thuis. Opeens het bericht dat het zo jammer was dat wij er niet waren. Daar zakt je pantalon toch van af. Nu maar wachten tot mijn pakket bij de psrcelshop aankomt. En dit was dus niet de 1e keer dat dit op deze manier gaat. Grrrrrrrrr

Helaas niet de eerste keer. Ze zeggen dat ze tussen twee tijdstippen komen en iets later krijg je een bericht “ jammer dat u niet thuis was” wij waren uiteraard wel thuis maar er is niet aangebeld en geen bericht in de bus. Gewoon doorgereden! gebeld naar de klantenservice, klacht maar halverwege verbreken ze het contact. Het is echt niet te geloven dat deze firma nog bestaat. Keer op keer hetzelfde liedje! leveranciers ga a.u.b. Met een andere pakketbezorgers in zee. Wij hebben besloten om niet meer te bestellen bij een leverancier die levert via dpd. Ik roep op om andere klanten deze weg te volgen! komen we eindelijk van dpd af.

Voor mijn moeder , die woont in een verzorgingshuis, iets besteld. Track en trace gaf aan dat pakket ruim 6 dagen in een depot was. Daarna ja. het zou de volgende dag bezorgd worden! Op de dag zelf bevestiging gekregen dat pakket geleverd was op een ander nummer. Ook voor de ontvangst zou getekend zijn. Bij navraag op dat nummer wist bewoner van niets! Een paar keer gebeld naar DPD. geen gehoor. ja lang geluisterd naar een irritant wachtmuziekje. Ook een contactformulier invullen kan niet. DPD is onbereikbaar! Zeer slechte service!

Pakket kwijt, we waren thuis, geen bel, geen briefje. In mail bericht dat pakket was afgeleverd bij buren. Daar was het niet, camera beelden nagekeken en idd geen dpd en geen bezorger te zien geweest. Klachten ingediend, maand geleden niks meer gehoord. Slechte service

Zakelijke bestelling gedaan die met DPD werd verzonden. Heel de dag aanwezig geweest, maar geen bezorger van DPD gezien. Check de track n trace en die “bezorgd”, ja niet dus! Later op de dag was de status veranderd in Geweigerd. Ik heb 8 keer gebeld, 2 keer heb ik ruim 20 minuten in de wacht gestaan. 6 keer werd de verbinding direct verbroken, lekker verdienen a 50 cent per gesprek. Online klachten formulier ingevuld na 4 dagen nog steeds geen reactie. Mijn bestelling van 275 euro is verdwenen. Schandalig bedrijf met even zo schandalige service of liever compleet gebrek hiervan. De bezorgers die ik afgelopen jaar wel heb gezien zijn buitengewoon onbeschoft. Heel bijzonder dat dit bedrijf nog steeds zaken kan blijven doen.

Bij Amazon iets besteld van 222 euro. Kreeg bericht van Dpd. Tussen 12.50 en 13.50 zal het bezorgd worden. Ik ben gewoon in de tuin bezig voor het huis, krijg ik bericht. Bezorgd om 12.51. Tja, me reet! Pure diefstal. Wat een kutbedrijf! En ze nemen de telefoon ook niet op. Zelfs Amazon lukte het niet. Het maakt me razend, geld weg! Moeilijk he, een pakketje bezorgen.

Ik ben de hele dag aan het wachten en ze hebben lef om te zeggen dat ik niet thuis ben en mijn pakket naar het depot sturen, ze zijn de ergste

Pakketten worden al een aantal jaren (zonder te overdrijven) niet geleverd aan mijn adres. Sinds 2017 woon ik op mijn huidige adres en tot nu toe worden alle pakketten die niet in de brievenbus passen niet geleverd door DPD. Ben na het ontvangen van de tijdsindicatie altijd thuis geweest en krijg aan het einde van die indicatie een email dat ze langs zijn geweest. Dit is complete onzin want soms ontvang ik pakketten van verschillende koeriersbedrijven als DHL en PostNL die wel gewoon aanbellen en leveren. Pakketten van DPD worden 8/10 keer gedropt bij een random ophaalpunt (dat overigens ook niet altijd hetzelfde adres is) of het wordt in het laatste geval gewoon terug gestuurd naar de verkoper met als excuus dat de adresgegevens onjuist waren. Ik schrijf normaal helemaal geen reviews maar nu ben ik het echt zat! We zijn inmiddels bijna 3 jaar verder en nog steeds moet ik elke keer achter mijn pakketten aan als het van DPD komt. Bellen kost telkens 0,50 cent per gesprek en je wacht minimaal een kwartier aan de lijn en vervolgens lost het niks op. Als ik bij het bestellen van artikelen zelf kon bepalen welke koeriersbedrijf dit zou mogen bezorgen, zou ik NOOIT voor DPD hebben gekozen. Als de bezorging zo slecht verloopt zou op z'n minst de klantenservice wel goed moeten zijn om mensen gerust te stellen maar die is net zo teleurstellend!

Volgens track and tracé is mijn pakket afgeleverd. Alleen niet bij mij, niets ontvangen. Klantenservice gemaild na een half uur in de wacht gezeten te hebben. Krijg keurig een ontvangstbevestiging met de belofte dat ik binnen 24 uur een reactie krijg. Na drie dagen nog niets gehoord. Wat een kl.te bedrijf

Woensdag 10 juni was er een storing bij DPD. Bij het betalen van de verzending was alleen de optie 'creditcard' beschikbaar en kon er geen bankbetaling worden gedaan!. Dit heeft de hele dag geduurd van 's ochtends half 8 tot 's avonds half 7 en pas om kwart voor 7 had ik mijn verzendbewijs! DPD was niet telefonisch te bereiken . constant 5 wachtenden voor me en via de chat werd ik ook niet juist geinformeerd. Zojuist de klantenservice gebeld en gevraagd voor compensatie, maar dat wordt niet gegeven ivm overmacht. Slechte service!

10 dagen onderweg. “ in transit” noemen ze dat bij dpd. Zeker een ouwe Ford Transit die t begeven heeft! Waardeloze club die de naam courier nuet waardig is. Pluim voor PostNL die slechts zelden een dag vertraging geeft

Continue worden pakketten onbeheerd achtergelaten voor mijn huisdeur als ik niet thuis ben. Klachten ingediend en gebeurd niets mee. Chauffeur er op aangesproken en gaat gewoon door. Vandaag ik dus gebeurd waar ik bang voor was. Pakket is afgeleverd op mijn adres volgens de tracking terwijl er niemand thuis was, en pakket is nu verdwenen. Pokkebedrijf!

Zaterdag een cadeautje besteld , wat bezorgd moet worden bij mijn tante. Track and trace p verteld alleen dat het pakket onderweg is naar het depot van DPD. Al dagen lang. Probeerde DPD vandaag hierover te bellen, na een half uur muziekjes horen, maar opgehangen. De leverancier gebeld, die vertelde zelf dat DPDd inderdaad een ramp is, en dat ze constant boze klanten aan de lijn hebben omdat DPD niet levert, en totaal niet telefonisch bereikbaar zijn. Gewoon waardeloos.

Bestelling gedaan welke door DPD wordt uitgeleverd. Via t&t te zien dat het pakket in het depot staat,echter al een week lang! Leverancier gemaild, deze heeft eerste pakket retour laten komen en nieuwe afgezonden. Na drie dagen volgens t&t zou het pakket geleverd worden ,niet gebeurd status: in depot! Bellen heeft geen zin ,je wordt automatisch afgebroken a vijftig cent. Laatste keer dat ik iets besteld als deze als transport regelt

Meer DPD reviews