DPD reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 67.736 recente reviews uit 3 bronnen.

Het parket blijft maar liggen in Oirschot vanuit Duitsland? Besteld bij speelgoed winkel in Nederland die ook pas na een week een tr and tr nr stuurde.Wat een troep zeg.

Compleet waardeloos. Ik ben een hele dag thuis gebleven omdat ik een pakketje verwachtte. Op zo'n live tracker kun je dan zien waar de bezorger is. Ik zie na een tijdje dat hij een straat verderop staat. Top, zou je denken. Maar een paar minuten later krijg ik een mailtje: "Jammer dat je er niet was". De bezorger is dus nooit langs geweest. De volgende dag wordt het pakje afgeleverd bij een pakketpunt. In het mailtje stond dat dat tot 18:00 open was. Niet dus. Ik was er om 17:15 en dat bleek een kwartier te laat te zijn. Nu mag ik morgen weer daarheen rijden. Samenvattend: schrijnend incompetent

Beste mensen; allereerst vervelend voor jullie om te horen dat jullie dezelfde ervaring hebben als mij. Echt klote is het niet? je zou bijna zo'n gast uit de bus sleuren en t zelf doen! stelletje amateurs, maar misschien is het verkeerd beleid in combinatie met incompetente chauffeurs, hoe lang gaat die firma nog bestaan? Afijn, ik had een interieurfilter voor mijn auto besteld op 06-05-2020. Deze was origineel oem, kwam uit frankrijk. Dus ik af en toe checken waar dat ding uithing, ik had nog 2 bestellingen gedaan, en die had ik al binnen.waarvan 1 van misteroil.be, die gasten kan ik je wél aanraden, want vanuit belgië was het in 2 dagen bij mij, zo hoort het zuiderburen! dus afgelopen vrijdag de bevestiging dat ze het niet bij mij thuis hadden afgeleverd, maar bij een parcelshop in de buurt. Gek, ik was heel de vrijdagmiddag thuis, had naar mij toe gereden, had ik zeker open gedaan, had ik zeker het pakket gehad. Ik naar de parcelshop toe afgelopen weekend, ze hadden niks ontvangen! dat is gek! dus ik vragen aan de dame achter de kassa, die liet ik de mail zien, zij vertelde ook al dat het niet van een leien dakje ging bij dpd. Ook waren ze niet bij mij geweest, want ik had geen briefje. Dus daarna mijn mail in de gaten gehouden,'sorry, we konden niet op de afgesproken tijd leveren, onze excuses'. En daarna pakketje ging terug naar frankrijk! wahaaaaat the f*ck! ik heb meerdere keren gebeld. En ruim 20 min. Gewacht, niemand nam op! op mijn mail werd wel gereageerd, maar zeker niet na 24 uur, eerder 48 uur. Ik was geïrriteerd dus heb 7 keer op 'verzend'' gedrukt. Dus. Hun antwoord, 'pakket is terug naar de afzender, eventuele claims loopt via de afzender'. Wat is dit een incompetent teringzooitje bij elkaar, dit is een dekmantel voor drugsrunners ofzo. Kloppen doet het niet! en ze kunnen dan niets meer doen, het gaat terug, terwijl het nooit is afgeleverd, helemaal naar frankrijk, je kan de hele routing gewoon volgen! ik weet zeker dat de verkoper graag goede zaken wilde doen, maar dpd gooit roet in het eten!

Bestelling blijft maar op Depot DPD. Op hun contactformulier reageren pas na een week. (Op hun site beloven een reactie binnen 24 uur). Daarin staat dat de DPD mijn adres niet kan bereiken. (ik zie wekelijks pakketdiensten in de straat. Zelfs vrachtwagens en diepladers. Als bijzondere gunst mag ik het bij hun Depot ophalen. Verwachten van mij dat ik hun werk doe! Onkunde en klantenhaat ten top.

Dit is een pakket dienst die met veel buitenlandse goedkope chauffeurs werkt die ook vaak de nederlandse taal niet machtig zijn , en daardoor duurt het of heel lang of je pakket komt geheel niet aan , wordt dan vaak teruggestuurd naar aflever adres . Wat een ergernis , dat bedrijven hier nog mee werken is onbegrijpelijk. Ik zou als ik wat verstuur of op laat sturen alleen voor PostNL gaan , deze is heel betrouwbaar en zorgvuldig

Gewoon een grote puinhoop bij deze firma. Pakketjes blijven 3 dagen liggen op het Depot. Dan, zonder verdere informatie, staat er een niet nederlands sprekende persoon voor de deur met de mededeling; Baguetje Telefonische klantenservice zeker al 4 keer minimaal 20 Minuten geprobeerd te bereiken, lukt gewoon niet, zoals altijd; een ogeblik geduld aub Come on DPD, sluit maar gewoon de tent, het is goed geweest.

Ja hoor nog steeds is mijn pakket onderweg voor uitlevering, nu al vijf dagen! Wat een waardeloos bedrijf, waar is mijn pakket gebleven. ook ik deel dezelfde nare ervaringen. Ik bestel in ieder geval nooit meer iets bij een bedrijf wat zaken doet met DPD. Mensen blijf uit de buurt van deze oplichters!

Dagen wacht ik op een pakketje. Uiteindelijk de leverancier gecontact wanneer ik het kon verwachten. Antwoord: was allang verstuurd en of ik geen briefje in de bus had gehad en een track and tracenummer 01378910656928 Ik zou zogenaamd niet thuis zijn geweest, maar het tijdstip van aflevering van aflevering bij mij en parcelshop precies hetzelfde is, 09.05.2020 15:03 Dus 15:03 was DPD bij mij aan de deur en tegelijker tijd bij de parcershop. Onbetrouwbare kl###z. zijn DPD

De bezorger zou al 3 keer langs zijn geweest, ik was alle drie de keren thuis aanwezig, maar geen bezorger gezien. Je kunt nergens duidelijk contact opnemen met een klanten service.

Mijn pakket is al 4 dagen onderweg, vanaf Beverwijk, en zodra ik het nummer invoer, komt het niet meer voor in het systeem, terwijl deze voor het laatst te zien was in het Depot Oirschot. Ook geen antwoord reactie op de mail, van DPD hun kant. Nu begrijp ik goed, dat het corona tijd is, maar een mailantwoord moet toch kunnen vind ik.

DPD is werkelijk de allerslechtste bezorgdienst die er is. Volkomen onbetrouwbaar en onbereikbaar. Mijn pakket staat al 5 dagen in Veenendaal, track en trace code wordt niet herkend en net na 20 minuten in de wacht gestaan te hebben maar weer opgehangen. Hoop dat leveranciers geen gebruik meer gaan maken van DPD en conurrentie hier zijn werkt doet.zodat dit bedrijf snel van de Nederlandse markt verdwijnt.

Ik zit nu al vanaf 6 mei op een pakket te wachten want dat zou naar me onderweg zijn, nu is het 10 mei en ligt het pakket nog in ettenleur. Drie dagen onderweg van ettenleur naar berkel en roderijs, toen naar oirschot en nu al twee dagen weer in ettenleur. Kan op geen enkele manier contact met ze opnemen, ik heb er geen andere woorden voor dan waardloos. voor mij nooit geen aankopen meer die via dpd verzonden worden.

'Je bestelling wordt de eerstvolgende werkdag bezorgd.' .volgens de email die wij donderdag 7-5 hebben ontvangen Het is inmiddels zaterdag en we hebben geen pakket ontvangen. Contact opnemen met het DPD twitter account heeft zelfs geen reactie opgeleverd.

Wacht al dagen op pakket. Contact niet te krijgen maar kost je wel 0,50 ct per keer. Net weer 35 min aan de lijn gehangen. Track&trace nummer wat ik per mail heb ontvangen klopt niet zeggen ze. Pakket staat op depot in de buurt is het enige wat ik kan nagaan. Dramatisch

DPD zou op woensdag een pakket afleveren maar konden het adres niet vinden? (adres klopte niet gaf men aan). Toen maar aangegeven dat het naar een parcel pickup point moest gaan. Via keuzemenu pickup point aangegeven. Ik zou bericht krijgen wanneer ik het pakket kon ophalen. Na 2 dagen niets vernomen dus gebeld. Bleek dat DPD zelf een verkeerde postcode had genoteerd. Was dus vrijdag en zou de volgende werkdag opgehaald kunnen worden dus een week na bestelling. Er kon niets geregeld worden dat het alsnog op vrijdag bezorgd zou worden en ophalen kon ook niet. Wat een ondeskundig klantonvriendelijk bedrijf is DPD. zeer af te raden.…………………………… moest ik ff kwijt

Gisteren zou het pakket bezorgd worden. Ik had duidelijk een neerzetplaats afgesproken. We hadden dit gedaan omdat we tegen de tijd dat het pakket zou worden bezorgd misschien met de hond uit zouden zijn. Tot mijn verbazing bleek dat om 16:57 uur het goede nieuws was dat het pakket op de afgesproken plaats zou zijn neergezet. Daar mijn vrouw en ik beiden in de tuin bezig waren op dat tijdstip (en wij geen villa met een park hebben zodat je iemand zou kunnen mislopen). Er was dus niets neergezet. Er was zelfs geen dpd auto in de straat geweest! Later op de avond kwam er een mevrouw met het pakket aan de deur. Die kon blijkbaar wel het adres lezen!. Ik kan me voorstellen dat een chauffeur het om 17:00 uur wel mooi geweest kan vinden, maar dan dump je niet een pakket in een heel andere straat bij iemand voor de deur. Gezien alle reacties hier heeft het hoogstwaarschijnlijk geen zin om dpd hierover te informeren, maar toch zal ik dit doen.

Ontzettend klote bedrijf wacht al dagen op mijn pakket. Klantenservice krijg je niet te pakken. En volgens mij is het schrijven van dit review zinloos, gezien ook de slechte ervaringen van andere zou er toch enige verbetering moeten zijn. Vraag me af of ik mijn pakket van Toch wel veel geld ooit nog krijg.

Leveren niet en helpen ook niet mee aan een oplossing

Een uitermate vriendelijke man bezorgde mijn pakket binnen het op track&trace aangegeven tijdvak.

Wacht al 4 dagen op mijn pakket. Zie de pakketdienst voorbij rijden sta te zwaaien in de tuin en tot 3x toe rijdt hij ons huis voorbij en dit is nu al voor de 2e dag op rij gebeurd. Heb nu al 3 dagen achter elkaar met DPD gebeld (sta je eerst minimaal 20 minuten in de wacht met een vreselijk irritant muziekje) uitgelegd hoe ons huis eruit ziet mijn 06 nummer doorgeven zodat de chauffeur mij kan bereiken en nog steeds geen pakket. Het pakket staat u al 2 dagen in hun depot waarom? Wat is er zo moeilijk? Iedere bezorgdienst kan ons adres gewoon vinden (wonen zichtbaar aan een dijk) behalve de chauffeurs van DPD. En helaas is dit niet de eerste keer maar al de derde keer. Voortaan voordat ik iets bestel vraag ik eerst met welke pakketdienst ze versturen en is dat DPD dan bestel ik het niet eens meer wat een ergernis!

Stel je voor: Een koeriersbedrijf dat niet naar zijn klanten luistert, waar customer service helemaal niets voor je kan doen en waar men niet eens weet wat de status van een pakket is. Bestaat dat nog in 2020? Jazeker. Welkom bij DPD! De feiten (Alles gesprekken opgenomen) -De telefonische wachttijd is 20 minuten, minstens. Dit lijkt bewust zo gedaan om mensen te ontmoedigen om met klantenservice te bellen. Het maakt niet uit op welk tijdstip je belt, wachten zal je. -Klantenservice blijkt een groot woord, want: -Het blijkt dat DPD Nederland niet kan zien wat de status is van een pakket dat in het buitenland is. -De dames aan de telefoon zijn niet gerechtigd om contact te leggen met hun collega's in het buitenland. -Men aan de telefoon nog minder kan zien dan ikzelf via DPD tracking. -Men geen enkele indicatie kan geven van de transittijd. Het wordt tijd dat het management van DPD het roer drastisch omgooit. Het distributienetwerk is er; nu nog klantgericht gaan denken. Voordat het zover is, lijkt maar 1 advies op z'n plaats: Verstuur je pakketten niet met DPD. Als er ergens een hikje in het proces zit, ben je als klant aan de Goden overgeleverd. En die medewerkers van DPD, dat zijn de mindere Goden, zo blijkt.

In de trackings optie wordt verklaard dat de bezorger aan de deur is geweest en dat ik niet thuis zou zijn geweest. De bezorger zou een briefje ingegooid hebben. Door de huidige omstandigheden werk ik van thuis uit en geen briefje van de bezorger ingegooid. Ik heb zelfs briefje aan de deur geplakt met mijn telefoonnummer dat gebeld zou kunnen worden. Hier is niemand aan de deur geweest, zeker weten. Volgende dag een mail ontvangen dat de bezorger weer aan de deur zou zijn geweest zonder vooraankondiging. Inmiddels als 4 keer gebeld (met een wachtijd van gemiddeld 20 minuten). De enige mededeling die ik krijg is dat ze vertraging hebben en dat de het pakketje voor de volgende dag in de planning gezet zal worden. Inmiddels al 8 dagen verder en het pakketje nog steeds niet ontvangen. Inmiddels zit ik voor de 5e keer in de wacht voor de helpdesk. Na een half uur in de wacht adviseert de medewerker mij om maar met de verzender contact op te nemen aangezien ze zelf niet het vertrouwen heeft dat dit goed komt. Wat een gedoe, nog nooit meegemaakt.

Pakket tor brievenbus naar binnen geduwd.half . altijd wat!

De DPD bezorger heeft een pakket voor mijn zoon onbeheerd op straat achtergelaten, zonder poging het pakket bij buren aan te bieden. Het zoveelste incident met de slechte service van DPD.

Ontving 1 bericht, gisteren zou afgeleverd worden, niets meer vernomen/ontvangen. Geen nieuwe berichtgeving dus geen idee waar mijn pakketje is. Uitermate slecht.

Pakket op depot vanwege foutieve adres, ok mijn fout maar er word niet opgenomen of gereageerd op mails, dus ik kan mijn fout niet herstellen. Ben beetje boos op mezelf en heel boos op hun

Bij Dpd geven ze serieus aan dat het afgeleverd is op het juiste adres, alleen nooit een pakket gezien en dat terwijl ik de hele dag thuis was. Zou dan toch de bel kapot zijn? onee, die doet het gewoon nog. En de klantenservice stuurt je van het kastje naar muur en wr terug. Dag Dpd, jullie redden het niet op lange termijn.

Wat is DPD toch een verschrikkelijk slecht koeriersbedrijf. De keren dat ze bij mij moeten afleveren brengen ze het liever rechtstreeks naar het pickup punt. Geen briefje in de bus, maar een mailtje verteld hoe jammer het is dat je niet thuis was. Word ik nu gek of was ik gewoon thuis? Dat laatste dus. Ik zou nooit zelf kiezen voor DPD.

Ik was beneden bij de voordeur van het gebouw en maakte me kelder schoon terwijl ik willekeurig het pakket volgde. Het ging extreem snel van 22 - 12 - 6 drop-offs en toen heb ik het ineens gemist. Deze coureurs zijn niet alleen Formule 1-standaard achter het stuur, maar moeten ook in training zijn voor de volgende Olympische sprinttitel om zo snel bij mij aan de deur te komen en weer weg te gaan zonder een spoor van bewijs achter te laten.

Volg je pakket. Het pakket zou afgeleverd worden tussen 12.00u en 13.00u. Vervolgens zie ik dat de bezorger nog 2 pakketten moet afleveren, voordat hij bij mij is. Dan lees ik ineens dat het pakket teruggebracht is naar de leverancier. Telefonisch contact gezocht. Er wordt verteld dat het pakket bij een ophaalpunt geweest is. Maar dan klopt de informatie die ik ontvangen heb niet. Als ik hierover iets zeg, wordt de verbinding verbroken. Kortom zeer slechte bezorgdiensten. Nog geen 0 waard.

Meer DPD reviews